REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CUM S-A TREZIT un bărbat cu HOŢUL în casă la Valu lui Traian şi cu o LOVITURĂ în faţă!

CUM S-A TREZIT un bărbat cu HOŢUL în casă la Valu lui Traian şi cu o LOVITURĂ în faţă!

Replica API 6 august 2019 | 00:00 504

Infractorul MINŢEA că sunt CUNOȘTINȚE

Infractorul MINŢEA că sunt CUNOȘTINȚE

Individul care a pătruns în curtea locuinței unui bărbat din Valu lui Traian pentru a sustrage bunuri și l-a lovit pe proprietar pentru a-și asigura scăparea, a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 3.10.2019. Acesta a tot încercat la audieri să "țeasă" o poveste prin care să exprime varianta că se cunoștea cu partea vătămată, că au consumat băuturi alcoolice împreună și că de aici s-a ajuns la lovituri. În cele din urmă, a recunoscut adevărata variantă.

Analizând întregul material probator administrat în cauză, instanța a reținut că, la data de 15.02.2019, în jurul orei 2.45, inculpatul s-a deplasat pe o stradă din Valu lui Traian, cu gândul de a sustrage bunuri. Văzând că în fața unui imobil erau parcate două autoturisme, a pătruns în ele și a sustras mai multe bunuri. În continuare, potrivit rolii.ro, inculpatul a pătruns fără drept în curtea aceluiași imobil, unde se afla parcat un alt autoturism al persoanei vătămate, marca Smart, astfel pătrunzând în interior și căutând bunuri pentru a le sustrage. Auzind zgomote, persoana vătămată s-a uitat pe geam și a observat o persoană de sex masculin, astfel că a ieșit din casă și a mers către bucătărie, acesta fiind locul în care a găsit persoana pe care o observase pe geam. În bucătăria persoanei vătămate, aceasta i-a solicitat inculpatului să scoată tot ce are în buzunare și când a văzut cheia autoturismului Smart a realizat că-i aparține. Ulterior, persoana vătămată i-a solicitat inculpatului să se dezbrace de vestă, geacă și pantaloni și să meargă să-i aducă un act de identitate, pentru a se convinge că se numește așa cum spusese. Înainte de a părăsi imobilul persoanei vătămate, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu o bară metalică în zona capului, după care a fugit de la fața locului, iar persoana vătămată nu a reușit să-l prindă, întrucât a alunecat și căzut la sol. În acest moment, a sunat la Poliție. Oamenii legii au și declanșat cercetările și au reușit să-l prindă pe făptaș la scurt timp. Acesta a declarat că se cunoștea cu partea vătămată, că au consumat împreună băuturi alcoolice și că de aici s-au luat la ceartă și apoi la bătaie, fiind amenințat. În cele din urmă, a recunoscut că situația nu a stat așa și că a încercat să sustragă bunuri. Conform raportului de expertiză medico-legală, lovitura aplicată persoanei vătămate de către inculpat i-a cauzat acesteia leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Pe 11.03.2019 a fost trimis în judecată, iar în iulie a fost condamnat de prima instanță. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca era pt coruptie sau abuz in serviciu se scria si nume si tot, la hoti si talhari se protejeaza identitatea
4
0
Cred ca este unul dintre voinicii PSD-ului.Auzi domnule ca mai vrea si apel precum ar fi nevinovat.Ti-ai dracu cu legile voastre pesediste !
14
0
PLM "inculpatul", spuneti numele mizeriei umane, adresa si CNP.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108