REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.1° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Diana Șoșoacă și George Simion s-au încăierat la votul pentru Buget. Video

Diana Șoșoacă și George Simion s-au încăierat la votul pentru Buget. Video

A.F. 20 decembrie 2023 | 00:00 3953

Diana Șoșoacă a intrat în conflict cu liderul AUR, George Simion, după ce acesta din urmă i-a lovit telefonul iar USR protestează în plen, la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului unde se dezbate Proiectul Legii bugetului de stat şi Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

Diana sosoaca si George Simion s-au incaierat la votul pentru Buget. Videoimagini de la scandalul din Parlament

Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid. Alfred Simonis, președintele Camerei le-a cerut membrilor AUR și Dianei Șoșoacă să meargă înapoi la locurile lor, dar aceștia au refuzat.

La un moment dat, George Simion s-a enervat și a lovit telefonul Dianei Șoșoacă, în contextul în care senatoarea insista să îl filmeze de cât mai aproape, am văzut și un scut format de către membrii AUR în jurul lui Simion

Și Diana Șoșoacă, și George Simion transmit live cu telefonul întregul scandal.

Liderul formaţiunii, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Diana Şoşoacă pe care o acuză că face scandal la solicitarea PSD şi că a rupt o pancartă. 

„Când daţi banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce aţi pus-o pe Şoşoacă să facă circ? Asta e bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu şi a Dianei Şoşoacă. O să blocăm în continuare tribuna Parlamentului, până decide Marcel Ciolacu să dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.

Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o şi acuză că va depune plângere penală.

Diana sosoaca si George Simion s-au incaierat la votul pentru Buget. Videoimagini de la scandalul din Parlament

Guvernul a aprobat, pe data de 15 decembrie, proiectele de lege privind bugetul pentru 2024. Anul viitor, bugetul României va fi axat pe investiţii în valoare de circa 7% din PIB, precum şi pe o creştere economică de 3,4%, în timp ce deficitul bugetar este estimat la 5% din PIB.

De asemenea, parlamentarii au votat Anexele proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2024.

Premierul Marcel Ciolacu va participa în această seară la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului convocată pentru a dezbate Proiectul Legii bugetului de stat şi Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2024 a fost aprobat marţi de membrii comisiilor reunite pentru buget-finanţe din Parlament, cu 23 de voturi "pentru" şi 8 "împotrivă".

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare mahalagioaica e vacaul asta de muiere, doamne fereste sa ajunga intr-o functie mai mare, altfel zis , mare blestem pe capul nostru sa fim condusi de asemenea primate
0
0
Ce ashteptari potzi sa ai de la doua zdrenze ruseshti cu mentziunea ca George Simion nu este doar scandalagiu ci si mult mai p***t decat D. Shoshoaca.
1
2
Ce semeni aia culegi
3
1
Ne uităm la acesti circari care apar de fiecare dată când se petrece un eveniment grav in tara .Fără să le pese de nenorocirea de la Odorheiu Secuiesc, parlamentarii au votat pe repede înainte o lege care permite funcționarea spațiilor comerciale în clădirile cu risc seismic. Mai grav este că în aceste clădiri, conform noii legi, vor putea fi făcute creșe sau grădinițe.Specialistii consideră ca un numar mare de oameni se vor afla in pericol in aceste cladiri.Parlamentarilor nu le pasă de problemele adevarate ale romanilor pt ca nu le cunosc.Ei se plimba prin Occident se intalnesc cu Papa,alti politicieni se plimba pe banii tarii in Africa in Dubai.Apoi vin în Parlament se bălăcăresc intre ei si pleacă in alte delegații.
7
2
Asa spunea ti si de Vadim handicapatilor
3
4
mai rau cain tribune pe ...stadion ,astiab conduc destinele tarii a celor multi si necajiti ca dupa treizeci si patru de ani suntem de rasul plansul lumii a treia !furturi, talharii, crime ,accidente, coruptie si droguri sunt in presa , la t.v. radio si la poarta ...satenilor !nu ne mai revenim dar asta i interesul unora!
5
1
Ptr tine se zbate sosoaca sa o duci bine daca nu voteaza psd sau pnl ca ne a fost foarte bine cu iei pana acum si o sa ne fie in continuare...
2
6
lasati ii sa se bata intre ei , au fost impreuna dar s au despartit intentionat ca sa fie circ permanent in parlament , cand unul lipseste celalalt face spectacol pentru doi . la cum evolueaza societatea romaneaca probabil ca dupa alegeri in 2024 vor fi si mai multi saltimbaci in parlament , guvern si in restul sutelor de agentii guvernamentale , toti platiti cu bani grei de la bugetul tarii .
10
1
Sustin testarea psihologica in momentul depuneri candidaturii. Suina simte sfarsitul mandatului si isi face lobby, doar , doar o ia cineva in carutza. Din pacate pentru suina, partidele s-au lamurit! Cine ar fi inconstient sa se inhaite cu dulapul?
13
2
Radem, glumim dar trist e ca specimenele din subiect au sustinatori. Acum culegeti ce ati semanat.
12
2
ASA AM ZIS SI EU,INSA AM FOST CONTRAZIS DE-A LUNGUL ANILOR SE POATE SI MAI JOS SI DOVADA O AVEM PRIN IMAGINILE ASTEA SINISTRE DIN PARLAMENT,NOI ASTEPTAM DE LA OAMENII ASTIA SA NE CONDUCA CU INTELEPCIUNE SA LE PESE DE NOI,MADAM SOSO E PE LIVE-URI PE TELEFON E TOTUL NUMAI PENTRU IMAGINE SI IMPRESIE,ASTA NE E NIVELUL NOSTRU CA NATIE, DIN PACATE,PENTRU PE OAMENII ASTIA NOI I-AM ALES,AVEM CEVA DENATURAT IN ADN, NOUA NU NE TREBUIE DUSMANI EXTERNI, NE TERMINAM SINGURI,NE BATEM INTRE NOI CU O FURIE INEXPLICABILA,NE OMORAM CU FRENEZIE PE TOATE SOSELELE ,CRED CA AM FI UN STUDIU DE CAZ PENTRU TOATA LUMEA, LA CAT DE EFICIENT SE AUTODISTRUGE O NATIUNE CARE ARE CONDUCATORI CARE NU ISI IUBESC TARA
10
0
DOAR SOSOACELE STIU CE VISEAZA IN NOAPTEA DE IGNAT,LASATI SENATOAREA SA ISI GUITE OFF-URILE IN PARLAMENT ,O MARE PORCARIE PARMALENTUL ASTA CRED CA VOM VEDEA IMAGINILE ASTEA PESTE ANI SI NE VOM MIRA IN CE HAL A AJUNS O INSTITUTIE IN CARE AR TREBUI SA AVEM CEI MAI CAPABILI REPREZENTANTI AI UNEI NATIUNI SAU POATE II AVEM SI NU IMI DAU EU SEAMA,SIMISON SI CEILALTI AU MARE NOROC CA NU I-A MANCAT TELECTUALA ASTA
8
1
Doi pitici mentale cu IQ-uri de praf
9
3
la perchezitii .... subiect sensibil ptr cta nu ?
4
1
in realitatea la tv s-a vazut ca mult mai multi au luat-o razna si de la toate celelalte partide era circ si scandal si fara ei doi cum a mai fost de atatea ori in trecut ei doi dau numai putina culoare si miros de k*t in plus
4
4
Cine conduce? Există și meciul de revanșă? Ce cote sunt la casele de pariuri? Totuși să nu ne punem cu Șoso, e la categoria supergrea, Georgica e la categoria musca.
5
0
ar trebui ca sri sau dracu stie cine sa investigheze sursele de finantare ale tuturor partidelor presupunand prin absurd ca s-ar intampla asta sunt sigur ca am avea surprize foarte mari si foarte neplacute dar evident ramane doar o fantezie
14
0
Bravo doamna SHOSHOAYKA !! DOAMNA SHOSHOAYKA PRESEDINTE !!
5
17
Valoarea!
5
1
Dar tu ce vrei? MI 6? te dreacu de papagal ordinar.
5
12
Nu inteleg de ce SRI nu da in vileag originea resurselor acestor personaje sinistre. Chiar asa nu putem sa mai inlaturam niciodata Moscova si KGB-ul din tara noastra?! E strigator la cer
17
6
aveti paine? ca circ este....
18
3
huiduma smintita si spoitorul analfabet fac circ.
29
6
Asta e mortii ma tii baga mi as puma in toti mortii tai. Cunosti tu romanul?
6
15
Asta e romanul. Mai jos nici ca se mai poate.
21
12

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407