REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Descinderi în Constanța, la proxeneți care obligau fete să se prostitueze

Descinderi în Constanța, la proxeneți care obligau fete să se prostitueze

Virgil STOIAN 24 noiembrie 2022 | 00:00 3990

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism. 2 persoane au fost reținute.

 

În cursul zilei de marți, 22 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate Constanța au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județele Constanța și Tulcea, fiind descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, susceptibile că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Bărbatul a folosit metoda Lover Boy

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 34 de ani, ar fi recrutat o minoră, de 16 ani, din județul Tulcea, iar prin promisiunea mincinoasă a unei relații de iubire și specularea stării de vulnerabilitate a tinerei, ar fi transportat-o pe aceasta până în județul Constanța (stațiunea Mamaia), unde ar fi adăpostit-o, cu ajutorul unei femei, de 34 de ani, în scopul exploatării sexuale prin obligarea la prostituție.

Totodată, prin același mod de operare și pentru aceleași scopuri, bărbatul ar fi racolat o altă tânără, de 18 ani, pe care, cu ajutorul aceleiași femei, ar fi adăpostit-o la aceeași locație din stațiunea Mamaia.

În cursul lunii noiembrie a.c., bărbatul le-ar fi determinat pe cele 2 tinere la practicarea prostituției, în municipiul Constanța, sens în care s-ar fi ocupat de găsirea locației destinate desfășurării activității de prostituție, de aprovizionarea cu cele necesare tinerelor, de paza și protecția acestora pe perioada desfășurării activității de prostituție, precum și transportarea celor două la locațiile indicate de către clienți.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore

Totodată, bărbatul ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către cele 2 tinere.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cele 2 fete au fost identificate, fiind conduse la audieri și, ulterior, predate D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea instituționalizării.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul și femeia, de 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Miercuri, cei 2 urmează a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comentariul lui LOVERBOY PIRON stie toata tara si foarte multi din afara tarii ca este corect - repet si eu intrebarea lui - pe aia din cernavoda de foarte mare notorietate de cateva decenii la nivel national si international de ce nu ii deranjeaza nimeni tot de cateva decenii ? ca si pe cel putin cei din constanta si bucuresti la fel de activi si celebri
0
0
The Netherlands, Germany, Austria, Greece, Turkey, Senegal, the state of Nevada in the United States, and various Australian states have all legalised the act of prostitution.Mar 9, 2022; There are 44 countries in Europe today, according to the United Nations; 5 din 44 si 8 din 195
0
0
fetele de pe varianta nu le vede nimeni?cine le protejeaza?deaia nu vreti legalizarea prostitutiei asa cum e peste tot in tarile civilizate?odata si odata tot va trebui sa vina cineva sa faca curatenie in sistem, dar pana atunci romanii pleaca masiv din tara, in special tinerii, aici nu au ce sa faca doar o facultate si pe urma sclavi pe 2 lei
5
0
De ce nu lasati comentarii în cazurile domnilor procurori, daca sunt corecți si cinstiti nu ar avea motive sa nu se scrie despre dansii.
2
0
nu a dat spaga unde trebuie si mai facut si concurenta pestilor bazati acum la venirea iernii cand clientii sunt mai greu de gasit, nici copii nu mai cred stirile astea si stiu ca conducatorii politici, politia si justitia protejeaza proxenetii care se lafaie in lux si au devenit modelele tinerei generatii
6
0
Si OLGA tot la treaba, in Regat!
3
0
La cernavoda veniti sai luati pe tiganii pesti pe care ii vedeti dupa mașinile scumpe cum ar fii lefterica daniel piron madalin piron nicolae etc
8
0
Trebuie sa aibă protecție de la vreun polițai, daca au fost zgarciti, acum fac plata
9
0
Si eu ami dau sotia la produs pe adruiana!
2
1
Gata daca ati pus hingheri pe pitbulul pichinez , se vor sparge multe acvarii. Voi nu intelegeti ca acest pichinez pitbul lucra cu moldovenii de la antidrug si anticurve.
4
1
La tura de noapte, Pismis de la Pol Loc .Cernavoda o duce la Domneasca pe colega lui Ion V ,banii care îi produce ii împart cu Steflea ,asta e motivul pentru care nu desparte această patrulă. Rog sa se verifice camerele de supraveghere de la iesire din oraș, precum și cele de la locația respectiva .
5
1
Dar la boraturile alea de c***i din Palazu Mare numai descindeti? E plin de c***i împuțite
11
0
Renumitul acvariu international de ciortani,caracude,rechini din Cernavodă ocupa locul 1 mondial și nimeni nu ii deranjează.Exista o explicație !
11
1
E plin de pesti le duce in concediu in Italia si le pun arma la tampla, au facut si crime pestii taieturi de cutite pe fund. Poti sa ierti interlopii dupa ce vezi ce la fac la bietele fetite de 18 ani. Unde vedeti interlop scuipatii in fata toti au facut nenorociri si daca le dai ocazia o sa faca de placere crime
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212