REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CTP, un nou DERAPAJ la adresa lui Gică Hagi: 'Să meargă la vot și după aceea să vorbească despre treburile interne ale României'

CTP, un nou DERAPAJ la adresa lui Gică Hagi: 'Să meargă la vot și după aceea să vorbească despre treburile interne ale României'

Replica API 30 octombrie 2019 | 00:02 397

Cristian Tudor Popescu a avut un nou derapaj extrem la adresa lui Gică Hagi! CTP i-a cerut antrenorului de la Viitorul Constanța să, înainte de a mai vorbi despre România, să meargă la vot.

”Hai s-o luăm pe rând. Domnul Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România - și face - nu a votat la alegerile europarlamentare. A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, marți după-amiaza, la Digi 24, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este problema ta de retardat mintal daca nu pricepi decat fotbal si ai auzit doar de Hagi!
6
1
stie el "regele" de ce nu voteaza. poate ii face rau.
0
1
hagi a vrut sa ciordeasca si stadionul faru pe langa hotel bucuresti dar nu i-a iesit,cat despre antrenor la nationala doar la nationala de betivi,avem sanse sa batem rusia in finala
5
5
Bravo CTP bine I-ai zis. A facut si el bani la turci cand juca pentru aia si se da mare cu Hotel Iaki, Viitorul unde strange din dinti.
7
5
pentru cacatii de romani rasisti, care-l fac analfabet pe Hagi si intelectual pe rumanul pruna Dobrin. nu mai merg la vot de cand am votat ca gunoaiele din Parlament sa ramana 300. s-au pisat pe votul meu toata gasca din politicul romanesc. cand au vazut rezultatul votului, toti, indiferent de partid, s-au regrupat intr-un soi de falanga macedoneana si au inceput sa gaseasca tertipuri sa anuleze referendumul. atunci, pentru ce plm sa mai pierd din timpul meu sa girez niste derbedei carora li se rupe de tara mea si implicit de mine?
4
8
si unde este derapajul? Cel mai simplu si esential lucru care il poti face pentru tara este sa votezi, indiferent cu cine, chiar si cu hotii, adica pzdeii. Deci intreb din nou, unde este derapajul? P.S. dancilezii nu trebuie sa raspunda ptr ca ei oricum nu au inteles nimic!
8
5
Un psihopat !
5
12
De Hagi am auzit cu totii dar cheliosu asta cine este, cu ce se ocupa? Ce a facut pentru Romania?
10
16
Hagi vorbeste ?! Eu mereu dadeam la subtitrare cand ma uitam pe youtube si vorbea "Regele"
13
6
CTP taci nu ai avut demnitatea sa recunosti ca Tinu a avut o relatie extra conjugala TACI nu esti in masura sa spui ceva despre Hagi
14
19
Un ins in trening care nu va reusi nici in zece vieti mizere cum este si treningul lui sa faca ce a facut Gica Hagi pentru Romania in juma de viata.Un coleric obosit de mizeria cu care se hraneste.
14
18
Priviti-i fata CTP-ului si trageti concluzii.
15
20
Bai CTP la referendum toata presa vuia sa nu mergem la vot. Acum toata presa vuieste sa mergem la vot. Astia ne cred oi si ne dirijeaza cum vor ei? La referendum de ce sa nu mergem la vot. Sau acolo nu se punea ca dreptul asta l am castigat la revolutie? Hai sictir. Bravo Hagi. Eu zic sa l naturalizam pe Gica ca e mai mult roman decat makidon. Makidonii se diferentiaza clar prin jegosism avarie zgarcenie si pungasie.Zic io
13
17
Bravo comentariul Ion ! Super! Ai pus punctul pe "i", ai mare dreptate: agramatii, profitorii, tupeistii, semianalfabetii,...etc...... sunt lideri de opinie, se baga-n fata cu tupeu, cand ei nu stiu sa se exprime, nu au citit o carte in viata lor... dar si-au cumparat diplomele, cu bani grei,... daa.....
20
11
CTP are dreptate. Cei ca Hagi, Becali nu pot da sfaturi pentru ca nu sunt educati in acest sens, iar daca nu partici la un anumit eveniment , e cam greu sa iti dai cu parerea din afara. Asuma-ti o atitudine si apoi vorbeste. Hagi a desfasurat o act pt care a fost platit. Bine si a profitat din plin de pe urma fotbalului. Si inainte si dupa' 89. Nu la citit pe Kant si nici din clasici, nu face filozofie si nici nu a inventat aspirina, abia leaga cuvintele. Asa ca mai usor sfaturile! La noi insa agramatii, tupeistii, profitorii si curvele sunt " lideri de opinie", se baga' n fata cu tupeu.
32
14
gica hagi ar trebui clonat,astfel incat sa avem cate un hagi in fiecare domeniu de activitate!Suntem unde suntem si datorita ctp-istilor,ale caror elucrubatii sunt total gaunoase pt.tot @ toate...
19
20
...da, Hagi este aroman, dar acordul subiectului cu predicatul trebuia sa-l stie pana acum ,nu-l scuza cu nimic.Pentru ca este un lider de opinie mesajul lui trebuie sa fie:"mergeti la vot"-CTP are perfecta dreptate.In ziua votului cu totii trebuie sa mergem la vot. Acesta este mesajul care trebuie sa-l transmita Hagi...
27
11
"Sa mearga la vot" DA! Dar cu ciomagul.Toti romanii cu ciomagul la vot! Dar ce vrei de la trompeta securitatii?
13
19
Hagi este un simbol pt Romania si romani. CTP este un limbric crispat si coleric care care nu a facut nimic si care inseamna zero pt tara asta.
18
24
Toti frustratii au invatat un cliseu: sa vina DNA. Aceasta himera a fost folosita in scopuri politice, in multe dosare neavand competenta. Dar retardatii ce sa stie. Chestia asta cu sa vina ca daca exti curat nu trebuie sa ti fie frica. Intradevar, dar procurorul care a venit degeaba sa plateasca tata! Ca asa e in civilizatie. Ai gresit, ai platit, chiar daca te numesti DNA!!!! Mai puneti mana si cititi inainte sa scoateti ceva pe gura!
10
16
Are dreptate CTP , dar adevarul deranjeaza , a fost un mare fotbalist dar la acele vremuri statul a fost cel care te-a ajutat si banii au intrat in buzunarul lui Hagi . Acum are cam multe pretentii si are impresia ca i se cuvine tot ptr ca a fost un mare fotbalist !
22
10
Bai prostule ca a spus CTPeu insenamna:"nu poti sa stai acasa in ziua alegerilor dupa care sa le spui tu alora care au fost alesi ce sa faca, ai ales sa spargi seminte in ziua alegerilor atunci dupa culege cojile.E corect Hagi?!!,ia sa vina D.N.Aul cu niste experti care sa verifice contabilitatea clubului VIITORUL, nu ca ar fi HAGI vinovat dar cand esti curat chiar vrei sa vada toata lumea ca asa este.
23
8
Macar Hagi a avut un talent si se pricepe la tot dar CTP-ul nu are nici un talent si iata ca si el se pricepe la tot!
13
21
Hagi a fost un bun fotbalis si in momentul de fata un bun antrenor.Dar totul se opreste aici.Ar trebui sa se informeze mai bine cind face afirmatii despre alte subiecte.
21
9
Facand o comparatie intre cei doi, nu cred ca e cazul dar, sa vedem ce a facut fiecare pentru noi ca romani. Unul a muncit pe teren, si-a zdrobit corpul pentru o cauza fotbalul si nu in ultimul rand a dus numele de roman in toata lumea. Pe Hagi il cunoste toata lumea, chiar toata lumea dar pe acest ciocoflender cine il cunoaste ? CTP -ul asta este doar un consumator nociv de Romania in rest nimic. Rusine sa le fie celor care incearca sa il jigneasca pe Gica HAGI. Vreti nu vreti, va place nu va place este intradevar unul dintre regii fotbalului si rusine celor care incearca sa-l denigreze.
12
20
HAGI este un machidon profitor ordinar postrevolutionar. A intrat in posesia mai multor active din statiunea Mamaia pe o bruma de bani si este marele om de afaceri in prezent. De sponsorizari nu a auzit si nici nu vrea sa auda. De stadionul Farul a uitat complet. Salile de sport ale scolilor care au nevoie de reaparatii nu stie nimic.
27
11
Sa voteze? Ce!!!
17
11
Hai sa vedem ce a facut Hagi si ce a facut CTP pentru tara asta. Pe langa imaginea pe care a creat-o pentru Romania, Hagi a creat locuri de munca, a infiintat o academie de fotbal si aduce venituri la buget, in schimb CTP este platit de catre partide, deci din bani publici, sa latre pe la televiziuni si sa faca propaganda politica. Si faptul ca a fost la vot si a votat cu USR nu schimba cu nimic situatia, probabil il deranja si mai tare daca Hagi mergea la vot si vota cu PSD sau cu cine nu-i convine haterului CTP.
19
27
Si, nu are dreptate? Daca a avut talent in fotbal, inseamna ca se pricepe la tot? Inseamna ca trebuie sa i se poate accepta orice? Are nevoie de statuie? A jucat pentru nationala Romaniei, dar banii sunt la el. Nu a facut juma-juma cu tara! Va mai aduceti aminte ca vroia hoteluri si terenuri gratuite? Credeti ca daca tara ar avea nevoie de el, o sa raspunda? Vor fugii toti in tarile calde unde si-au pus averile la adapost. Ce fac acum in tara o fac pentru ei. Niciodata pentru tara!
31
11
E normal ca Gica sa nu vorbeasca bine romaneste pentru ca este aroman.
13
24
Acest crocodil care la fel ca si Basescu improasca numai venin si ura , ar trebui sa mai taca dreacu din gura ! Acest consumator de vodca ieftina se mai da si mare comentator de tenis ! Un securist puturos ! Hai SICTIR !
20
21
Auzi la ei, derapaj!!! Coborati naibii cretinoidul de pe piedestal. Tot respectul ca fotbalist, dar asta nu-l face intangibil, fiind extrem de clar ca omuletul este de o prostie de-a dreptul naucitoare.
26
14
Gica munceste doar pentru el. Binele Romaniei este doar un pretext. Gandirea si exprimarea cipanista desvaluie lipsurile de patriotism, educatie si bun simt, specifice triburilor fara tara.
31
14
Cu cine plmea sa votezi?.Cu familia de gangsteri Johannis care si a facut firma de turism proprietate personala la treicoceni?.Sa dat ca curvele cu securitatea Acest derbedeu este non stop in weekend sau in plimbari.Muie cu lamaie inca 5 ani de golanie adica 20 cu a lui base.
23
21
Ctp vad ca e vazut ca mare guru. Stie aproape tot din toate domeniile. Ziarist deh!
18
23
Care derapaj mai idiotilor? Doar in Romania este o probleme daca ii spui prostului ca e prost!
37
21
Hagi abia se exprima in romaneste! Rege de rege!
39
17
Are dreptate CTP: La vot cu "regele", da, sa mearga la vot. E limitat mult, un semianalfabet..... acest rege inchipuit.
40
29
Si ce a spus gresit ? Unde-i derapajul ???
42
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272