REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
10.4° ConstanÈ›a Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Daniel Rafte, trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri

Daniel Rafte, trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri

Mirela PASCAL 15 martie 2024 | 14:22 5239

Daniel Rafte È™i amicul său Mihai Marius Aurel, zis Pittbul, au fost trimiÈ™i în judecată într-un nou dosar de trafic de droguri. De data aceasta, vorbim despre trafic de droguri internaÈ›ional. Dosarul se află, din 6 martie, în cameră preliminară, urmând ca judecătorul să decidă dacă rechizitoriul este legal sau nu.

Daniel Rafte, trimis in judecata pentru trafic international de droguriDnaiel Rafte

Precizăm că, la PloieÈ™ti, Rafte È™i Pittbul mai au un dosar, tot de trafic de droguri. În 2022, procurorii au deschis un dosarul se trafic de droguri, în care Daniel Rafte e inculpat, alături de mai multe persoane. Gruparea din care ar fi făcut parte afaceristul, spun anchetatorii, cumpăra stupefiante sub preÈ›ul pieÈ›ei È™i vindea mai scump în BucureÈ™ti È™i în judeÈ›ele ConstanÈ›a È™i Prahova. Aflat în cameră preliminară încă din vara anului trecut, dosarul n-a fost trimis la un complet, în vederea începerea judecății. Pe 28 decembrie a fost termen în dosarul aflat în camera preliminară, magistraÈ›ii dispunând repunerea cauzei pe rol pentru verificarea competenÅ£ei, a legalităţii sesizării Tribunalului Prahova cu Rechizitoriul nr. 71/D/P/2022 din data de 25.07.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de CasaÅ£ie ÅŸi JustiÅ£ie - DirecÅ£ia de Investigare a InfracÅ£iunilor de Criminalitate Organizată ÅŸi Terorism - Serviciul Teritorial PloieÅŸti, a administrării probelor ÅŸi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpaÅ£ii din dosar.

Daniel Rafte și Stila Sarafu, scandal de proporții

Reamintim, totodată, că recent Rafte a fost implicat într-un scandal de proporÈ›ii, care s-a încheiat la spital, dar a ajuns È™i pe masa poliÈ›iÈ™tilor.

Daniel Rafte, trimis in judecata pentru trafic international de droguri

Afaceristul ar fi fost agresat în faÈ›a casei, în seara zilei de 19 februarie, de Stila Sarafu, fostul lui amic. Cel din urmă l-ar fi lovit peste față cu un vibrator, însă Rafte zice că a fost bătut, ajungând la spital cu capul spart. Procurorii vor stabili cum au stat, de fapt lucrurile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sapa groapa altuia să nu cazi tu în ea! Bine tu și afară și la închisoare tot aia ai sa faci: adică nimic
1
0
Ne cerem scz domn Rafte ca o să vă priponim :))încadrarea pt finanțator e cam 12,13 -peste 25 ani ,știu părinții dvs ? …fosta soție ??actuala concubina?copiii or sa afle în timp ca au tata mafioțel ce aduce și ruși la comandă (rakeții) zice mafioțelul dar de vibrator ,strapon ,dildo ce le folosești în interiorul tău ce spun grupările familiale ?,spun ca ești familiar cu tot arsenalul:)))
0
0
Ia zi balbaitule ??ce a zis ploiestule ??scapi???…fu.tu,te-n gurița știi când o să scapi ??….la autopsie :)))atunci scapi tu și noi restul de tine
0
0
Pt Rafte daniel ,pârciule!te caută județul (Ipj)-ul !!răspunde la tel f.u.t.u.t.e- n gură de mascotă armânească !sau tu răspunzi la dnă și dicot:))):))
0
0
Acum ,azi vorbesc la r*****a sa scoate multe msj
0
0
R.a.f.te o fi și idol pt lume!!nu vă e rușine retarzilor să-l scoate-ți responsabil pe iresponsabilul acela??ce tata ?nici de mama nu -l vor copiii ,să facă testul adn,să vedem e a lu p.a.s.c.a.l?să vedem copiii sunt ai lui sau a lui varsu George,nu o f***a ăla pe Aurică??și ăla var primar să i-o f.u.t.a pe Aiurica!!
0
0
Pe mâine față în față …la Ploiești,,,la București…la peco ,om vedea noi pe unde!!poate-n funduleț :)))
1
0
Pt Balint ,adevărat i-o ia gura peste motan,ai place motanul și-n gurița a nu numai în funduleț ,baaaa!!e leit masa ,e dat Draku rraffttee asta ,înghite tot,malahia din C.u.r de la masa lăsată de vameși ,ia zi când ai dădeai la m**e lu Aiurica nu o puneai să ia anticoncepționale și să legene copiii -n gurița a??
0
0
R.a.f.t.e ,m.u.i.e ‘mâine la Ploiești o să-ți trag!:))apropo ,mata tot c.u.r.v.a bătrână rămâne ,e nasoală rău ,zice lumea ,ai pute mitra a peste murat și ți-e îți pute curu ,Aiurica spune,
0
0
M.u.i.e !!!va trag M.u.i.e!r.a.f.t.e un mahalagiu ,un mincinos ,un imbarligator și un homosexual !!un lake!!!incult,analfabet,un frustrat!!!
1
0
Ce domn? ce pretenții ai Anton. El are comportament exact a ceea ce este: un ti gan fără cei 7 ani de acasă! La masă i rușine cu el și suferă de ce face plodul ei in aceasi măsură în care suferă și mama lui asta de care face el mișto! Ah și pozezi în ceea ce nu ești N ai nimic de oferit la nimeni din jurul tău! Ce pretenții să ai de la un circar mahalagiu la 35 ani i se pare amuzant să meargă să caute circ cu vibratorul. Ești de râsul curcilor. p*****l! Rafte nu se poate controla o i a gura pe dinainte dar dc ai o problemă și l suni la 12 noapte e acolo să te ajute! Pe când tu ești 100% mahala si după cum îi ataci mama copiilor pe masa, pe tasu’așa coooonstant ești un caracter zero
0
0
Rafte și dc nu mai face nimic toată viața lui tot când trage linie este peste tine cu 2000 de nivele. A avut și are familie, crește 2 copii este tata a făcut blocuri așa cum râdeți voi a avut asociați oameni de calitate a avut afaceri, părinții lui muncesc si la vârsta aceasta… a greșit Rafte … ok … el le trage … dar tu? De tine dacă caut văd efectiv doar scandaluri și circ de copii retarzi și ești si de o calitate umană p*****a. Pt ca dc Rafte ți a greșit fiind prieten și tu ziceai simplu ca un bărbat opinia ta și te retrăgeai și ți vedeai de drumul tău … Rafte era ăla de …. Si tu ieșeai domn cu caracter. Asa ești mai rău ca el mai rău decât spui de el de suteeee de miii de ori pt ca ataci intr un mod constant un om care ți a fost prieten. Întreabă și tu un om cu ceva la cap dc e ok cf tu … ești îndrăgostit de Rafte alta explicație n am! Sincer. Ești p*****l! Ah părerea unui om care nu e prieten cu Rafte.
0
1
Ti ganul ăsta bătrân este îndrăgostit de Rafte! N ai cum luni de zile să vb și să lași sute de comentarii non stop să I ataci mama tata soția sa ceri bătaie și cârcota să te culci și să te trezești cu Rafte în gând. Meriți să ți dea p********l muncă în folosul comunității ca tu ești bolnav mintal și după ce ai reclamație tot cauți ceartă ce vrei să ajungă omul să te …. Ești bolnav mintal. E postul mare bă băiatule termină naiba
0
0
R.a.f.t.e !!!vorbeleste frumos ca te înjur de mata:))):))))
0
0
Bătrâna covrigăreasa se F .U .T. E cu ficasu ,e incest teta !sau pt alienatul mintal de D.a.n.i.e.l nu e???ba bulangiule te droghezi cu mata??fentu știe??
0
0
Țal P.a.s.c.a.l da-i drumu la coliva și colaci târâtura bătrână și sugătoare de belite de vameș ,cine te f.u.t.e acum??
0
0
Daniel cand l am cuboscut avea limbutza pufoasa dar dupa ce a bagat cristal. La pipa nici limba nu i mai merge
0
0
Rafte pinguinu imi e dor de buzele tale moi.
0
0
Rafte e un pitic bulangiu dat de pomana. Sa l i a d.r.a.c.u cu reclamatiile lui mincinoase cu tot. In scurt timp la puscarie o sa ajunga. Lipiti oameni buni postere cu el la soveja stiti voi unde. Sa vada toata lumea cine este. Poster cu el si cu banana pe fata.
0
0
Rafte daca e asa baiat bun cum crezi tu dc injura lumea si pe urma le face reclamatii si ii baga la puscarie. Cand injuri pe cineva iti asumi si nu mergi la politie sa faci reclamatii false ca sa aresteze oamenii. E un sifon retardat. Pentru un vibrator a facut ditamai reclamatia si a bagat omul la puscarie. La puscarie o sa se duca el ca e plin de dosare tomberonul asta care nu are batie si e o stropitoare. Va urma.
0
0
Niciodată cine este m ai bun m ai destept m ai bogat etc etc nu v a sta sa scrie despre Rafte telefonul fără fir și povești nemuritoare. Își v a vedea de treaba lui și drumul lui. Cine are o prestanța nu se mocireleste ca păreti scoși de la școală de corecție. Ok a greșit a pierdut a făcut x și x si y si z. El a făcut el și le a tras. Nu va place de el si ce face? Il ocoliți vă retrageți și la revedere. Doar niște păcălici pot să stea să l atace pe Rafte prin comentarii. Niște păcălici plictisiți fără un tel în viață și făra lipsa de ocupație.
3
0
Sebastian marc un gay fugarit de la bucuresti ca a facut doar legatorii acolo si a bacat oameni la puscarie la fel ca la constanta. Marc batran fara dinti ai bagat la puscarie jumatate din constanta . Piseaneam pe tine de sifon batran si lakit.
1
0
Aici văd 2 ratați care îl cunosc pe Rafte ca nu se poate controla când este provocat cu caterinci proaste si il termină psihic. Câtă lipsă de ocupație pe acești indivizi provinciali să stai sa scrii sute de comentarii aiurea în tramvai vb aia dc era și este un așa neica nimeni Rafte dc vb de el? Dc ați interacționat cu el? Dc scrieți despre el? Dc știți tot cf și ce nu face? Pont pt r*****a. Taxati cu 1€ cine dorește sa lase coment :)
0
0
Ba eu credeam ca Dodo e baiat serios .el asa parea ...voi ziceti altfel?!
0
1
Saraca Aura!! Asa senintampla cand iei prostul satului!!!Pacat de copii.
0
0
Rafte pana la varsta de 30 de ani nu a a avut nici-o gagica. L-a insurat mamica cu japca. Apoi acest individ de poveste s-a indragostit pe rand de mai multe fete care sunt pe combinatii. A dat si in patima drogurilor saracul. El fiind un mare vanzator de droguri a inceput sa guste si el putin cate putin si acum e depedent. E prajit saracul.
1
0
Balbaiala cine este? Puteti sa va adresati ca sa intelegem si noi cititorii de rand?
0
0
Cine sunt aceste personaje: nespalatul si Aiurica?
0
0
Baaaa!!baaa bâlbâiala tu vorbelesti??Aiurica ce zice acum ??vrei sa te faci coafeză?să-i iei locu ,toate mordinele e coafeze pune gene,vrei să-i iei locu lu Aiurica geamantan care deja se f.u.t.e mai R A R ca tine ,milionar care-ți dă mata 200 Ron pe zi care stai în bloc dat de Ceaușescu ,uuuuu!!!!uuuu boarfo!!!plătește banii la p.u.l.i.l.e din tine ca ești urat și ai fizic de c.a.c.a.t bolnav cu m.u.i.a te descurci bine rău ,o faci ca-n filme ca ești bâlbâit ,mai s.u.p.t mai bine ca O.a.n.a
0
0
Ma frustrato care ai vrut sa te omori acum 2 ani sa te arunci de pe bloc in mamaia nord ca numai faceai fata la camatari ca si acum ai uitat ca te suna t****i din piata non stop vin la tine la ușa te inchizi in casă te suna noaptea intruna dale bani la oameni iai amenintat ca ii legi dute si aruncate de pe blocu ala care ai mai vrut sa te arunci tii minte acum 2 luni ca lai sunat pe S S cu video sa se jure pe icoana ca nu iti face nimic daca va vedeti a venit la tribunal unghitu GLU si lai pus pe S***a intre voi de frica sa nu te bata ma smeker din spatele telefonului care esti tu vrei sa te umfli in fata la pubela aia de Raluca care tia schimbat viata vrei sa te umfli ca esti smeker si baiat cand tu ai tocuri vrei sa te vada aia de smeker cand tu esti ultimu repetent care te ascunzi de toata lumea cand esti acasa stai numai pe camere pe telefon sa nu vina aia ce ai sa le dai bani ai ca usor usor o sa va vindeti amandoi cu iubirea ta Raluka defapt te vinde ea pe tine lake!
0
0
I LOVE YOU VYBRATOARE LOR!! VYBRATOARE LE E VEATZA MEA!! toate Vybratoarel e la mine adunarea!! FUGA MARSH!!
1
0
Lăsați-mă ca mă merlesc!lasati-ma!!!dodo când pun mâna pe tine te sparg,te filmez și cum te f*t!
0
0
Imbarligatorule ,balbaitule,care te-a făcut mata din coca și din malahia la vameși ,câte p.u.l.i a s**t mata atâtea o să s**i și tu ,mata le sugea pe vine să treacă vama cu băuturi și țigări tu le s**i că-ți place:))oare care e drumul tău??îți dau scurtătură :))cravata !!și rămâi și codos :)))ce tot vorbești cu nevastă-mea ,o înveți tu cum să-i fie bine ,să mă lege să arate înregistrările:))vorbește în morții matii cu a ta cu Aiurica geamantan cum să te îngroape ,cum îți place coliva ,cu cocaina cu cristal ce aduceai tu cu pitbulul din Bulgaria,te-ai smekerit nu mai aduceai semințe papagal pt mata pt tine pt lalele de P.a.s.c.a.l care nu vrea să-ți achite datoriile ca ce face el la bătrânețe,o să facă ce a făcut până acum ,o să se uite la mata cum o suge și bonus și la tine ,are producție la dublu!!
1
0
Rafte o iubesc pe Aura. E cea mai misto femeie care am cunoscuta vreodata. Merita toata dragostea mea si chiar o sa fie fericita cu mine.
1
0
Rafte ai legat multi cu droguri si tigari si tu inca esti liber. E nedrept.sa te aresteze si pe tine cate tigari si droguri vinzi sifonule balbait. Zici ca esti dat de pomana Rafte.
0
0
Jur razbunare barbatilor pervesi
2
0
Mai nene dar e urat ca pa violat pe Rafte. Asa ceva nu se face. Nu ai cum sa violezi un om in 2024. Rafte cerei despagubiri ca ti-a julit crapatura.
1
0
S***a l-a violat pe Rafte dar prostul nu a facut reclamatie de viol sa nu auda Oana Garbea si sa rada de el. O iubeste mult Rafte pe ea si daca ar auzi femeia ca a bagat carne in el sigur nu va mai vorbi cu el.
0
0
Rafte the DILDO MAN
3
0
Rafte zis si numit p u l a de cauciuc
5
0
Ma Frustratule care stai ascuns in casa si te uiti pe camere sa nu vina aia care ai sa le dai bani la usa si care ii ameninti ca ii legi toti la care ai sa dai bani o arunci ca au avut treaba cu nevastata crezi ca scapi de datorie niciodata ai prins acum femeia care tia schimbat viata pe Ralu ba nebunule cum tia zis si ea ca ea recunoaste ca a fost la treaba in toata Europa sa bulit peste tot da tu ce credeai ca ai prins altceva decat Publi cu care esti tu invatat? Nu grasuța mea asta are km mai multi ca toate alea de pe Publi care le chemi tu la tine acasa sa le bulesti zici tu cred ca ele pe tine si sa stii ca ea tea agatat nu tu pe ea cum crezi tu ca tu nu stii sa legi 2 vorbe. Tot asa crizat esti la tel ca faci ca nu stiu ce ca bati tu ce sa bati ca nici covoare nu sti sa bati Nespalatule ce esti certat cu apa la vară sari in canal langa tine acolo sa te speli ca sigur ai curentu si gazu taiat cum ai avut toata iarna stii cand lai pus pe S.S sa se jure pe biblie ca nu te bate??
1
1
Ba rafte ca sa-ti dai seama ca esti p***t trebuie sa ti mearga mintea…. La tine e imposibil… mintea iti merge ca gura… vorbesti in rate
0
0
Cea mai mare realizare a mea este ca am radiat rabla de pe numele meu! Acum am mercedes ! Full option!!
0
0
Dany, viata mea, nu fi suparat iubire daca pleci in concediu cativa ani buni eu am sa te astept! Sa vbesti te rog cu s s sa iti dea cauciucu ala din germania sa mi l Lasi mie am inteles ca are gravat numele tau pe el!
0
0
Auricai cine-i mai sparge funduletzul?tot b**u?
0
0
Raftic ti voi multu.
1
0
Eu am fost cu Rafte la doua gagici si am facut partuly iar una dintre ele i-a facut clisma lu Rafte si s-a jucat in el cu un dildou magic.
2
0
Raftik am auzit ca de la incidentul anterior cu vibratorul a inceput sa iti placa p . . .
2
0
Daniel o sa te biciuim….
1
0
Strumf mic…. Banii pe ceas nu i mai dai??? Tic tac tic tac deabea astept sa ne intalnim sa te iau in brate …. I love your wife
1
0
adunare de clan de babe ….. rafte daniela si alexandra turcu…. au speriat toate vibratoarele din oras
1
0
aura stai linistota daniel nu te a inselat niciodata cu oana de la ploiesti… femeia nici nu vrea sa l vada decat daca se legitimeaza la intrare cu pachet
0
0
Am ramas sarac parlit!!! Sunt amarat sunt vai de viata mea!!!
0
0
Puscarie pe VIATA !!!
3
0
pe tine rafte te renegat nevasta ta si ai facut un pas important tinai gasit o pitica frustrata sa faceti echipa …. casa de piatra… si sa nu imi crapi capu te rog… ai crapat multe capete de p…li tu la viata ta! oana te mai primeste la ea??? fata desteapta si simpatica cu titamai pacaliciu… de ziua ei tu petreceai cu mocanita :))))
2
0
S***a este idolul meu…ma inchin si ma inclin in fata lui!
0
0
Un c***t de om Rafte
2
0
rafte daniel ma invata cum sa i fac rau lu dodo prietenul lui ptr ca este gelos…. ma invata dreptul pe mine si pe avocata mea!!!
0
0
Rafte contaminează,nu mai dați click pe poza lui,are viruși ,virusează acest om de afaceri ,acesta nu se bâlbâie ,vorbește în rate săracul !Domnu cu noi !!
3
0
Pe a ta ,te distrug cacatule!!
1
0
Rafte lua bani cu camata si tepuia lumea ca sa finanteze traficul de droguri international si anume cumpara droguri de afara si le vindea in Romania la copii de liceu. Ai distrus multe vieti Rafte bulangiule.
5
0
Dodo!!!dodo!!nu mai scrie ca te țin în casă și nu mai poți să mă legi,ai legat mulți ,ai înregistrări multe ,leagă-l și pe S .S. Că-ți iubește nevasta ,nu mai scrie tu ca Aura al iubește pe S .S și scrie de a ta ce poză avea cu mâna pe trofeu!!dodo ,dodo,
2
0
Rafte sifonule ai vrut sa scapi de mine si m-ai legat dar dumnezeu a facut in asa fel incat sa ramai in acelasi dosar doar ca tu beneficiezi de libertate inca. Mai e putin si pedepsele tale vor fi din doua cifre indiferent cate legatorii mai faci. Locul tau e la beci mizerie flamanda.
5
0
S***a e cel mai drept om…. a avut mereu dreptate …
0
1
Băi bulangiilor ce scrieți aici !?bai ghertoilor !!vă ține p***a scoateți-mă la interval !!!vă bat și vă și f*t cum v-am mai bătut ,cacatu de S***a sarafu de ce nu spune adevărul ?,l-am bătut și pe el și pe vârau și după a scos cuțitul după mânecă și m-a tăiat ,m-a tăiat jos ,m-a făcut fetiță mi-a dat la crăpătură:))Bai S***a eu sunt p.u.l.a tot !si-n c.u,r sunt p.u.l.a.,să zică maică-mea ca făcea gaură la covrigi la patiserie după gaoaza mea:)))
6
0
Rafte ia zi cum te puneau ăia la Ploiești să le speli vesela?ia zi cum sunai la mata să te scoată ca e greu și ca acum o înțelegi și pe mata și pe nevastă-ta ca e dureros să te futa un fraier ,lanevastata tu fraierul la mata ,p****l fraieru:)))să mă cac pe tine și pe intelectul tău de afacerist borât!zi cum o puneai pe Aura să ia anticoncepționale când te sugea să nu rămână gravidă :)))jurate tu ca mint eu ce scriu!!!asa te mințise mata pe tine și tu așa credeai și mare p***t ce ai rămas:)))
4
1
In scurt timp vom asista la ceremonia primului transexual aroman pe nume Rafte. Acesta a fost premiat cu un vibrator frumos care a fost folosit doar pe teritoriul Germaniei.
4
0
Rafte a fost si va ramane emblema prostiei la Constanta. Singurul m******n care era sa ramana gravid. Poate ajungi in cartea recordurilor. Aura the best.
7
0
rafte donatorul femeilor! singur bou care a trimis unei femei sute de mii si isi vorbea copii si familia urat in fata ei ca sa o cucereasca! aura a fost singura care a tinut la tine…. asta merita familia ta maicata in special ca radea si sfida pe toata lumea!!! a cumparat 2 masini inchiriate prostu asta!!! :)))
7
0
eu n am putut sa ma abtin si am crezut ca sunt desteapta! l am integistrat frumos pe rafte bulangiiu cum imi da informatii despre dodo! va spun sincer rafte este prajit si este bun inlocuitor de ob!!! rafte pune ti frate cravata si du te la domnu! esti prea p***t si prea rabla… te a batut ala cu vibratoru peste bot! cred ca rade dodo de tine si cu curu! bratare de unde sa mai ai din p**a ca ai dat o pe cristal de mult! noi n te am vazut cu beatara niciodata!
2
0
eu ling vibratoare si atat
2
0
DODO MAI DAI LIMBI LA PUBLIC24?? MAI ESTI REGELE LOR? LE MUTASEI LA TINE IN VILA
0
1
Vai steaua voastra, de la tovarasie ati ajuns sa va certati pe Raluca prostituata si fugiti acum unu de altul, va injurati ca femeile in mesajele ca live sunteti niste femei, Rafte vs Dodo ! Dodo umflatule mai mergi cu flori
2
1
daca stiai ca are vibratoru in geaca sigur il imbracai in rochie
1
0
rafte e cel mai mare sifon din intreaga lume…. ultimu lake bulangiu care se masturbeaza cu vinratoare
2
0
S***a i-ai facut botezul si lu asta. :))) E marcat pe viata acum. Vrea nu vrea o sa-si duca aceasta povara in carca toata viata. Cine l-a pus sa injure asa urat si sa se creada smecher.... Mai ales cand ajunge Rafte la puscarie lachit sa vezi viata grea de are.
1
0
Eu pariez pe Dani ca incaseaza 3 mari de plastic.
1
0
Incep meciurile si contul e gol. Nu pariem nimic? Voi ce pariati?
0
0
S***a este campionul …. asa lakeala n am vazut in viata mea ce i ai dat lu rafte…. si el sa minta cu bratara obraznicu….
1
2
Rafte mai ai vibratorul ala rosu in sertar? Ala intra tot in tine.
3
2
Voi indragostiti de femeile mele
1
3
Mai Rafte tu crezi ca te compari cu Dodo , papitoi ce esti.
2
3
Rafte te iubesc. Ai fost cel mai nespalat iubit al meu.
1
2
E acelasi Rafte care l-a legat pe Stan si Sandu de la Medea?
4
4
Acum câteva zile au vrut sa facă manevra prin București sa scape ei de problemele care le au,numai ca alți mai fraieri considerați de ei și-au dat seama și le-au făcut alt denunt))))))))
6
2
acum 2 zile dupa ce am incheiat tranzactia cu rafte ne am iubit amandoi….. 69 a fost ceva de vis de neuitat… am facut si o sticlutza ciorbica
0
3
S***a sunt cu tine pana la capat
2
2
Rafte e crapat. Am bagat si eu in el ceva asemanator dar putin mai mare.
3
2
danielllllllaaaaa ce ai facut feritza acum cu ne mai maritam??? :)))) vin la conjugal sau mi l lasi pe mark sa ma scuture…. dodo e fericit de ceva timp ….. e bine s a indragostit, eu cand am zis ca am gasit si eu un balbait sa ma tina in brate il pierd si pe ala… o sa raman cu mami si tati
3
2
Rafte, spartule cand imi dai banii? O pui pe mata sa se duca la garda. Mi-ai luat masina, ai vanduto si fugi de 2 ani de mine. Ai pacalit pe toata lumea. Esti vedeta maciucilor .
7
3
Pizdoaica de Rafte e bulu care injura de dupa perdea. Si pe urma el fiind o mare femeie se duce si plange in sectiile de politie sa lege oamenii pe niste infractiuni nereale. Nu injura oamenii daca nu iti asumi ziua in care te vri intalni cu ei. Praduitor de joasa speta . Nespalat , infect cu parul pe tine ca pe porc.
10
2
S***a esti fratele meu pe viata! :))) daniela te a chemat la el acasa si i a cazut vibratoru din geaca
6
1
Sunt atatea de facut in presa,atatea de dezvaluit si devoalat si tot ce vedem in presa Constanteana sunt pi tici viol ati cu vibr atorul in fata casei,ta rfe vir gine si toti corupti cum se plimba prin "studioul" Repli caca. Ce repl ica mea e asta?jurnalism sau lins de portofele? Mai muncim si noi in folosul cetateanului?
6
3
Ba scrieti doar aiureli. Eu il iubesc pe Piki a fost singurul barbat care m-a facut sa ma simt femeie. A bagat bilele in mn de simteam ca sunt in extaz pe lustra.
6
3
Eu Rafte am inceput sa ma caiesc si sa incep sa iubesc vibratoarele . Imi pare rau ca am descoperit dupa varsta de 35 de ani ce inseamna dragostea dintre 2 barbati.
5
2
Rafte mai bine te antrenezi cu bile sa le prinzi gustul. Poate te mariti cu Piki sau cu Petre.
4
2
Rafte vino la mine ca vorbesc eu sa te antreneze Ursoi.
5
3
Raftic puneti cravata ca smekeria e grea si nu e pentru oricine. Sper sa te antrenezi cu Usy.
4
2
Raftic puneti cravata ca smekeria e grea si nu e pentru oricine. Sper sa te antrenezi cu Usy.
2
1
S***a !!mi-ai promis ca mai ma tăvălești ,îmi spuneai ca am ciocul ca la rață ,mă alintai frumos nu ca ex -ul meu Daniel care nu-mi dădea la cioc să nu rămân gravidă prin gurița a,așa destupat era la minte târtanul meu
4
1
Te astept fratioare, punem de o afacere noua. Doar suntem afaceristi amandoi
3
2
Hai înjură-mă larg ule,înjură-mă!:)))drogatul de după perdea de la et 1 de pe dezrobirii,mata ce zice ??tot rău te crede,să te țină în casă nebunule ca rupi toți castraveții,acum ești cu Ruxandra ,el îți face plinul:)))
3
1
Karma. Vibrator.com
4
1
Nevasta lui rafte ma iubeste cu foc
3
3
Sa gasit bratara cu diamante care a furaato Sarafu cand l-a atacat pe Rafte? Bratara cu diamante trebuie a fie foarte valoroasa.
4
2
De cand se crede si milogu asta de rafte mare traficant
3
1
Gata r*****a luați va alt cobai , de asta uitați următorii 15 ani
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212