REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

De la 1 iunie se ridică autovehiculele care sunt găsite în Zona Peninsulară!

De la 1 iunie se ridică autovehiculele care sunt găsite în Zona Peninsulară!

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 396

ATENŢIE!

ATENŢIE!

Atenție, constănțeni! De la 1 iunie se ridică autovehiculele care sunt găsite în Zona Peninsulară a municipiului Constanța și pentru care nu a fost eliberat un permis de acces. "Reamintim că permisul de acces trebuie afișat într-un loc vizibil, pentru a permite verificarea datelor de identificare", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţei.

Autovehiculele fără permis de acces vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL în/din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului până la momentul eliberării. Conducătorii auto își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Conducătorii auto trebuie să știe că intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care au fost amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă este de maxim 30 km/h.

"Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro, iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0241/488186", amai precizat Primăria Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jigodia asta si acolitii lui au orbul gainilor! Cum sa nu incepi tu cu parcarile, cand intr-un interviu recunoaste ca in constanta este aproape cel mai mare deficit de parcari din Ro? Dar ascultand atent acel interviu, mentioneaza jigodia, ca s-au dat 49.000 de amenzi in acest sens! Bai tembelilor, cineva tot o sa va rupa gurile si mainile, sa nu mai luati asemenea decizii! Cum dracu ne-om fi pricopsit cu voi?
3
0
ca ne uraste atat de mult acest domn primar! O sa-l ajutam si noi cum putem.
1
0
bei! cum sa mi iei mie proprietatea mea ca zici tu lache? s o iau pe ma ta la poarta alba!! fa locuri de parcare draq sau du te draq acasa de icompetent!
5
0
esti incredibil ! in curand il intregi pe domnul goe ...sau nea goe , cel mai prost primar . Cum poti ma sa inchizi o zona populata , cu zeci de unitati de alim publica , zone emblematica . Fagadau , pe acolo au trecut mil de turisti cu autocarul sau cu masina pers . Se poate circula perfect pe traian pana in port-poarta1 iar apoi intoarcerea pe revolutiei si strada mircea , se poate lasa un culoar de tranzit in piata ovidiu si se poate reda parcarea . Pacat de unitatile de agrement de acolo , vei distruge patronii .
8
1
demisia Fagadau, Ochiul te vede ce faci...
10
1
STIMATI MANCATORI DE PUI,OREZ SI ULEI VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE ! AM SCHIMBAT TRANSPORTUL IN COMUN AM PUS BICICLETE GRATUITE, AM ASFALTAT STR. BADEA CARTAN EXACT 100 DE METRI PANA UNDE LOCUIESTE MAMI CARE A PUS STAMPILA DE 5 ORI, SUNT PAHARNICU LUI MAZARE SI PROMIT CA NU L VOI LASA LA GREU, IN CEL MAI SCURT TIMP VOI FI COLEG CU EL
16
0
Poate asta-i misiunea lui. Vorba ceea : Tradare tradare dar sa stim si noi !
4
1
Lumea este rea .. cu mine si cu prietenul meu Babu care imi tine si masina pe firma lui .. pueti sa va lasati masininile in parcarea subterna sau in parcarea supraetajata de la lupoaica si de acolo mergeti pe jos .. ca intru-un oras civilizat condus de oameni competenti ... Ups .. nu e cazul la noi .. LICHELELOR
14
2
Ai zilele numarate,noul primar deblocheaza Grivitei,zona peninsulara,schimba politia locala, renunta la parcarile prin sms facute pe banda de circulatie!
19
4
Intuiesc o schimbare de atitudine a constantenilor imediat ce masinile lor vor fi confiscate de PSD. Daca pana acum atitudinea politica constanteana a fost de noncombat cred ca PCR va reusi sa modifice definitiv aceasta stare.
13
1
Bravo V Dancila...nu ti da demisia...toti machidonii branzari si mirositori de zer din c ta sunt alaturi de tine
19
1
Nu ierta nimic. Tu esti Alesul, tu vei fi cel care a ingropat PSD-ul la Constanta. Asa sa iti ajute Dumnezeu!
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272