REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

De ce se RETRAG VDT Construct și CAMBELA Prod din ASOCIAȚIE!

De ce se RETRAG VDT Construct și CAMBELA Prod din ASOCIAȚIE!

Replica API 20 noiembrie 2021 | 00:33 3994

Asociația “Construim Împreună” a solicitat instanței să constate că anumiți membri asociației renunță la calitatea deținută, respectiv S.C. Cambela Prod S.R.L. și VDT Construct Ompex S.R.L., în motivare arătând că au depus cereri în acest sens. Însă, judecătorii, analizând cererea, au constatat că firmele au menționat că renunță la calitatea de membru al organizației patronale în cauză, fără a face vreo referire la deținerea vreunei calități de membru al organului de conducere. Solicitarea a fost respinsă, dar decizia nu este definitivă.

În fapt, prin Sentința civilă din 19.12.2019, pronunțată de Judecătoria Constanța, instanța a admis cererea formulată de petenta Asociația Construim Împreună și a dispus înscrierea acesteia în Registrul special de evidență a Organizațiilor Patronale al Judecătoriei Constanța. Analizând dispozițiile legale invocate, instanța constată că Asociația Construim Împreună nu a depus la dosar înscrisurile prevăzute de art. 59 alin. (7) lit. a), c) și d) din Legea nr. 62/2011, cu toate că, prin rezoluția comunicată la data de 16.09.2021, i s-a pus în vedere de către instanță să depună respectivele înscrisuri în termen de 10 zile de la comunicare.

Blocul din Piața Abator (al lui Bela Tănase)

Astfel, analizând înscrisurile atașate cererii introductive, instanța constată că S.C. Cambela Prod S.R.L. și S.C. VDT Construct Impex S.R.L. au menționat că renunță la calitatea de membru al organizației patronale în cauză, fără a face vreo referire la deținerea vreunei calități de membru al organului de conducere.

Prin urmare, instanța a respins, ca neîntemeiată, cererea formulată de petenta Asociația Construim Împreună. Decizia nu este definitivă, apelul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța pe 18.11.2021. Încă nu a fost stabilit termenul de judecată.

Afaceristul tulcean Bela Tănase deține Cambela Prod și este cunoscut în Constanța pentru proiectele imobiliare cărora le-a dat curs, inclusiv cu... “scântei”, cum a fost și cazul blocului din Piața Abator.

Detalii aici: BELA TĂNASE de la CAMBELA și-a protejat constructia cu PLASĂ, la MIȘTO. VIDEO!

Și Ivan Vasilică, asociat în cadrul VDT Construct Impex, este cunoscut la malul mării, tot prin prisma proiectelor imobiliare, mai ales în Palazu Mare.

Detalii aici: VDT Construct Impex şi-a tras PUD-ul din Palazu prin mangle ‚legale’

Asociația Construim Împreună este o organizație patronală, constituită în baza Legii 62/ 2011 “Legea dialogului social”. Este o organizație apolitică, nonprofit, independentă față de autoritățile publice, de partidele politice și sindicate. A fost înființată pe 7.01.2020 în baza Sentinței Civile nr. 14338 din 19.12.2019 a Judecătoriei Constanța. Toți membrii Asociației sunt antreprenori, cu ani de experiență în derularea de proiecte. ”Ajutați și de această experiență a fiecăruia, considerăm că suntem în măsură că, prin acțiunile nostre conjugate, să schimbăm în bine Constanța”, potrivit Asociației.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa nu va gaseasca primul cutremur in ele.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468