REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Dieta strictă cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kg în nici 3 luni

Dieta strictă cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kg în nici 3 luni

Replica API 7 iunie 2019 | 00:00 601

Amalia Năstase

Amalia Năstase (42 de ani) s-a declarat, în decembrie, total nemulţumită de felul în care arată, astfel că a luat măsuri. Cu ajutorul unei diete, ea a reuşit performanţa de a slăbi 20 kg, rezultatele fiind spectaculoase. Diferenţa dintre fotografiile de atunci şi de acum sunt majore, Amalia fiind un adevărat exemplu de ambiţie.

Fosta doamnă Năstase, Amalia, vestita femeie de afaceri, a surprins pe toată lumea marţi seara, la un eveniment monden, unde şi-a afişat noua siluetă, pentru care colegele ei de breaslă o invidiază deja. Dacă anul trecut, în decembrie, Amalia Năstase (42 de ani) susţinea că s-a îngrăşat foarte mult după ce l-a născut pe băieţelul ei din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, iată că, la 6 luni distanţă, ea a reuşit să se subţieze din nou.

“Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctorul Constantin Stan, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15. Am fost pe la diverse emisiuni de televiziune şi am povestit ce am făcut exact”, ne-a spus femeia care este vizibil schimbată şi are un alt tonus. În plus, ea şi-a schimbat şi garderoba.

A revenit la rochii cu aproape patru numere mai mici, şi susţine că acum, în prag de sezon estival, ea îşi va permite din nou luxul să se bronzeze, în costum de baie, la plajă. Amalia a povestit, la PRO TV, despre dieta-minune care a transformat-o în fotomodel.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a adăugat Amalia Năstase.

Înainte de a bifa aceste rezultate spectaculoase, ea era total nemulţumită de felul în care arăta: ”Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase la tv.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Depinde cum reactioneaza organismul la diferite diete ! La unele persoane au efect la altele nu !
2
0
Concluzia: doctorii de multe ori se inseala, nefiind in stare sa adapteze o dieta in functie de pacientul pe care il au. Cel mai bun medic este persoana in cauza, si schimbarea medicului care nu te multumeste. Exista medici care au intrat cu 5-6 la facultatea de medicina, au terminat tot cu 5-6, dar exista si cei de nota 10. Din pacate, toti au acum in jur de 4000 euro pe luna, si chiar nu le mai pasa de pacienti. La 4000 euro pe luna sa-i spui pacientei ca e "varsta" ....., spune tot despre cine lucreaza in sistemul sanitar acum.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272