REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Cum vrea Mario Iorgulescu să scape de închisoare, după ce a fost condamnat la 13 ani și 8 luni cu executare!

Cum vrea Mario Iorgulescu să scape de închisoare, după ce a fost condamnat la 13 ani și 8 luni cu executare!

Ana Maria LIPAN 19 octombrie 2023 | 00:00 4143

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au condamnat miercuri, pe Mario Iorgulescu (fiul lui Gino Iorgulescu - preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal) la 13 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. Decizia este definitivă. El a fost judecat pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat. Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, nu este de acord cu pedeapsa cu executare pe care fiul președintelui LPF a primit-o și că procesul trebuie rejudecat. Mai mult, acestea a precizat că Mario Iorgulescu nu trebuia judecat sau trimis în închisoare pentru că este grav bolnav.

Cum vrea Mario Iorgulescu sa scape de inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 13 ani si 8 luni cu executare!

Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică privată din Italia, părinţii săi reuşind să-l scoată din ţară cu un avion privat, imediat după accident. El nu a fost audiat de către procurori sau magistraţi, în timpul urmăririi penale sau desfăşurării procesului în instanţă, precizează stiripesurse.ro. 

Ceartă cu iubita

În seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu participa la o petrecere dată de familia unei prietene în satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, unde a consumat alcool. La un moment dat, află că fosta sa iubită, de care tocmai se despărţise, se afla într-un club din Parcul Herăstrău. Martorii povestesc că el s-a certat continuu la telefon cu fosta iubită, era nervos şi ţipa, însă i-a promis gazdei că nu se va urca la volan în starea în care se afla.

La terminarea petrecerii, în jurul orei 2,50, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, el s-a urcat în maşina sa, un Aston Martin model DBS, şi a plecat spre Capitală.

A intrat în Bucureşti prin Chitila, circulând cu viteze cuprinse între 140 km/h şi 164 km/h (momente surprinse de camerele video de pe traseu), în intersecţia dintre Şoseaua Chitilei şi strada Teodor Neagoe a pătruns pe culoarea roşie a semaforului cu viteza de 145 km/h, după care a accelerat până la 162 km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I. Ulterior, a urcat cu maşina pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism condus de un bărbat, care a decedat pe loc. Un martor al accidentului a povestit în instanţă scene oribile de la locul coliziunii, şoferul din cealaltă maşină fiind găsit aruncat pe jos.

Fără afecțiuni psihice

La câteva zile după accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de către familie în Italia, cu un avion privat, şi internat într-o clinică. În decizia de condamnare din prima instanță, judecătoarea Manuela Orzaţă de la Tribunalul Bucureşti a menţionat că Mario Iorgulescu avea discernământ în momentul producerii accidentului, nu a suferit şi nu suferă nici în prezent de afecţiuni psihice care să-l împiedice să fie transferat din Italia pentru a participa la procesul intentat de autorităţile române, iar dacă are afecţiuni medicale se poate trata fără probleme în sistemul penitenciar din ţara noastră.

Avocatul speră să-l scape de pușcărie

La aflarea veștii, Virgil Boglea, avocatul apărării, a mărturisit că nu este de acord cu sentința dată de Curtea de Apel București și că procesul trebuie rejudecat. Mai mult, acestea a precizat că Mario Iorgulescu nu trebuia judecat sau trimis în închisoare pentru că este grav bolnav.

Am luat la cunoștință hotărârea de pe portal, urmează să citesc și motivarea și atunci vom putea face mai multe clarificări. Din punctul de vedere al apărării, procesul trebuia rejudecat. Sunt lucruri care exced procedurile legale și un proces legal echitabil. Ne vom adresa organismelor abilitate, nu e normal ca o persoană bolnavă să fie judecată sau să se vrea trimiterea lui în închisoare în condițiile în care are atâtea afecțiuni medicale ireversibile. Sunt în pregătire și căi de atac extraordinare, ne gândim și la CEDO. Momentan, nu am luat o decizie, a declarat Virgil Boglea pentru GSP.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Mai nenorocitule ai omrat omu si vrei sa fii liber.Avocata,mata si taicato trebue fututi in gura si pe tine puscriasi.Iao pe avocata cu tine sa o arda puscariasi si o duci bine.
5
0
Ma avocatul pulii, sa moara copiii tai in stilul aluia omorat de poponaru asta drogat si betiv, asta iti doresc, apoi sa scape soferul…sa simti ce simtim noi! JAVRA! Ala nu are nimic! Are bani si toata familia Iorgulescu sa fie ucisa cu pietre! Tara unde justitia se aplica in functie de bani!
22
0
De bine de rau justitia a luat o decizie definitiva si irevocabila. Pana la CEDO pana la toate inventiile securiste ale domnului ofiter activ al servixiilor secrete Gino Iorgulescu sunt praf in ochi. Italia trebuie sa ia act de decizia justitiei si sa puna in aplicare mandatul european de arestare a criminalului dovedit copil de securist Mario Iorgulescu. Ca tatucu va apela la colegii lui din SIE si vor amana aducerea in tara asta e clar. Ce nu mi e clar este reactia generalilor din sri care il pastoresc pe maretul Gino. Bine, Ponta joaca si el un rol in actiunea asta fiind superiorul lui Gino
8
0
nevasta lu' Adrian Păunescu a omorât 3 oameni și nu a pățit nimic, și sunt mulți alții, în tara asta doar amărâții fac închisoare, bogații pot sa și omoare ca nu pățesc nimic, nenea Ioan Albu, fost prefect de Constanța, a omorât un om, era rupt de beat la volan, a pățit ceva? mai gândiți ca nimeni nu e mai presus de lege?
11
0
ce mi as fi dorit că cel omorât sa fie fiisu la acest avocat ,atunci sa l vad ce rahhaturi mai inventa despre așa zise boli care le are borfașul de Iorgulescu, drogatull care buna muncit o zi, dar va vine randul la fiecare
15
1
Dar daca e asa bolnav si ireversibil sa stea la Sapoca si sa ia tratament psihiatric toata viata in prezenta unui membru al familiei victimei insotit de un farmacist numit de familie care va verifica tratamentul. Sa l vedem cat rezista la tratament.
14
0
Sunt prea multi golani care sug de la Gino Iorgulescu că borfașul de fiisu să meargă la paidaimos.El are interzis de la justiția de că că t din Ro.Prostimea ani de zile in curtea de apel iar șmecherii liberi...free for ever
13
2
I se rupe pola lui Mario Iorgulescu
10
6
eu nu votez. Eu te fwt pe tine-n gat !!! Cu pwla !!!
11
6
ba da prostan mai esti... cred ca votezi si cu usr,nu i asa??
7
14
Si-acum asteptam mult si bine sa-l extradeze..... Madam Bica e binemersi.
13
3
Mario e un trantor, noi muncim pana la 65 de ani si altii trandavesc o viata intreaga putrezi de bogati fara sa miste un deget. Mai si ucid oameni…
33
2
Cam puțin. Și taticutzu și mamicutza nici o condamnare pentru lipsa educației și satisfacerea tuturor dorințelor acestui odor neprețuit?
32
2
Puscariasii din Romania te asteapta cu mult drag, ca sa te faca fetita lor preferata!
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407