REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DESPĂGUBIRI acordate de Consiliul Local Cernavodă pentru REPARAȚIILE unor imobile

DESPĂGUBIRI acordate de Consiliul Local Cernavodă pentru REPARAȚIILE unor imobile

Replica API 5 iulie 2019 | 07:12 787

Le-au fost afectate locuințele în urma unui incendiu sau a unor avarii la rețeaua de apă și au nevoie de sprijin financiar pentru refacerea imobilelor. Consilierii locali din Cernavodă au aprobat, în cea mai recentă ședință a Consiliul Local, acordarea a trei despăgubiri pentru sprijinirea localnicilor.

La începutul lunii noiembrie 2018, se dădea alerta pe strada Ovidiu din Cernavodă. Pompierii erau chemați să intervină de urgență, după ce un incendiu a cuprins acoperișul unei locuințe și amenința să se extindă și la locuințele din jur. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere și s-au luptat ore bune să lichidere focul. Totul a pornit de la o scântee. Proprietarul angajase pe cineva să îi lucreze prin curte, iar într-o clipă de neatenție a muncitorului, o scântee a sărit de la polizor la lemnele din curte, care s-au aprins. Flăcările s-au extins la imobil și au distrus mansarda și acoperișul.

În urma celor întâmplate, proprietarul a solicitat sprijinul autorității locale; primarul Liviu Negoiță a inițiat un proiect de hotărâre pe care l-a supus atenției consilierilor locali, în cea mai recentă ședință, prilej cu care aceștia au aprobat acordarea unei despăgubiri de 12.000 de lei, pentru repararea imobilului afectat de incendiu. Localnicul va trebui să justifice suma primită prin depunerea unor bonuri fiscale sau facturi, din care să reiasă că a achiziționat materiale de construcție în vederea reparării imobilului, în caz contrar având obligația de a restitui suma integrală în termen de 30 de zile de la data primirii.

Totodată, în aceeași ședință, consilierii locali au aprobat alte două proiecte de hotărâre privind acordarea unor despăgubiri de câte 5000 de lei, pentru două localnice din Cernavodă, vecine pe strada Biruinței din oraș, a căror proprietăți au fost afectate în urma unei avarii la rețeaua de apă rece. Banii urmează să fie folosiți pentru repararea imobilelor. Și în aceste cazuri urmează să fie justificată cheltuirea banilor prin prezentarea de bonuri fiscale sau facturi, în caz contrar urmând să restituie sumele în termen de 90 de zile de la data primirii.

F.B.

Citește și:VIDEO! STRADA BLESTEMATĂ din Cernavodă! Incendiu după incendiu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comunitari mei de la Cernavoda, la tura de noapte, dupa miezul nopti si pana in zori se retrag la odihna acasa,sa tot fi bugetar!
9
2
regia are pierderi pe ....spinarea consumatorilor, nimic nu se pierde ... totul se castiga ! Suntem inconjurati de ape si o platim ca in Sahara!
5
1
jane i ti place de lesbiana anca gutu ? sa stii ca ea este amanta hermafroditei de rodica dragomir de la adpp , primarie , o betivanca notorie , clienta fidela la samsara , care a fost calarita cu voie sau fara voie printre boschetii de la argos de toti masculii iesiti in cale ! asa ca stati la rand si voi .
7
12
prostia trebe taxata , nu sustinuta cu ajutoare,
3
3
Eu propun un ajutor pentru memet ridvan care aduce haine si aur de la istambul si vinde pe strada ............sa-l ajutam sa-si cumpere si el o dubita
8
2
Dam bani cui vrem noi ca ne doare la sapca fraierilor care ne at votat am angajat toate bagaboantele in primarie iar liviu va fute femeile sa ne votati si tura viitoare ok
5
5
Dca avaria apartine RAJA de ce trebuie sa suporte Primaria Cernavoda reparatiile ? RAJA stie doar sa incaseze?
13
1
replica hotarastete. Au fost afectate de incendiu sau de avarii la reteaua de apa.
4
2
Ai. Uitat Jane sa spui ca in ogeacul tau este bine venit si neacoita ca s o reguleze pe proasta lui Alecu iar tie Jane sa ti dea o limba in gaos lesbiana de Anca Gutu de la adpp .
11
14
Daca ii mai dau foc o data la cosmelia mea Necoita imi da bani sa ridic un ogeac de iti sta mintea in loc.Si ca sa se deosebeasca casuta mea de buduarul cu curve si drogati a lui Tiberiu Popescu o sa fac iesirea pe la George Rizea.Bun baiat Liviu imi plateste si regulatul cu curvele din Columbia.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614