REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră! „Ce credea, că scapă de noi?”

Cristian Cioacă, dat în judecată de fosta soacră! „Ce credea, că scapă de noi?”

A.F. 1 noiembrie 2023 | 19:22 1918

Mama Elodiei Ghinescu, Emilia nu are liniște sufletească deloc de când fiica sa a dispărut fără urmă în 2007, iar fostul ginere, Cristian Cioacă, a fost eliberat la finalul acestei veri, din detenție după aproape zece ani, chiar dacă pe 18 iunie 2014 magistrații l-au condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare cu executare.

Cristian Cioaca, dat in judecata de fosta soacra! „Ce credea, ca scapa de noi?”Cristian Cioacă, la ieșirea din penitenciar, foto Alex Vlaicu 

Însă, se pare că necazurile pentru Cristian Cioacă nu se opresc aici, pentru că mama avocatei Elodia Ghinescu nu își lasă socotelile neterminate cu fostul ginere, mai ales că el este principalul suspect în ceea ce privește dispariția și uciderea fiicei sale. Emilia Ghinescu a mărturisit că îi pregătește o “surpriză” lui Cristian Cioacă cât de curând posibil, scrie click.ro.

Cristian Cioaca, dat in judecata de fosta soacra! „Ce credea, ca scapa de noi?”Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă, foto: Facebook

 „Cioacă se ascunde de noi ca să nu plătească daunele morale de două miliarde și jumătate de lei vechi (n.r - adică 250.000 RON) pe care trebuie să ni le dea de ani de zile. Daune care au fost primite din partea magistraților atunci când a fost condamnat la închisoare. El nu ne-a plătit nimic de atunci așa că o să îl dăm în judecată. Avem totul pregătit. Ce credea, că scapă de noi? Păi dacă noi ne lăsăm ce facem? Cioacă mie mi-a omorât copilul, cum să renunț?

Mai are de dat un miliard și ceva și lui Patrick, fiul lui și nepotul meu, dar nu cred că o să le vadă el. Nu știu dacă Cioacă are banii ăștia să mi-i dea, dar până o să moară, ușor – ușor o să îmi achite datoria”, a declarat Emilia Ghinescu.

Cristian Cioaca, dat in judecata de fosta soacra! „Ce credea, ca scapa de noi?”Emilia Ghinescu, foto Click!

Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, care a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, a fost căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă. Însă dispariția femeii a fost înregistrată la Poliție abia pe data de 6 septembrie, după ce soțul său a ales să anunțe oamenii legii. Cazul Elodia – Cioacă a ajuns să fie imediat discutat de o lume întreagă, ținând prima pagină a ziarelor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407