REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Dominic Fritz

Dominic Fritz

Virgil STOIAN 31 ianuarie 2024 | 00:00 515

Primarul USR al Timișoarei, Dominic Fritz, i-a înmânat președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, premiul „Timişoara pentru Valori Europene”, împreună cu o recompensă de 30.000 de euro. Conform legislației interne a Republicii Moldova, şefa statului nu poate accepta un astfel de premiu în bani. Ups, domnul primar Fritz a fost prins cu tema nefăcută! La școală ar fi luat nota 4, dar dacă a ajuns primar... salariul merge și cu gafe la purtător.

Dominic Fritz

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legatura intre Maia Sandu si Timisoara este ca doua drepte paralele. Ma cam deranjeaza ca toti politrucii fac nefacute si asta in numele unor comunitati pe care nu le intreaba daca sunt de acord sa fie mentionate. Orice diliu poate face stupizenii si pentru ca e mare faraon,spune ca e in numele Romaniei,a unui oras sau mai stie naiba ce. Nu fratilor! Asumati-va gesturile,actiunile! O faceti in nnume propriu,sa aveti o poza la stiri sau alte avantaje personale! Nu ne mai amestecati unde nu e cazul!
1
1
Nu va mai certati. In primul rand,ca procent,cei cu bun simt,educatie corecta,sunt evident mai multi in Timisoara decat in Constanta,cu parere de rau. Indiferent de cine e primar in Timisoara,chiar si sorosistul userist Dominic,populatia este mai educata si faca fata altfel greutatilor,oamenii sunt mai sociabili,mai umani. Noi in Dobrogea ne-am cam umplut de mult cacao. In toate straturile sociale,avem prea multi insi abrutizati, opaci,rai pur si simplu.Putem avea cei mai buni primari din lume in orasele dobrogene,degeaba. Am decazut rapid si va trece probabil mult pana ne refacem. Suntem salbatici.
10
1
Ba asta de mai jos, desteptul lui peste prajit la creier.De aveam si noi la Constanta un papagal ca asta , nu eram la 30 de ani distanta de orasele din vest. Mai iesi naibii din casa fa o cheta prin vecini daca nu-ti permiti, si mergi cu trenul pana la Timisoara, si dupa aia sa vorbesti....
15
3
Papagal de Crevedia....
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272