REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Directorul de comunicare al NEVERSEA, revoltat după PELERINAJUL de la Șumuleu Ciuc

Directorul de comunicare al NEVERSEA, revoltat după PELERINAJUL de la Șumuleu Ciuc

Replica API 24 mai 2021 | 22:08 4566

Directorul de comunicare Untold și Neversea, Edy Chereji, este nemulțumit de faptul că autorităţile interzic evenimentele cu mai mult de 500 de persoane, dar permit pelerinaje cu zeci de mii de participanţi, precum cel de la Şumuleu Ciuc. Edy Chereji acuză autoritățile de ”dublă măsură” și este de părere că festivalurile precum Untold ar trebui permise începând cu luna august.

”Încep postarea prin a va spune că nu am nimic cu Biserica. De fapt, cu nici o biserică. Foarte bine că se organizează pelerinaje. Nu e primul și nici nu va fi ultimul, pe timp de pandemie. Dar nu am cum să nu fiu deranjat de dublă măsură cu care ne tratează autoritățile.

Care e diferența, ca organizare, între pelerinajul de azi și un festival? Ai zice că e vorba tot de zeci de mii de oameni la un loc, tot aer liber, tot pandemie. Există, totuși, o diferență! Aceea că noi am propus că la evenimentele noastre ABSOLUT toți participanții să fie persoane vaccinate, testate sau care au trecut prin boală!

Dacă astfel de evenimente se pot organiza, azi, în luna mai, nu ar fi normal ca autoritățile să înțeleagă că evenimente serioase, organizate după norme dovedite științific, care reduc spre zero riscurile de transmitere Covid-19, ar trebui permise măcar începând cu luna august?

Nu e revoltător pentru noi, cei care venim cu cele mai riguroase norme și soluții, plătim taxe și impozite, să fim restricţionaţi pe motiv că încă nu este sigur să organizezi evenimente cu mai mult de 500 de persoane, dar în același timp să stăm și să ne uităm la imagini cu zeci de mii de oameni, participând la un pelerinaj?

Toată lumea are dreptul la normalitate! Și vă garantez că nu suntem două tabere. Sunt mulți tineri care merg la biserică precum și la concerte! Dacă sunt responsabili, se vaccinează, se testează, de ce îi legați la un ochi și le astupaţi o ureche?", a transmis directorul de comunicare Untold pe pagina personală de Facebook, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi acolo mai faceti ceva,si nu e despre muzica este despre depravare si ocultism,deasemenea este despre anumite ritualuri si alte eretisme pe care le mascati in cantec si lumina.Traficantii de droguri vin acolo cu protectia voastra si ajutorul vostru chiar daca aparent sunteti anti si sprijiniti militia ca are si militia vreo 3000 de pastile in joc prin...Audi S4 sau altul,deranjati sus de tot si ce credeti? aia de sus stiu cine sunteti ca doar le-am relatat in detaliu cine in Constanta vinde droguri din POLITIE si prin ce metoda ba chiar si prin ce interpusi...de Trocadero.
10
5
nu va ajunge ca poluati toata ziua cu tractoare,camioane ,mizerii plaja ocupata ,ditai halca ,la constanta ?
14
5
in ungaria!
13
2
Bine va face. Poate asa veti intelege ca trebuie sa luati atitudine ori de cate ori sunt incalcate drepturile si restranse libertatile omului. Nu doar cand va afecteaza direct.
19
2
Si eu ma vopsesc cu verde nu cu maro
6
11
Ala nu era pelerinaj era maraton de vaccinare. La baza dealului era un centru de vaccinare iar oamenii aia nu erau enoriasi veniti la pelerinaj ci pacienti veniti la vaccinare, centrul fiind gol la monetul filamrii pentru ca vaccinatorii au fost foarte eficienti pe cap de vita si au dat gata tot septelul in timp record!
15
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272