REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CRIMĂ, PROXENETISM, SCANDALURI: Cine sunt indivizii care s-au rupt cu bătaia în club

CRIMĂ, PROXENETISM, SCANDALURI: Cine sunt indivizii care s-au rupt cu bătaia în club

Replica API 11 ianuarie 2019 | 19:25 3198

PERICOLE SOCIALE

PERICOLE SOCIALE

Mai mulţi indivizi au provocat un scandal monstru în noaptea de 4 ianuarie, într-un club din localitatea Saligny. Indivizii, cunoscuţi în Cernavodă ca având pretenţii de “interlopi”, au continuat prăpădul acasă la una dintre găşti, iar în dimineaţa zilei de 5 ianuarie o parte din ei a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

În ciuda faptului că au alertat pe toată lumea, susţinând că s-a ajuns la urmăriri cu pistoale, până la domiciliul unuia dintre cei implicaţi, nici unul dintre “smardoi” nu a mai depus plângere la Poliţie. În cazul în care era depusă plângere, cel puţin unul dintre cei implicaţi în bătaie ajungea la puşcărie. Spunem asta pentru că, din datele noastre, unul dintre bătăuşi a fost pus sub control judiciar, într-un dosar de tulburare a ordinii şi distrugere asupra a două societăţi comerciale. Este cazul lui Marius Marian Piron, un individ cu un trecut teribil.

Reamintim că, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la un club din localitatea Saligny, au început discuții contradictorii între doi frați, pe de o parte, și alți doi bărbați, pe de altă parte, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Frații s-au deplasat la domiciliul lor, aceștia fiind urmați de ceilalți doi bărbați, care au pătruns fără drept în curtea imobilului, au spart geamurile de la ferestre și uși, după care a început o altercație fizică între toate persoanele menționate.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nici una dintre acestea nu a dorit să depună plângere. Cei implicaţi în scandal sunt Florin Gheorghe Răducan, Vasile Răducan, Romeo Răducan şi Marius Marian Piron.

“Vedete” de Cernavodă

Dintre toţi, Florin Gheorghe Răducan este cunoscut în Cernavodă pentru proxenetism: conform dosarelor inregistrate pe portalul instanţelor, în perioada 2008-2016 a determinat patru fete şi a înlesnit acestora practicarea prostituţiei în Spania, Grecia, Germania şi Belgia, dar şi pe autostrada A2, DN 2A din România, respectiv pe drumul care leagă Hârşova de Constanţa.

În sarcina lui au fost reţinute patru infracţiuni de proxenetism, fiind reţinut în 2017. Ceilalţi bărbaţi care poartă numele de Răducan figurează momentan fără probleme în cazier, din câte susţin sursele noastre din cadrul Poliţiei Cernavodă. În schimb, Marius Marian Piron este „celebru” în Cernavodă pentru că ar fi omorât un om în 2003, din câte se pare cu o sabie.

Pentru fapta sa, a ispăşit o pedeapsă de 13 ani de închisoare. La nici un an de la eliberare, el a fost implicat însă într-un nou scandal: în 2017 a fost cercetat pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi distrugere, asupra a două societăţi comerciale. El este în prezent sub control judiciar, adică păşeşte pe „gheaţă subţire”: orice nouă abatere îl poate duce înapoi în penitenciar.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/scandal-in-judetul-constanta-au-intrat-peste-noi-cu-pistoale-377642/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e posibil asa ceva! Chiar nu se iau de loc masuri cu acesti proxeneti din orasul cernavoda??? Nu vede nimeni din din ce si-au luat masini si vile de lux in orasul cernavoda cand ei nu au o zi lucrata din viata?? Si pt as acoperii banii facuti ilegal din prexenetism, droguri etc.si-au deschis toti cate o afacere: restaurante, spalatorii etc. DNA-ul cred ca se poate sesiza din oficiu pt a-i trage putin de maneca si pt a starnii acest fenomen ajuns la cote maxime!!!
3
0
Dragii mei toti pestii sunt ce care a-u fost favorizati de fostul Comandant de Politie din Cernavoda,are dosare penale pe care DNA-UL le tine prafuite so procuratura de ani fara nice-o rezolutie chiar daca s-au dovedit infractiuni cu mai multe capete de acuzare,pentru ca se stie cine il sustine de la Procuratura Constanta nu stiu ce a facut dina Florea pana acuma ,s-au ce face Procurorul sef de la Constanta,asa ca pe pestii din Cernavoda inca ai sustine acest EMIL NICOLIE cu relatiile lui pe la diferiti Magistrati si inca nu le este frica sa fac acesti pesti legea in Oras.
3
1
sa se omoare toti tiganii intre ei , scapa tara asta de niste ciori infecte,selectie naturala pana la urma ,moarte tiganilor!
9
0
Bai tiganilor ne.ati facut de ras orasul Cernavoda! Colcaie centrul orasului de borfasi drogati care nu au muncit o zi in viata lor! Tipa si urla ca disperatii dupa ce se drogheaza, se iau la cearta, se bat! Rugam Politia sa faca ceva in acest sens ca altfel nu se mai poate!!! Chiar nu se sesizeaza nimeni sa vada cu ce se ocupa acesti parliti???
6
0
Autosesizare
2
1
Eu sunt prieten cu patronu bodegi, La Lautari din Saligny,la fel de infect ca ei! Milog si eu pe centru cernavodei la Taxi,rupt de foame!
6
1
Intr-un sistem corect. Mascatii si DNA CE SPUNE TI DE CAZUL ASTA? SI VOI MANCATI BANU DEGEABA? SEZIZARI DIN OFICIU
0
0
Caut femeie de produs pentru ca Lavi ma lasat,sunt martalog acum si nu imi place munca,ma gasiti la Puterea Dragostei ,pupici fetelor votatima
9
2
Uite ca se pot sesiza,din oficiu,pt tulburarea linistii publice,ultraj...
8
0
"s-au rupt cu bataia"......ziaristi de cartier !
3
6
la cusca cu ciorile
17
0
CLUBUL ANARHIA DIN SALIGNY?. PROXENETII DIN CERNAVODA SUNT SUB PROTECTIA POLITIEI SI JUSTITIEI ROMANE.ACESTI"DOMNI PROXENETI" DUC O VIATA DE LUX AU CATE 3 - 4 LIMUZINE DE LUX , VILE SI APARTAMENTE DE LUX SI NIMENI NU II DERANJEAZA CU UN DEGET.IAR FRAIERII CARE NU SPONSORIZEAZA PTR UN RAHAT AU DOSARE PENALE SI SE CHINUIE PRIN TRIBUNALE SAU AJUNG PRIN PUSCARII NEVINOVATI.ASTA ESTE MAFIA DIN ROMANIA !!!.
30
1
Asta din cauza jigodiei de Nicolaie fostul sef al politiei care a protejat infractorii si ia spaguit
26
1
Se simt foarte comfortabil in tara care considera egale drepturile infractorilor cu ale oamenilor cinstiti. Ce au de pierdut cei care sunt violenti si terorizeaza populatia? Pai cam nimic,cel mult niste condamnari simbolice. Cei mai mari se chinuiesc sa bage pe gatul nostrum statistici tembele cu cresterea sigurantei romanilor,cand toti va realitatea din orice coltisor al Romaniei. Legiuitori,inzeciti nivelul pedepselor si aplicati apoi ferm legile!
13
0
Nu trebuia primiti la spital ptr ca nu platesc asigurarile de sanatate ..
32
1
Daca depuneti plangere impotriva clanului piron ofer recompensa plus un avocat dati mi fb ceva
14
0
Bun articol
3
1
pot curata acerte impuritati, ei sunt cunoscuti, cipati, dar lasati liberi sa mai faca ...pentru activitatr! si alte si alte nenorociri.Detentia e usoara, placuta , se scolarizeaza si ies pe..piata!
8
1
Deci acum intelegeti treaba aia cu lagarele...
18
0
CIORILOR NUMAI RAU FACETI SOCIETATII!MERITATI CEA CE ESTE MAI GREU PE LUMEA ASTA!MUNCA SILNICA PE VIATA!
32
1
acolo nu este de reclamatie ci de sesizare din oficiu...... hmmm ...?????
24
0
In Cernavoda sunt rupti de foame si voi numiti bodega club . Lipsa de reactie a autoritatilor , a facut sa se ajunga aici . Politisti sunt corupti sau le este frica sa actioneze si sa ii bage pe acesti jegosi la zdup . Jandarmi ar trebui sa aibe alte preocupari , sa ii lase pe cei care manifesta contra guvernului de handicapati si sa se ocupe mai mult de acesti deligventi care din zi in zi vor capata mai multa putere financiara si tupeu .
26
1
Fratii Piron Sunt capul tuturor.Madalin piron are peste 1 mil de euro are vila cu 3 etaje situata pe 2 cartiere, Nicu piron da bani cu camata , bebiiti la omarat pe cotis , a batut pe multi aduce droguri din olanda si le vinde damian si orac..aia lalti sunt niste lachei le cade casa pe ei.halal proxaneti
27
2
Ce dracu mai face figuri lachioiu ala de piron dupa ce ia largit gaoaza baieti la bulau nu sa potolit poate il supara pe polo si isi aduce aminte ala de frasu pe care la omorit si il face pachet la pesti
20
1
Au nevoie de o clisma
19
0
Este vinovat
14
0
De ce nu s-au batut in an centenar?!!! Se bat tocmai acum cand tara asigura presedintia CE!!!! Rade lumea!!!!
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108