REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dat afară din locuință pentru comportament abuziv, un bărbat s-a refugiat într-un Club al pensionarilor

Dat afară din locuință pentru comportament abuziv, un bărbat s-a refugiat într-un Club al pensionarilor

Replica API 4 noiembrie 2019 | 00:00 286

Ordin de protecție

Ordin de protecție

Un bărbat din Constanța cu tulburări de comportament cauzate de consumul excesiv de alcool, pericol pentru familia sa, dar și pentru vecini! Individul a alarmat toată lumea după ce a dat foc unui fotoliu, în fața imobilului în care locuiește, în apropierea conductei de gaze.

Polițiștii au fost sesizați, pe 28 octombrie cu privire la producerea incidentului, iar concubina individului, sătulă de scandaluri și de comportamentul partenerului de viață, a solicitat ordin de protecție. Secția 4 Poliție Constanța a fost sesizată de mai multe ori de-a lungul timpului cu privire la incidente de violență domestică între cei doi, dar fără ca femeia să formuleze plângere penală împotriva lui.

Bărbatul consumă băuturi alcoolice, exercită abuz fizic și psihic asupra concubinei sale și își bate joc de copilul său din altă căsătorie, care suferă de un ușor retard mintal. De curând, medicii i-au comunicat bărbatului că suferă de metastaze osoase iar după ce a aflat acest lucru, agresivitatea acestuia a sporit și a început să spună că: ”De ce să trăiască ei și el să moară!?", după cum a arătat concubina sa magistraților. Așa că, a început să consume alcool mai mult decât înainte - de dimineață până seara, într-o baracă din fața imobilului și, pentru că are tratament de la medicul psihiatru, pe care îl ia concomitent cu băuturile alcoolice, a început să aibă halucinații şi insomnii. Au fost transportat, în urma scandalurilor, de mai multe ori la spitalul de psihiatrie din Palazu. Este foarte agresiv, îi fură banii din casă pentru țigări și băutură şi aruncă mâncarea gătită la câini. Femeia a cerut magistraților ordin de protecție pentru șase luni, evacuarea bărbatului din locuință și interzicerea bărbatului de a se apropia de ea la mai puțin de 100 de metri.

De când a fost obținut ordinul de protecție emis de polițiști, bărbatul locuiește în Clubul Pensionarilor din KM 4-5.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tarfelor cand o sa aveti si voi metastaze osoase si concubinul va da afara din casa voastra atunci sa vorbiti de responsabilitate
4
1
Militarii I-au pensii de sute de milioane si pensionarii de rand pensii de mizerie.
6
1
Ce sa mai faci cu asta ?---o injectie letala
4
3
O persoana irecuperabila. Lipsita de responsabilitate.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218