REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cu două condamnări la activ, reușește să dea în continuare țepe!

Cu două condamnări la activ, reușește să dea în continuare țepe!

M.P.V.C 13 februarie 2023 | 00:00 13904

Un individ din Constanța este acuzat de mai multe persoane că se folosește de copilul bolnav, pentru a primi bani cu împrumut sau chiar mașini. După ce ia cu împrumut mașini, de la oameni creduli și dornici să-l ajute, duce autovehiculele la parcul auto sau dezmembrări pentru a le vinde. Potrivit informațiilor noastre, individul își desfășoară activitatea în Constanța, Năvodari sau Agigea, pricepându-se foarte bine la a-și pierde urma după ce dă țepe.

Cu doua condamnari la activ, reuseste sa dea in continuare tepe!Gavrilă Adrian, țeparul constănțean

Mai mulți constănțeni au trecut prin mâna unui țepar care le-ar fi cerut bani sau mașini, cu împrumut, folosindu-se de propriul copil pe care îl declara bolnav, iar când aceștia încercau să își recupereze paguba nu reușeau să mai dea de individ.

Cu doua condamnari la activ, reuseste sa dea in continuare tepe!

Potrivit informațiilor noastre, țeparul constănțean, Gavrilă Adrian, duce mașinile împrumutate la parcul auto pentru a le vinde și apoi se face nevăzut. Constănțenii păgubiți au ajuns în pragul disperării și dau până și recompense pentru găsirea lui desfășurându-și activitatea în Constanța, Năvodari și Agigea.

Suntem vreo 20, 30 de persoane..., Noi am fost prieteni, eu sunt în proces cu el... i-am dat o mașină cu copie după actele mașinii și talon, mi-a zis că îmi dă banii pe ea. I-am dat-o în martie și mi-a spus că îmi dă banii în noiembrie, însă nu mi-a dat nimic. Pe parcurs a mai cerut 1.000 lei pentru un proces. A luat mașini de la unul, de la altul. Gavrilă Dumitru Adrian, în prezent, este în control judiciar. Eram o gașcă mare a venit la noi cu plânset, cu copilul că are tumoare pe creier, toți i-am dat bani de bun-simț, eram prieteni. A luat mașini de la unul, de la altul, mașini pe care le-a închiriat... le-a lăsat gaj. Ne-am întâlnit cu persoana respectivă și a zis că are de la el 4-5 mașini lăsate gaj pe care le-a luat de la alți proprietari. Nu știu cum le învârte. A închiriat multe mașini pe care le duce la dezmembrări și oamenii își așteaptă mașinile chiar dacă le plătește pentru 3-5 luni, ne-a declarat un păgubit.

Potrivit informațiilor noastre pe numele acestuia există și câteva plângeri penale.

Dumitru Adrian Gavrilă a mai ajuns în atenția oamenilor legii recent, pentru delapidare. El a fost trimis în judecată după ce, în calitate de agent comercial al societății Instore Power Provider, și-a însușit bunuri din propria gestiune în valoare de 12.600 de lei. Mai exact, acesta se ocupa de distribuirea de produse Vodafone (cartele pre-pay și pachete de telefon) clienților de pe raza județului. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au hotărât condamnarea acestuia la 1 an și șase luni de închisoare, însă având în vedere că inculpatul mai avea o condamnare de 1 an și 3 luni pentru o faptă asemănătoare, dată de Judecătoria Alba Iulia, prin contopire, în final, Dumitru Adrian Gavrilă a primit 2 ani și 10 zile de închisoare cu suspendare. Gavrilă n-a formulat apel.

Condamnat de două ori, la Constanța, pentru delapidare

În calitate de agent comercial în cadrul societății Instore Power Provider S.R.L., și-a însușit în interes personal din gestiunea cu care a fost însărcinat mai multe produse aparținând societății și destinate vânzării către clienți în valoare totală de 12.565,51 lei. Mai exact, la efectuarea inventarului s-a constatat lipsa unor produse în valoare de 12.565,51 lei, respectiv 137 de cartele cu valoare preplătită de 5 euro, 17 cartele cu valoare preplătită de 4 euro, 148 de cartele valorice de 5 euro, 168 de cartele valorice de 6 euro, 50 de cartele valorice de 1 euro și 4 pachete telefon. Inculpatul susține că și-a însușit produsele pentru el.

În aprilie 2022 a mai bifat o condamnare, după ce a delapidat firma SC Oti Sales&Distribution SRL. În acest dosar, după contopire, a primit 2 ani 6 luni și 10 zile închisoare, tot cu suspendare. Nici de data aceasta nu a formulat apel.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nea x fugi ca te prind băieții și îți taie momitele
0
0
Numai mințiți lumea nevinovata , luați cu dobânda, de la aia fără scrupule …chemații sa le dați banii, dați-le bataie tare și Dați-i ai la garda !!! Lăsați-le mașinile in curte, la ranga se sperie și fug toți!!! La garda se sperie mai rău , luați și mașinile și banii înapoi! Ca au luat casele la lume!
2
0
De persoane *
0
0
Dovezi aveți pt ce ați declarat ? Unde sunt acestea 20 30 de persoana ? Ca pe Facebook decât Mihalache îl postează zilnic ca se pare ca alta activitate nu are plus prieteni din gasca lui. Dacă ai fost prieten cu el nu ai văzut ca nu are nimic copilul? Gasca mare și nici unul n a văzut ca nu are copilul nimic. Te cam contrazici în ce declari .. vrei sa faci si tu ceva dar nu prea îți iese.
2
3
Salut , am și eu o roaba si o lopata , daca vrei ți le dau împrumut. Nu este obligatoriu sa mi le mai restitui !
10
1
Daca ai reusit sa pacalesti pe cineva inseamna ca ai primit mai multa incredere decat meriti (Charles Bukovsky)PUNCT
6
0
gipsone care trebuie bagat la puscarie. Instanta i-a dat cu suspendare dupa prima condamnare desi era in recidiva post condamnare. Inseamna ca s-a umblat la instanta.
10
2
Eu îl cunosc foarte bine pe băiatul ăsta nu am cum sa ii iau apărarea că a greșit mult a greșit de când nu ia băgat la pușcărie pe cămătari care îl terorizau din toate părțile și așa a făcut alte căcaturi și la mine a luat bani împrumut FARA DOBANDA acum vreo 2 ani i-am dat să îl scap de unu care nu se mai satura , a făcut multe căcaturi vad:))) nu le cred pe toate da a făcut :))) am un golf 5 daca vrei să mă scapi de el și vezi asta sună mă :))
3
4
Să îl compătimească lumea spunând că nu trebuie tras la răspundere pentru faptele lui fiindcă nici pe funcționarii publici care comit fapte de corupție nu îi trage nimeni la răspundere pentru fapte mai grave. Majoritatea populației acestei țări numite r*mânia are o plăcere enormă să compătimească nelegiuiți. Din cauza acestei majorități, instituțiile publice abilitate le respectă dorința plătitorilor de taxe și impozite și nu îi trag la răspundere pe acești infractori, decât după ce comit zeci de fapte. Încă odată dovedim că avem fix ceea ce vrem, nu doar ce merităm.
6
0
asta trebuie dus la puscarie si violat
7
0
Și mie are să îmi de-a bani și o sa mi de-a ușor , eu îl știu foarte bine a ajuns așa datorita cămătarilor
4
2
vedeta a ajuns milogu asta
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212