REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cristina DUMITRACHE: legalizarea CANABISULUI în scop MEDICAL ar reprezenta o adevărată victorie

Cristina DUMITRACHE: legalizarea CANABISULUI în scop MEDICAL ar reprezenta o adevărată victorie

Replica API 25 februarie 2021 | 22:11 2299

Marți, 23 februarie a avut loc prima conferință internațională din România pe tema utilizării canabisului medicinal.

Conferința s-a desfășurat online pe platforma Zoom și a fost transmisă live pe facebook și youtube. A fost un maraton de prezentări susținute de unii dintre cei mai prestigioși medici și cercetători din România și din lume.

Cu toată deschiderea și tot suportul pentru acest demers am primit răspunsuri și explicații despre importanța canabisului medicinal și din partea altor invitați din domeniul legislativ, economic sau farmaceutic.

Proiectul de lege pentru legalizarea canabisului medicinal care se află pe ordinea de zi în Camera Deputaților este o inițiativă extrem de importantă care vine în sprijinul multor pacienți, suferinzi de multiple afecțiuni ce au dreptul la un tratament cu reale și dovedite beneficii.

Cristina Dumitrache, deputat PSD, a declarat că legalizarea canabisului în scop medicinal ar reprezenta o adevărată victorie pentru pacienții români. ,,Astfel, conferința a creat contextul științific și profesional pentru ca toți factorii decidenți din Parlament, indiferent de culoarea politică să afle din experiența altor state din lume și să trateze cu seriozitate și responsabilitate acest proiect legislativ.

Legalizarea canabisului în scop medical ar reprezenta o adevărată victorie pentru pacienții români care au tot atâtea drepturi ca cei din alte țări." a declarat aceasta

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212