REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

De ce MINTE Marilena Dragnea poporul cu televizorul!

De ce MINTE Marilena Dragnea poporul cu televizorul!

Replica API 14 noiembrie 2020 | 15:15 3870

Reacţia PNL!

Reacţia PNL!

Ani de zile, Marilena Dragnea a îngenuncheat în fața PNL-iştilor! Însă, după ce a pierdut rușinos alegerile la Năvodari, în 2016, și-a dat seama, subit, că nu mai este compatibilă cu ideile și valorile PNL, așa că și-a croit drum lin către ”ciuma roșie”, așa cum denumea ea partidul PSD Constanța. Astăzi, este consilier județean PNL și luptă pentru…. binele constănțenilor, aşa cum, probabil au făcut și colegii ei, patru ani de zile.

Marilena Dragnea se încurcă în calcule matematice

Moralista Marilena Dragnea aruncă praf în ochi cetățenilor despre noua conducere PNL şi spune că se află la conducerea urbei din 27 septembrie (?!) și nu a micșorat prețul apei, așa cum au promis în campanie. Din poziția de consilier județean PSD, stă cam prost la capitolul matematică și greșește calcule elementare. ”Au câștigat alegerile în Constanta promițând că vor face apa 1 leu metru cub...au Consiliul Județean din data de 27 septembrie și conducerea RAJA din 30 septembrie și nu au făcut nimic în acest sens. Poate vor face ieftinirea până la 1 decembrie, să vedem că nu au mințit cetățenii Constanței”, este de părere Dragnea. Numai că, a uitat un detaliu foarte important. Atât primarul Vergil Chițac, cât și președintele CJ, Mihai Lupu, au depus jurământul joi, 29 octombrie, atribuțiile fiind, practic, preluate, a doua zi,vineri, 30 octombrie. Deci, după un simplu calcul matematic, concluzionăm că PNL a preluat, oficial, conducerea județului și a municipiului după 32 de zile de la alegerile locale. În toată această perioadă, până la preluarea mandatului, Horia Țuțuianu era președintele Consiliului Județean, și nu Mihai Lupu, iar Decebal Făgădău era primar, și nu Chițac.

PNL-iştii s-au revoltat

În urma gafei făcută de Marilena Dragnea, membrii PNL şi-au arătat indignarea şi spun că, patru ani au tăcut mâlc iar acum încep să se facă auziţi. „În 4 ani, pe anumiţi membri din PSD, nu i-am auzit nici măcar odată să aibă o opinie referitor la modul în care este administrat orașul și care, de 10 zile încoace de când PNL administrează orașul, au început să aibă opinii. Le respectăm, până la urmă asta însemna democrație. Dar să arăți cu degetul spre liberalii care administrează orașul de 12 zile, după ce PSD l-a ruinat de 20 de ani încoace este o sfidare la adresa constănțenilor, ce arată clar cât de mult ii subapreciează, crezând că pot fi manipulați prin afirmații false, iar constănțenii să-i și creadă. Alegerile locale au fost pe 27 septembrie. Conform Codului administrativ există o procedură prin care instanța de judecată validează sau după caz, invalidează mandatele consilierilor și mandatul primarului. Pe scurt, liberalii administrează orașul și județul începând cu dată de 01.11.2020.Vă rog să rețineți data 01.11.2020. Aș vrea să transmit un mesaj pentru anumiți membri PSD care vor să-și facă campanie încercând să manipuleze și să ne spună cât de mult ne duc grijă. Am văzut cât de mult ne-ați dus grijă în 20 de ani de administrație PSD. PNL va face în 4 ani pentru Constanța și constănțeni cât nu ați făcut domniile dvs în 20 de ani. Faptele vor arată asta și va fi!”, a declarat Mihaela Andrei, consilier local PNL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F periculoasa tipa.
2
1
da si din gura sa stii !
3
1
O maoista f competenta!
5
1
Iar a aoparut parasuta asta
4
1
Pentru ca are studii cu teste grila rezolvate si multe minti luminate ca ea.
3
0
Sunt cativa pizdari pe aici care comenteaza pro psd, chipurile lumea s-a saturat de pnl si vor vota din nou psd. Mars javre asistate !
8
2
O jigodie aceasta Marilena, da cu curu pe unde poate!!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272