REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DETALII DIN DOSARUL INDIVIDULUI CARE A VRUT SĂ TAIE UN BĂRBAT ȘI SĂ IA CU FORȚA O MINORĂ

DETALII DIN DOSARUL INDIVIDULUI CARE A VRUT SĂ TAIE UN BĂRBAT ȘI SĂ IA CU FORȚA O MINORĂ

Replica API 27 iulie 2019 | 00:00 380

foto: Legal Bites

Dumitru Bogdan Hășmășan a fost condamnat, de prima instanță, la 5 (cinci) ani şi 4 luni pentru lovire sau alte violenţe, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul. Acesta este cunoscut cu antecedente penale.

Totul s-a petrecut în noaptea de 1 octombrie 2018, în jurul orei 23.00, când s-a luat la harță cu un bărbat de 35, pe strada Principală din localitatea Corbu. Este vorba despre un conflict spontan. Apoi, Hășmășan a vrut s-o ia cu forța pe sora fostei sale concubine, pentru a se răzbuna, o minoră în vârstă de 13 ani, încercând s-o bage în mașină. Minora a declarat că, în seara respectivă a mers împreună cu M.S.D. la un bar din Corbu, acolo unde s-a întâlnit și cu alte persoane. După ce au ieșit din magazin, s-au întâlnit cu inculpatul, care, fără motive, a încercat să îl lovească pe M.S.D.. Deoarece nu a reușit să îl agreseze, inculpatul s-a dus la mașina sa, de unde a luat un cuțit de bucătărie și a început să alerge după celălalt bărbat. În momentul în care inculpatul l-a ajuns pe acesta din urmă, victima a prins cuțitul cu o mână și cu cealaltă îl ținea pe inculpat. A mai relatat că inculpatul l-a lovit pe M.S.D. de două ori cu capul în zona feței, astfel încât persoana agresată s-a speriat și a fugit. Apoi, inculpatul s-a îndreptat către minoră, a apucat-o de păr, i-a spus să urce în mașină, a scos un cuțit și a amenințat-o că o face bucăți dacă nu urcă în 5 secunde, când a văzut că aceasta inițial a refuzat. În continuare, fata a urcat de frică în mașină, inculpatul s-a urcat la volan și a condus autoturismul până în dreptul lui M.S.D. și a încetinit viteza de deplasare pentru a-l înjura. În acest moment, Gcopila a profitat de moment și a sărit din mașină. Pe tot parcursul procesului penal, acesta nu a recunoscut săvârșirea faptelor, precizând că el este cel care a fost agresat de către celălalt bărbat. Acum urmează a se judeca apelul, termenul fiind stabilit pe 10.12.2019.

În primă fază, inculpatul a fost arestat la domiciliu și apoi a fost arestat preventiv. I s-a menținut măsura.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e tare, si in bar si in ...magazin, la tr'che !anisori avuti !
0
1
Am inteles. Deci,pentru infractiuni in domeniul financiar,pentru scopuri politice,pentru furtul unei paini,se dau pedepse comparativ exagerat de mari fata de cele pentru adevarate delicte din registrul celor cu adevarat periculoase. Niste brute sunt mai putin pedepsite decat niste insi ce calca pe bec aiurea. Totul se concentreaza asupra mentinerii populatiei in stare de teroere,de inhibitie,de frica,nu de increderea in justitie si de frica uluitoarelor mase de infractori violenti mana in mana cu autoritatile unui stat ce vrea sa tina populatia supusa,inscalvizata,infricosata.
2
0
ce i se mai lua apararea nenorocitului de pedofil care a crapat dupa ce a fost prins de jandarmi...
1
0
Sunt niste salbatici . Uitativa la primatele din corbu cum circula pietonal pe sosea . Asa ceva numai acolo poti sa intanlesti .
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367