REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DECIZIE LA CONSTANŢA: Un bărbat NU are voie să se apropie de soţia sa şi amantul acesteia!

DECIZIE LA CONSTANŢA: Un bărbat NU are voie să se apropie de soţia sa şi amantul acesteia!

Replica API 20 iunie 2018 | 00:00 391

Ordin de protecţie

Ordin de protecţie

Instanța a decis ca un bărbat din Constanța să nu se apropie, la o distanță mai mică de 50 de metri, de soția sa și amantul acesteia. Solicitarea a fost depusă de cei din urmă întrucât, susțin ei, pârâtul ar fi avut un comportament agresiv, supărat fiind că l-a părăsit soția pentru altul.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța luna aceasta, cu obiectul: ordin de protecție. Mai exact, N.M.E (femeie) s-a căsătorit cu N.M. (bărbat) anul trecut și s-au despărțit la finele lunii mai anul curent. Au locuit împreună la părinții ei, iar când el a aflat că femeia are pe altcineva și vrea să-l părăsească, s-a enervat și a plecat. Numai că, după câte susține soția, a devenit agresiv. I-ar fi dat mesaje peste mesaje, atât ei, cât și actualului iubit, A.A., cel din urmă având și copii minori dintr-o altă căsătorie.

Mai mult decât atât, se pare că soțul rănit a mers la domiciliul socrilor și ar fi făcut un scandal monstru, distrugând și gardul, lucru pe care el, în instanță, a precizat că nu și-l amintește. ” În acest context, pe fondul supărărilor produse de faptul că soția sa este într-o relație cu un alt bărbat, dl N.M. a recurs la amenințări telefonice față de domnul A.A. precum și față de tot acestuia, amenințări ce au produs acestuia din urmă o stare de temere atât în ce privește persoana dumnealui, cât și în ce îi privește pe copii săi minori (dintr-o căsătorie anterioară).

De asemenea, pentru reclamanta N.M.E., starea de temere s-a născut ca urmare a incidentului ce a avut loc , la casa părinților ei, de unde ea plecase tocmai pentru a evita o întâlnire cu dl N.M.. Deși nu a fost prezentă, reclamanta știe de la părinții acesteia că domnul N.M. a avut un comportament violent față de aceștia. Domnul N.M. a recunoscut că s-a prezentat la reședința reclamantei, neamintindu-și exact, dacă acolo a distrus și gardul casei. În final, instanța reține că reclamanții, au declarat că resimt o stare de teama și de pericol, temându-se în principal pentru siguranța lor iar mai apoi și pentru rudele acestora în eventualitatea unor alte viitoare scandaluri”, potrivit rolii.ro.

Chiar dacă avocatul pârâtului a precizat că nu se poate emite ordin de protecție decât dacă este vorba despre membri ai familiei, judecătorii au apreciat că numitul A.A. poate fi considerat astfel având în vedere că are relații precum cele de căsătorie cu reclamanta N.M.E.. Astfel, magistrații au decis: ”Respinge excepția inadmisibilității formulării cererii de emitere a ordinului de protecție, invocată de pârât, cu privire la reclamantul A. A., ca neîntemeiată.

Emite prezentul ordin de protecție pentru o perioada de 2 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau fără trecerea unui termen, în sensul că dispune: obligarea pârâtului N. M. pentru o perioadă de 2 luni la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantul, A.A., față de copii reclamantului, precum și față de N.M.E. și părinții acesteia, b) obligarea pârâtului N.M. pentru o perioadă de 2 luni la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de domiciliul actual al reclamantului A.A., precum și față de cel al reclamantei N.M.E.”. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-i drept este o mare realizare sa ajungi la ziar,sa te mandresti cu asta si pe de-asupra sa te mai si faci de c...t.aplauze in sala pentru A.A si catrastrofa lui de iubita care a mai arso si cu altii in timpul casniciei ei. Si ala care zici ca AA este cel mai castigat..este frate,a castigat la loto,femeie ca asta nici ca mai gaseste in viata lui..se potrivesc,doua z.....e hahahaha
1
0
nu mai postati fratilor ca voi nu apareti la ziare pff cine cunoaste STIE !
0
1
Asta sa rupa capete?o rupe la fuga ca atat poate...saracu.bai AA vezi ca aia mai vine si pe la mine din cand in cand da sa nu te superi ea pe tine te iubeste
2
0
Asa lege asa curvasa
2
0
Hahaha dragoste cu nabadai A.A cel mai castigat bravo lui rupele capu la fraieri sa nu mai calce la eforie cand pleaca de acasa sa ocoleasca
1
1
Reclamanta este Marica, fosta sotie a lui Nancu, iar amantul se numeste Aristide. Deci afacere suta la suta armaneasca.
0
0
Mai bine si corect ar fi ca toata lumea sa isi vada de treaba si sa nu mai comenteze daca nu ii cunosc pe oamenii astia....pt ca nu stiti cum va vine randul....
4
3
Ala a inghitit galuste 1 an.. si acu se bate pt ea.. si asta urmeaza sa inghita si se bate pt ea.. nush care e mai prost..
4
5
Multi dintre voi comentati urat...Dar habar nu aveti despre ce este vorba de fapt...oare sunteti frustrati ca altii ajung si in ziare si voi nu ati iesit nici macar din judet?
2
8
liber la futut !
6
1
casatoria aia a durat doar un an......... oare cat are sa dureze urmatoarea casatorie? intre ea si acel amant, caci se pare ca ea a calcat stramb la mai putin de un an, de au ajuns la divort dupa un an.Concluzie? femeia aia nu e statornica, amantul sa traga concluzii, ca ceea ce i s-a intamplat celui divortat, maine-poimaine are sa i se intample si lui, exact la fel.Femei de genu' acesta trebuie lasate singure, sa nu se apropie nici un barbat de ele, si sa agonizeze intr-o singuratate fara de margini.
8
1
Versiunea adevarata este ca dna neacsu este o curva!!!iar andrei asta de agigea,un drogat.
4
1
Versiunea adevarata care o fi oare???? Se intreaba careva???
7
2
legi de cacat
4
2
de asta cand o prinde ii tae beregata.
7
2
Stire de prima pagina. Bravo. Tineti o tot asa.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218