REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cristi Borcea șochează: Le fac teste antidrog copiilor de trei ori pe an

Cristi Borcea șochează: Le fac teste antidrog copiilor de trei ori pe an

Virgil STOIAN 16 noiembrie 2023 | 13:04 1232

Cristi Borcea șochează! Acesta spune că le face copiilor săi teste antidrog de trei ori pe an, pentru a se asigura că aceștia nu au niciun viciu. Borcea spune că își dorește ca și poliția să îi testeze ori de câte ori îi văd în trafic.

Cristi Borcea socheaza: Le fac teste antidrog copiilor de trei ori pe anCristi Borcea

“Cea mai mare responsabilitate sunt copiii. (…) Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu am nicio problemă cu niciunul. Foarte important. Așa i-am educat, dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil. Le-am explicat, voi trebuie să învățați.

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine. Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patric, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România”, a declarat omul de afaceri în podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Bine să nu consume lichide,sau să aducă de acasă. Nu se stie ce baga aia la fabrica în suc.Uite ce a pățit Simona lui Halep,a halit o caramea,ceva și gata drogu'. Mai bine zicea și ea că i au pus în paharul cu zeamă de varză. Așa scăpa probabil.Si nici n o mai considera toată lumea drogalau din proprie inițiativă. Periculoase timpuri.
1
1
Dacă e,le a pus cineva în pahar. Așa le găsește scuze la o adică față ăsta de mormoloc. E scuza universală hombre,n ai descoperit o tu. Da,să bea direct din sticla de votcă sau din pet ul de 2,5 litri,așa da, e mai igienic si mai sigur.Și de cumpără de la market,e și mai ieftin.
1
0
fa-le stii tu de ce
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407