REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Doi tineri din Constanța, reținuți la Neamț după ce au distrus mașina agenților de pază!

Doi tineri din Constanța, reținuți la Neamț după ce au distrus mașina agenților de pază!

Replica API 10 mai 2022 | 22:52 2295

Doi constănțeni au fost reținuți de polițiști după ce au urmărit în trafic și au produs apoi distrugeri mașinii unor agenți de pază care interveniseră pentru a-i potoli într-un scandal pe care îl făceau într-o sală de păcănele din Piatra Neamț.

Totul s-a întâmplat pe 6 mai 2022 şi a început la o sală de jocuri de noroc, scrie Monitorul de Neamț. Oamenii legii din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că mai multe persoane au urmărit în trafic un echipaj de intervenţie al unei firme de pază şi au provocat distrugeri ale autoturismului acestora.

Imediat, mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la locul indicat, procedând la aplanarea altercaţiei. Indivizii au fost imobilizaţi şi conduşi la sediu pentru audieri.

„Investigaţiile au relevat faptul că, la data de 6 mai 2022, în jurul orei 19:00, un echipaj al unei firme de pază a fost solicitat să intervină în incinta unei săli de jocuri de noroc din Piatra Neamţ, unde doi tineri în vîrstă de 23, respectiv 24 de ani, din judeţul Constanţa, au provocat scandal, tulburînd astfel ordinea şi liniştea pubică“, a anunţat Poliţia Neamţ.

Constănțenii aveau asupra lor un pistol, o bâtă și un cuțit

În continuare, cei doi constănţeni au adresat ameninţări echipei de intervenţie, urmărind în trafic autoturismul cu care aceştia se deplasau. Apoi, folosindu-se de un obiect tăietor-înţepător, ar fi provocat distrugeri autoturismului acestora.

În urma controlului efectuat asupra scandalagiilor, dar şi al autoturismului, poliţiştii au identificat un pistol neletal tip airsoft, mai multe butelii de gaz pentru acesta, o bâtă şi un obiect tăietor – înţepător.

Toate au fost ridicate de anchetatori în vederea continuării cercetărilor. A doua zi, pe 7 mai 2022, în urma documentării activităţii infracţionale a celor implicaţi şi avînd în vedere pericolul social al faptelor, faţă de cele două persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi parnaiasi de cta,morti de foame
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272