REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

CRIMINALUL de la CORBU a FOST ARESTAT! Iată FILMUL MĂCELULUI

CRIMINALUL de la CORBU a FOST ARESTAT! Iată FILMUL MĂCELULUI

Replica API 4 iulie 2021 | 00:13 34067

Denis Mustafa, în vârstă de 29 de ani, care a violat o tânără la Corbu și l-a ucis pe tatăl acesteia, după ce a intrat în casă peste ei, a fost arestat preventiv! Măsura a fost luată de Tribunalul Constanța. De ce a recurs la asemenea acțiune, cum a încercat să inducă anchetatorii în eroare, cum își regretă acum faptele și întregul șir al nenorocirii, puteți citi în rândurile de mai jos.

Nenorocirea de la Corbu a fost anchetată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În urma cercetărilor și audierilor, suspectul, fiind vorba de Denis Mustafa, de 29 de ani, a fost reținut, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie propus spre arestare La Tribunalul Constanța. Precizăm că acesta locuia la două case distanță de locul crimei, practic erau vecini, Potrivit informațiilor noastre tânărul lucrează ca ospătar, nu are antecedente penale și a pătruns în casa vecinilor săi pentru a face rost de bani pentru că avea datorii dar se și droga.

Avea un target: să facă rost de 2.000 de lei

El a crezut că oamenii respectivi au bani pentru că doar ce schimbaseră gardul și își mai făcuseră anumite îmbunătățiri la casă, motiv pentru care a decis să intre în plină noapte în casă. Targetul lui era să facă rost de 2.000 de lei. Acesta s-a pus o cagulă pe față și a pătruns în domiciliu, menționăm că erau luminile stinse, a căutat bani, nu a găsit decât 250 de lei.

Denis Mustafa

Supărat că a găsit numai atât a intrat în dormitor, acolo unde dormea bărbatul alături de soție și unul dintre copii și a început să lovească cu maceta în stânga și în dreapta, făcându-i leziuni incompatibile cu viața bărbatului după care i-a închis în baie pe soție și cei copii mai mici. Apoi a aluat-o pe tânăra de 20 de ani în sufragerie acolo unde a violat-o după care i-a amenințat pe toți să nu spună nimic și a plecat de la fața locului.

Maceta, găsită la percheziții

În timp ce a săvârșit toate aceste orori în casa groazei, el susținea că face asta - îi zicea soției - pentru că bărbatul tău a avut o relație cu soția mea. După care a părăsit casa. Practic, potrivit informațiilor noastre, criminalul și-a dat seama de ce a făcut și a încercat să inducă anchetatorii pe o pistă falsă. Însă, oamenii legii au audiat și vecinii și în cele din urmă și au dar seama cam despre cine este vorba, au efectuat o percheziție domiciliară a lui Denis Mustafa care locuia la două case distanță, acolo unde au găsit arma crimei fiind vorba despre o macetă.

El a declarat că o folosea la pescuit unde tăia stuful pentru că se ducea frecvent la Jijila. Tânărul a recunoscut comiterea faptelor pe care le regretă iar în cauză continuă cercetările.

În dimineața respectivă, criminalul a trecut prin fata casei unde făcuse prăpăd, în drum spre serviciu. El a spus că abia atunci a aflat că l-a omorât pe bărbat pentru că, fiind întuneric, nu știa că i-a provocat așa răni grave.

Viorel Teliceanu, procuror

Întregul șir al evenimentelor, relatat de procurorul Teliceanu

Procurorul Viorel Teliceanu, șef Secție Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a făcut declarații despre măcelul de la Corbu.

„Aseară în jurul orei 23 am dispus reținerea unei persoane de sex masculin de 29 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, tâlhărie calificată și viol întrucât în noaptea precedentă, în jurul orelor 3 dimineața, s-a deplasat la locuința persoanei vătămate și aici s-au petrecut o serie de grozăvii, fiind un adevărat măcel. Folosindu-se de o macetă, autorul a tăiat victima, practic, în bucăți, scopul fiind de jaf. Nemulțumit că a găsit doar suma de 250 de lei, autorul s-a răzbunat cumva pe una dintre fiicele familiei de 21 de ani și a violat-o după care a plecat. Pentru a disimula scopul săvârșirii faptelor, autorul a susținut că a venit în scop de răzbunare pentru că decedatul ar fi avut o relație cu soția lui, lucru neadevărat, total fals. Autorul a și recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, a dat și detalii.

S-a efectuat și o percheziție la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri care probează complet săvârșirea faptelor ce i se impută. Am găsit și maceta cu care s-a săvârșit crima și bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă lui că i-ar rămâne amprentele pe bunurile respective. El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuși dar la un moment dat una dintre mănuși i-a căzut și s-a gândit că îi rămân amprentele pe bunuri.

Autorul locuia la 3-4 case distanță, nu avea antecedente penale și motivează faptele spunând că avea nevoie de bani pentru că era consumator de droguri, în ziua respectivă a consumat droguri toată ziua și cumva acesta a fost scopul, de jaf.

Acesta săvârșit și o infracțiune de viol, nemulțumit că a nu a găsit decât suma de 250 de lei, hotărând să se răzbune pe fiica cea mare a familiei. El a spus nu doar în fața anchetatorilor ci și a membrilor de familie, în momentul atacului, că se răzbună pentru o relație pe care a avut-o persoana decedată cu soția lui și noi am mers și pe această pistă, dar nu s-a probat această ipoteză de lucru.

În dimineața următoare, autorul a trecut prin fata casei unde făcuse prăpăd, în drum spre serviciu. El a spus că abia atunci a aflat că l-a omorât pe bărbat pentru că, fiind întuneric, nu știa că i-a provocat așa răni grave.

Acesta a mai declarat că maceta cu care l-a omorât pe bărbat o folosea la pescuit unde tăia stuful pentru că se ducea frecvent la Jijila.

El a crezut că vecinii au bani pentru că doar ce schimbaseră gardul și își mai făcuseră anumite îmbunătățiri la casă, motiv pentru care a decis să intre în plină noapte în casă să sustragă bani.“, a declarat Teliceanu.

Potrivit informațiilor noastre, criminalul care a comis ororile de la Corbu este ospătar.

Liliana IONIȚĂ, A.F.

Citește și: PROCURORUL TELICEANU, DECLARAȚII despre MĂCELUL de la CORBU! Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine taiau iarba din oras inainte . Chestii minore ca criminalu si parcu industrial puteau sa mai astepte. Chitac e de vina
2
4
Ca l-au prins?
3
0
Nu cred ca mai vede lumina , un nenorocit !
7
0
o fi ruda cu Mohamed Iman Mustafa killer venit din Iasi in Cluj dupa fosta gagica, sau cu Arafat, sic!... lovitori PNV, fortatori,.siluitori. Doamne fereste!
3
2
Sa macelaresti in asa hal un tata de fata cu copiii, cruzie fara limite !!
20
3
e un alt psihopat
27
5
De acest criminal. In afara de pedeapsa care trebuie sa i se aplice. Nu are nimeni dreptul sa-i ofere o alta pedeapsa. Trebuie sa va ganditi doar la faptul ca toata familia putea sa fie violata si omorata. Dar el a specificat ca nu da in minori. A respectat acel cod de onoare al criminalilor de brand.
5
30
Il cunosc pe criminal! E din neamul astora care miros a oaie...aaaa..pardon..a aracet!
25
7
Locul lui e in parlament!!!
22
4
Sa putrezeasca la puscarie!
41
4
Isi ia detentiune pe viata sau 30 de ani de inchisoare, in cel mai bun caz. Faptul ca era drogat va fi imprejurare agravanta. O sa stea 25 de ani la televizor, asistenta medicala, hrana si altele, moca, adica pe banii fraierilor care muncesc. La munca nu va putea fi pus. Aia e... suntem in UE, pedeapsa cu moartea nu poate fi aplicata.
57
3
daca regreta e bine. in maxim 5 ani e liber
27
9
jijila si jilava....parca predestinat. vezi ca la jiila mergea cu maceta da la jilava mai deloc. acolo e altfel , successs
25
3
Pedepsiti cel mai mult. Nu merita asta pedepsit cum merita aia. Doar ti se spune ca drogurile te ajuta. Un asemenea om a cazut in capcana lor.
33
6
asta urmeaza sa fie dezvirginat la poarta alba , pacat de el e greu de crezut ca daca ia cel putin 15 anu nu il lucreaza aia la gaoaza
37
3
Boarfa asta de drogangiu merita inchisoare pe viata si colegii de celula sa-i sparga zilnic rozeta!
60
5
De la narcotice
27
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272