rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 7 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Cristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea lui Nicușor Constantinescu. Ulterior, după alegerile din 2016, a intrat într-un con de umbră, făcând un pas înapoi din viața politică, dezamăgit că șefii săi, la nivel de partid, nu i-au adus un plus valoare, așa cum merita. Astăzi, activează în cadrul Consiliului Județean, însă își dorește să revină la conducerea urbei, fie din postura de primar ori de președinte al CJ. Cristinel Dragomir, căci despre el este vorba, a declarat, în exclusivitate pentru Replica, în cadrul unui interviu, că ia în calcul să candideze independent.

În debutul interviului, Cristinel Dragomir a reamintit traiectoria sa politică, până în prezent. A reamintit cum a ajuns vicepreședintele, și apoi, președintele interimar al CJ, a povestit cum a ajuns în echipa lui Vergil Chițac în primărie și de ce a plecat, dar și cum a ajuns, astăzi, să facă parte din echipa lui Mihai Lupu, la Consiliul Județean.

Nu mă deranjează că fac parte din ”garda veche”

Nu mă deranjează că fac parte din ”garda veche”. Se schimbă lucrurile, și eu când eram în anii '90, întotdeauna îmi doream să le luăm locul altora, să întinerim… să se dea moșii la o parte și să preluăm noi partidul, sau să facem noi unul nou. Din exterior lucrurile se văd foarte simple. În interior e mai greu, ești legat de mâini și de picioare, nu mai ești liber să-ți spui punctul de vedere. Când ești în exterior poți să critici partidul. Eu am fost membru fondator la PNL în '90, după care, odată cu intrarea lui Radu Mazăre în PSD, am intrat și eu, nu mai făceam politică de vreo doi ani de zile, din 2000. De altfel, din 1996 nu am mai fost membru de partid pentru că era obligatoriu lucrând la Cotroceni ca și consilier al președintelui Constantinescu să îți dai demisia din partid. Ideea este în felul următor: atunci când faci politică, scopul principal e să vii la putere, să vii la guvernarea locală, la nivel național, important e să vii la guvernare. Ca să poți să vii la guvernare, trebuie să câștigi alegeri. Prin urmare, exercițiul cel mai important este de a câștiga alegerile”, a spus Cristinel Dragomir.

Am cerut transferul la CJ, în urma unei discuții cu domnul președinte Lupu, pe care îl cunosc de atâția ani și care mi-a oferit posibilitatea să pun umărul la programul Anghel Saligny, care este atât de important”, a spus fostul vicepreședinte al CJ.

N-am avut așteptări mari, când m-am alăturat echipei lui Chițac

Dragomir a povestit de ce a plecat din echipa lui Vergil Chițac. Să fie unul din motive... dezamăgirea?!

Eu în 12 ani cât am fost secretar la organizația PSD Constanța, am câștigat toate rândurile de alegeri la nivel local. A venit un ciclu, au fost niște oameni în care cetățenii au avut încredere… ei știu mai bine dacă s-a făcut ce trebuia, dacă se putea mai mult s.a.m.d. Acum a venit un ciclu, s-au schimbat lucrurile că așa este normal într-o democrație. Totuși, PSD a existat și după Radu Mazăre… au câștigat cei de la PNL alegerile categoric la nivel județean și la limită la nivel municipal. Am făcut parte în 2021 din echipă, am susținut actuala conducere, cu speranța că voi putea aduce plus valoare prin experiența pe care o am în administrația publică locală. Numai că eu știam că lucrurile nu pot fi chiar așa cum sunt promise în campania electorală. Am avut așteptări.Am considerat că sunt competent să am o funcție de director în cadrul primăriei. Probabil că n-a fost compatibilă viziunea mea cu viziunea conducerii și am preferat să plec. Aveam ambiția ca, în momentul în care ajung la un serviciu, să pot să-l iau dintr-un punct și să arat că l-am dus în alt punct”, a continuat fostul vicepreședinte al CJ.

Dragomir a dat din casă… ce spune de Felicia Ovanesian

Întrebat cum stau lucrurile în Primărie și cine conduce, de fapt, primăria, Chițac sau Ovanesian, Dragomir, Dragomir a dat din casă.

Primarul Constanței este domnul Chițac. De când eram în Primărie, foarte multe atribuții au fost delegate city managerului. Acesta are un alt rol, în general. Am observat că a existat o neîncredere a primarului în viceprimari, din punct de vedere politic probabil, pentru că atribuțiile pe care le are acum city managerul aproape în toate domeniile, în mod normal și firesc ar fi trebuit să fie împărțite. Actuala conducere așa a decis… probabil din lipsă de încredere, nu știu de ce. Eu am fost la Direcția de Servicii Publice și aceasta îi era subordonată doamnei Ovanesian. Toți funcționarii de acolo sunt bine intenționați și unii chiar instruiți. Păcat că nu sunt folosiți la adevărata valoare

Ce spune Dragomir despre Constantinescu și Mazăre

Întrebat dacă este de părere că Nicușor Constantinescu a fost o victimă a procurorilor, așa cum acesta din urmă a susținut de nenumărate ori, Dragomir a declarat:

Mi-e greu să vorbesc în privința lui Nicușor Constantinescu, atâta timp cât există hotărâri judecătorești și definitive. N-am comentat nici când mă priveau pe mine, n-aveam ce să zic. În România, e totul straniu că absolut toate dosarele care mi s-au făcut mie în calitate de suspect, inculpat, toate au vizat doar execuția bugetară a CJ. Eu nu cred că există cineva care vine într-o conducere în autoritatea publică locală cu gândul de a greși în ceea ce privește Legea Finanțelor Publice Locale, astfel încât să aibă probleme. Aici există cea mai mare transparență. Transparența banului public există în România. Pot spune doar că-mi pare rău, eu i-am cunoscut și pe Nicușor și pe Radu, am lucrat cu ei… știu că au fost bine intenționați să facă lucruri bune la nivelul județului și la nivel local pentru că noi asta discutam când ne întâlneam, să tot facem. Nicușor era cel care își asuma tot. Și era normal ca el să plătească.Îmi pare rău de ei, au fost amicii mei, sunt amicii mei, știu că au vrut să facă lucruri bune”.

Și, că tot a venit vorba de Mazăre, Dragomir spune că ”dacă Radu ar mai candida, eu nu l-aș mai vota. N-ar mai da randamentul care trebuie!”

De ce a ieșit Dragomir din PSD; am simțit o respingere!

Cristinel Dragomir a povestit de ce a ieșit din PSD. Acesta spune că s-a simțit dat la o parte din partid în 2016. Cum, nu a mai fost dorit, a plecat. ”Eu am simțit imediat după 2016 o respingere din partea conducerii noi a PSD, în sensul că dacă nu ești dorit undeva, e bine să nu te duci. Eu am avut câteva discuții cu domnul Dumitrache să revin în partid, dar nu i-am răspuns. Nu sunt hotărât încă. Politică facem cu toții, dar ca să poți fi eficient și să-ți pui amprenta, trebuie să lucrezi într-o echipă. Politică de unul singur poți face, dar pe termen scurt.Felix Stroe a ales să-și facă echipa. El a ales să-l pună pe Țuțuianu președinte la CJ. Eu n-am fost în discuție. În orice partid în România trebuie să îndeplinești două condiții: să fii într-o relație bună cu președintele de partid la nivel local și să fii în relație foarte bună cu președintele de la nivel național că altfel nu ai cum să ocupi vreo funcție. Eu am lucrat foarte bine cu Felix Stroe, dar opțiunea lui n-am fost eu”.

PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc

PSD acum nu mai există la nivel județean. Nu există, n-are vizibilitate la nivel local. Oamenii s-au cam săturat și nu mai au deschiderea aia. Acum se face politica puțin altfel… eu cred că abordarea cea mai bună este munca de teren, nu abordarea pe Facebook. Eu văd că agenda autorităților locale diferă de agenda autorităților politice”, este de părere fostul secretar ar PSD Constanța.

PSD Constanța este într-o situație absolut unică la nivel național, nu are nici un primar de municipiu, nici un viceprimar de municipiu. Are un singur primar de oraș și nici un viceprimar de oraș. Nu cred că există nicăieri lipsa primarului de oraș. Asta înseamnă că în PSD s-au consumat oamenii care au reprezentat partidul. Prin urmare, trebuie să vină oameni noi. Din păcate, în ultimul timp, spre politică nu au mai venit oameni de valoare… nu prea mai sunt doctori care vin, profesori universitari, oameni de afaceri… avem instituții de teroare și mulți nu-și mai asumă. PSD are o mare problemă în localități, așa cum vedem în Constanța nu există un posibil candidat. Dacă nu exiști în masa de 75% de alegători concentrați, e greu doar prin politica publică pe care o face partidul la nivel național să sari pragul. Poți lua 20% că e la nivel național. PSD și dacă nu are candidat tot ia 20% , sunt unii oameni care țin cu PSD considerând că le-a mărit pensia etc… Unii sunt mai nostalgici care au votat numai cu ei. PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc, din pricina Organizației Județene”, a completat Dragomir.

Făgădău a fost dat afară din partid pentru că era puternic

Întrebat cum s-a înțeles Făgădău, Dragomir a precizat, printre altele, că și fostul edil a fost o victimă a conducerii, ca mulți alții, și că s-a dorit excluderea lui pentru că... era puternic.

”Cu Decebal Făgădău, am o relație de prietenie, numai că nu depindea de el. N-a decis el, că l-au și dat afară. N-a intervenit nimic, niciun dosar, chestiunea asta cu ”fără penali„ n-a definit-o nimeni. Nu l-au mai pus pe listă la parlamentare, a fost alt motiv: l-au considerat puternic, a fost voința să nu-l pună pe listă, n-au nevoie de oameni puternici pe lângă ei, ci de oameni pe care pot să-i conducă. Decebal era un om puternic, din punct de vedere politic, a luat voturile pe barba lui, nu pe barba partidului. De aceea a fost înlăturat”, a spus Dragomir.

Despre Stelian Ion...

Cristinel Dragomir a vorbit și despre candidatul USR la Primăria Constanța, despre care spune că ar pierde, din nou, în 2024, dacă ar candida. ”Eu nu cred într-un candidat care urăște și înjură. El doar a hulit, n-a propus nimic. N-ai cum să aduci un plus. USR dacă merge pe Stelian, n-o să câștige”.

Dragomir: Sunt două tabere la PNL

Cât despre PNL, Dragomir consideră că sunt două tabere, una a lui Bogdan Huțucă, și cealaltă a lui Vergil Chițac. ”Sunt două tabere la PNL. Conducerea PNL e formată din oamenii politici, parlamentarii, și administrativul - oamenii aleși, care nu prea sunt pe nicăieri. Nu există un dialog în PNL”.

La PSD se vede că ”tătuca” e Felix Stroe

Eu îi cunosc pe toți din PNL, nu mi s-a propus să mă alătur. Dacă poți aduce un aport, un plus valoare, e bine să o faci. La PNL nu se vede cine e la conducere, pe când la PSD se vede că ”tătuca” e Felix Stroe. PSD are oameni de valoare, dar nu are candidații potriviți”, a completat Dragomir.

Dragomir se gândește să candideze independent

În încheiere, Cristinel Dragomir a aruncat și bomba: se gândește să candideze la Primăria Constanța sau CJ, posibil independent: „Mă gândesc serios să revin, să candidez pentru că vad ce onestă este activitatea în consiliile locale și județene și o să văd unde, poate candidez chiar independent”.

Puteți urmări interviul integral mai jos:

Mirela PASCAL

marţi, 24 mai 20224399
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
mai mult...Interviuri
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video

Zoom Beach este una dintre plajele de top din Faleză Nord! Administratorul Ioan Picu a pornit, în urmă cu 10 ani, de...2890

23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video2640
21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video1846
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4047

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video3413
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO7247
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4216

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video2600
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video5839
5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2769

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video3033
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video4098
Vremea
26.9°25.9° - 26.9° joi, 7 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 51%
Vânt: 4.01 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
7 iul 23:51SportTenis: Kazaha Elena Rîbakina va fi adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rîbakina va fi adversara româncei Simona Halep în semifinalele turneului de Mare...572

7 iul 23:50SportÎnot-CE 2022 de juniori: David Popovici, medaliat cu aur la 200 m liber

Sportivul David Popovici a obţinut, miercuri, a doua sa medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori...521

7 iul 23:54SportSimona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de grand slam de...517

7 iul 23:54SportTenis: Djokovic, în semifinale la Wimbledon

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) s-a calificat miercuri în semifinalele turneului de...548

Local
7 iul 22:22LocalIncendiu în localitatea Luminița

500

7 iul 22:22LocalAccident rutier în Mangalia

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de miercuri, 6 iulie, în...774

7 iul 22:22LocalProiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța”, finalizat

567

7 iul 22:21LocalSecuritatea festivalului NEVERSEA este asigurată de Zip Escort

La sfârșitul acestei săptămâni va avea loc Neversea, cel mai mare eveniment al Constanței, care angrenează un...954

7 iul 22:21LocalOperațiuni de dezinsecție și deratizare în toate cartierele orașului

Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța sunt...443

7 iul 22:22LocalFostul șef al IPJ Călărași, trimis în judecată pentru mită și trafic de influență

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a Corupției au dispus trimiterea în...633

7 iul 22:23LocalO casă a luat foc, la Pecineaga

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la Pecineaga, pe strada Decebal, după ce o casă a...415

7 iul 22:23LocalVizita în Portul Militar Constanța a unui grup de elevi ialomițeni

Un grup de elevi ai Școlii Profesionale Bordușani din județul Ialomița, cu rezultate foarte bune la olimpiade și...386

7 iul 22:23LocalConstănțenii care locuiesc sau lucrează în zona festivalului Neversea nu sunt afectați de restricții

1589

Politică
7 iul 23:46PoliticăPetre Daea e somat de agricultori: 'Orice tergiversare poate avea consecinţe grave!'

Proximitatea faţă de zona de conflict, seceta severă şi lipsa sistemelor de irigaţii, infrastructura rutieră şi...393

7 iul 23:47PoliticăMircea Geoană își pregătește candidatura la prezidențiale

Secretarul general al NATO, Mircea Geoană, își pregătește terenul pentru candidatura la alegerile prezidențiale...560

7 iul 11:32PoliticăViorel Hrebenciuc iese mai repede din închisoare

599

7 iul 00:18PoliticăPetre Daea, noul ministru al Agriculturii

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la...1313

7 iul 23:47PoliticăMinistrul Boloș anunță câte carduri au fost emise până în prezent și dă vina pe criza globală de cipuri

Până miercuri, 6 iulie, au fost emise 1 milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente...370

7 iul 23:48PoliticăVot pentru președinția USR. Cine sunt cei 6 candidați

611

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7247

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4216

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2600

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...4047

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4401

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3413

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5839

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2769

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3033

Monden
7 iul 00:00MondenKeith Richards de la Rolling Stones s-a drogat cu cenușa tatălui său

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre...209

7 iul 00:00MondenBlestemul soțiilor lui Tom Cruise! Actorul a avut ghinion în dragoste

Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Celebrul actor american are în spate o carieră de succes, dar în dragoste lucrurile...270

7 iul 00:00MondenJames Cameron ia în considerare predarea ştafetei unui alt regizor după Avatar 3

158

7 iul 00:00MondenDe ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Cristina Bălan şi soţul ei au luat o decizie majoră în viața lor. Frumosul cuplu și-a retras copiii de la...350

7 iul 00:00MondenNicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit anul acesta în cadrul unei ceremonii fastuase pentru care părinții...252

7 iul 00:00MondenJohnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

După ce a câștigat zgomotosul proces intentat fostei sale neveste, Johnny Depp pare să fi început, în sfârșit,...391

7 iul 00:00MondenCinematografele britanice interzic accesul adolescenţilor în costume elegante la filmul 'Minions: The Rise of Gru'

Mai multe cinematografe britanice au interzis accesul adolescenţilor care veneau îmbrăcaţi în costume elegante...214

7 iul 20:49MondenLegendarul chitarist Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer liber lângă...652

7 iul 20:47MondenAlex Delea a dat Republica Dominicană pe Mamaia! Câștigătorul „Survivor”, mai sexy ca David Beckham

1116

Mapamond
7 iul 00:00MapamondCoronavirus: Xi'an, un oraş cu 13 milioane de locuitori, se închide din nou pentru a evita infectările

Restaurantele, barurile, lăcaşuri de cult şi cluburile de karaoke se vor închide din nou pentru o săptămână în...195

7 iul 00:00MapamondFranţa: Peste 200.000 de cazuri de COVID-19 în 24 de ore

Numărul cazurilor de COVID-19 în Franţa ''urmează să depăşească lejer 200.000'' în ultimele 24 de ore, a...187

7 iul 00:00MapamondDouăzeci şi doi de migranţi originari din Mali au murit într-un naufragiu în largul coastelor libiene

152

7 iul 20:49MapamondSecretarul general al OPEC, Mohammad Barkindo, a murit la vârsta de 63 de ani

Mohammad Barkindo, un politician nigerian și secretar general al grupului de producători de petrol OPEC, a murit la...397

7 iul 20:48MapamondMarea Britanie: Ministrul sănătăţii şi cel al finanţelor şi-au anunţat demisiile din guvern

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, şi-a anunţat marţi demisia, explicând că şi-a pierdut...430

7 iul 20:48MapamondCoronavirus: Compania germană CureVac a depus o plângere împotriva rivalului său BioNTech

437

Sănătate
7 iul 00:00SănătateEvită aceste alimente înainte să zbori cu avionul

Evită aceste alimente înainte să zbori cu avionul, dacă vrei să ai un zbor liniștit, fără neplăceri cauzate de...202

7 iul 00:00SănătateCardiolog: Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima

Ce trebuie să mâncăm pentru a ne proteja inima și care sunt alimentele nepermise dacă vrem să avem o inimă...284

7 iul 00:00SănătateSemne care ne arată că trebuie să vizităm oftalmologul

189

7 iul 00:00SănătateCe boli poate anunța pierderea mirosului

Pierderea temporară a mirosului este foarte frecventă și apare adesea în răceli obișnuite și alergii nazale. Dar...225

7 iul 00:00SănătateCe riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară

Ce riscăm dacă facem sport în zilele toride de vară și cum putem include exercițiile fizice vara fără a ne pune...179

7 iul 00:00SănătateTop 10 semne ale unui cheag de sânge în picior

Cheagurile de sânge sunt șocant de frecvente. În medie, o persoană moare din cauza unui cheag de sânge la fiecare 6...265

7 iul 00:00SănătateIată ce riscuri apar dacă bem apă rece

Este bine să bem apă, dar…: rece sau caldă? Ce riscuri apar dacă bem apă rece, potrivit studiilor științifice...233

7 iul 00:00SănătateCele mai bune soluții naturale împotriva țânțarilor

Înțepăturile de țânțari nu sunt doar enervante, dar pot fi și periculoase pentru că nu știm ce boli ne pot...213

7 iul 00:00SănătateÎți amorțesc mâinile? Ai grijă, pot fi afecțiuni grave

273

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT