REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DETALII INFIORĂTOARE! Criminalul i-a DESPICAT capul cu o toporișcă și.. s-a apucat să consume bere! Apoi l-a TRANȘAT și i-a dat FOC!

DETALII INFIORĂTOARE! Criminalul i-a DESPICAT capul cu o toporișcă și.. s-a apucat să consume bere! Apoi l-a TRANȘAT și i-a dat FOC!

Replica API 6 septembrie 2019 | 00:00 698

Urmează apelul

Urmează apelul

Acxinte Plăvan a fost condamnat la 12 ani și 3 luni de închisoare, de către instanța de fond, pentru comiterea infracțiunii de omor și profanare de cadavre, însă decizia nu este definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 26.09.2019. Este vorba de teribila crimă din localitatea Istria, județul Constanța, care a ieșit la iveală după ce un trecător a găsit, într-un șanț, resturi umane.

Fiind audiat , inculpatul a recunoscut comiterea infracțiunilor ce i-au fost reținute în sarcină. Astfel, acesta a spuscă locuiește singur, iar de aproximativ două luni de zile în locuința sa obișnuia să vină seară de seară, pentru a dormi, și numitul V. M.. Inculpatul mai precizează că, împreună cu victima, consuma băuturi alcoolice în mod frecvent. În seara de 7 decembrie 2018, în jurul orei 22.00, se afla în locuința sa, fiind în pat, cu intenția de a se culca, iar în imobilul său și-a făcut apariția amicul său, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care avea asupra sa un bidon cu bere. Inculpatul i-a spus acestuia să se culce și de aici a început scandalul. În continuare, din cauza refuzului, V.M. a început să-l înjure pe inculpat și, potrivit susținerilor acestuia, victima ar fi luat un cuțit și s-ar fi îndreptat spre inculpat în mod amenințător. În acel moment, potrivit rolii.ro, Acxinte Plăvan a declarat că s-a speriat, a luat în mână toporișca cu care tăia lemnele, s-a îndreptat către amicul său și i-a aplicat acestuia o lovitură cu toporul în partea stângă a capului, lovitură ce i-a cauzat decesul. În continuare, inculpatul a consumat berea adusă de victimă până în jurul orei 4.00 dimineața, după care s-a culcat. A doua zi, a târât cadavrul din interiorul locuinței sale către exteriorul acesteia, respectiv în curte, unde i-a dat foc. Văzând că nu a reușit să ardă complet, a făcut o groapă în apropierea latrinei, a tăiat piciorul drept al cadavrului, după care l-a înghesuit pe acesta, împreună cu restul trupului, în groapa săpată pe care apoi a acoperit-o cu pământ, iar deasupra a pus niște crengi uscate. Și, din câte se pare, menbrul inferior a fost luat de vreun câine, fiind astfel găsit de trecători. Inculpatul și-a recunoscut fapta.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/crima-oribila-la-constanta-barbat-transat-si-incendiat-apoi-ingropat-in-curte-375262/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
yasare ,sa o omoare pe mata sa i transeze carnea de pe mecla si sa i gaureasca capu cu bormasina lu mata.sa vedem tot asa zici??? 12 ani.bag pula in tara voastra si in dreptatea pizdii ce exista aici
3
0
Totusi , omul asta regreta faptele...
0
8
Un specimen irecuperabil. Ar trebui pedepsit cu aceeasi metoda pe care a folosit-o el.
6
0
La cat de scoliti si de bine platiti sunt judecatori avand in vedere responsabilitatea munci lor ma mir ca nu au spus ca a fost legitima aparare pt.ca asa le-a spus lor criminalul dupa care in declarau nevinovat.
7
0
Si soacra-mea are un bidon de bere....
6
1
la ocna cu el , s a omoare,sare si carbune, 20 de ani !asta da justitie si justitiari!
2
0
Nu putea sa-i de cu suspendare? Halal justitie...
15
0
Cinste justitiei din Romania,pt omor 12 ani iar pt luare de mita intre 3 si 6 ani,ma refer strict la vreun parlit de politist sau functionar de rand nicidecum politician sau apropiatii acestora!
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218