REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu! Video

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu! Video

Virgil STOIAN 8 aprilie 2023 | 00:00 2686

Dan Diaconescu a fost plasat în arest la domiciliu, urmând să fie eliberat din arest. Cu toate că a fost propus pentru arest preventiv, iată ca magistrații au decis ca omul de televiziune să fie cercetat în arest la domiciliu. Diaconescu va executa măsura la domiciliul din București.

Dan Diaconescu a fost plasat in arest la domiciliu! Video

După ce a stat mai bine de trei ora în fața magistraților, Dan Diaconescu s-a ales cu arest la domiciliu. ”De doi ani de zile știam de acest dosar, un dosar fabricat. Sunt absolut nevinovat, încerc să aflu cine vrea să îmi facă rău.  ” a declarat Dan Diaconescu.

Vă reamintim că Dan Diaconescu este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 2161 CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 2161 CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, toate cu aplic. art. 41 alin. 1 CP.

Ce spune IPJ

”Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, bănuit de comiterea a doua infracțiuni de act sexual cu un minor și 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, la data de 7 aprilie a.c., Judecătoria Constanța a dispus, fața de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.” au transmis reprezentanții IPJ.

Ce spun procurorii!

”La data de 07.04.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a respins propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța privind luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatului D.D., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, act sexual cu un minor, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 220 alin. 1 şi alin. 4 lit. e) CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 2161 CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 2161 CP, cu aplic. art. 35 alin. 1 CP, toate cu aplic. art. 41 alin. 1 CP, și a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpat, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2023, până la data de 06.05.2023, inclusiv”

Video:

Update: Procurorul a contestat decizia instanței

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a contestat, vineri seară, respingerea de către instanţă a propunerii de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu.

"La data de 07.04.2023 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a respins propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatului D.D. (...) şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2023, până la data de 06.05.2023, inclusiv. Procurorul a formulat contestaţie împotriva hotărârii judecătorului de drepturi şi libertăţi", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hoțul cand e prins mai are 40 de furturi la activ, asa si DD, cate dezmățuri are la activ a fost si el prins cu unul si se da șantajat, fmm de pedofil
1
2
Desfiintati locali,niste capuse platite din bugetul local,neproductivi!La Cernavoda folosesc masina de serviciu in interes personal,fac piata,duc neamurile de colo colo,trai neica!
3
0
sub ce pavilion evoluau copilele de 15 ani in clubul lu libanezu acoperit ? e vreo lege sa permita minorelor sa evolueze in cluburi de divertisment ? daca da, specificati ! cati minori evolueaza in prezent in astfel de cluburi si de ce este permis ? cine face cartile de fapt ?
9
0
a aparut o gogorita!!!!!!s a uite omul de ce i mai rau in lume, circul functioneaza si lumea casca gura!
9
0
Da-i omului de rand circ si nu va observa un portavion trecand pe langa el. Bag seama ca se pune batista pe tzambal cu senzationalul acesta ca sa distraga atentia pentru a trece neobservate alte manarii gen "noapte ca hotii". Gata, ati ingropat speta cu lupu de la cjc? Se dau uitarii pensiile speciale? Si multe alte manarii demascate. Curios, deabia dupa doi ani l-ati dat pe goarna? O avea pnl-ul tinuta ca si asul din maneca? Pacat ca prostimea pune botul.
16
0
Bine ca scrieti de DD, de lupu, cel din urbea locala, jupan la cjc, nu ati scris nimic. Va e frica? Leprelor aservite!
13
0
In 30 zile de arest la domiciliu, il pune nevasta la punct...I-o taie in somn.
6
3
Chiar nu credeam ca amaratul asta este asa pervers, una arata, alata este ca om
5
6
Mascarada pentru retarzi ca sa le abata atentia de la pensii speciale si alte manarii
17
2
Ca acum toată populația ar fi pentru mult timp cu bunghiul la aventurile și pățaniile lu' DD,neacordand aceeași atenție la ce se mai învârte,ce se face și ce se desface ,ce idei,ce neidei,referitor la dregători, la pensiile super,la Otopeni Airport,la PNNR,la chestii mai acătării adică și mai otrăvitoare.Conspirationistii ar zice ca pare a diversiune.Altii ar zice ca asa i primăvara, cu astenii și altele ce ți pot distrage atenția. Cam atât.
13
2
A tufut si el o curvistina si pe sorsa geamana si dupa ce le a dat bani s a lasat si santajat de pesti. Ar trebui anchetati si ceilalti clienti ai minorelor.
16
1
Dacă era in America ar fi stat 20 ani după gratii
13
9
Periculos om .Una arată și altceva este .
13
9
sa mai fwta si el ceva.
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407