REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dorian Popa are șofer personal, după ce a rămas fără permis

Dorian Popa are șofer personal, după ce a rămas fără permis

Replica API 2 iunie 2022 | 00:02 995

Dorian Popa a anunțat în cadrul celui mai recent vlog al său încărcat pe Youtube că are șofer personal. Cântărețul e pieton, a rămas fără permis în luna martie a acestui an, după ce a încălcat legea.

„Astăzi, șoferul meu, plătit, că eu nu umblu cu din astea, să mă îndatorez nu îmi place. Șoferul meu plătit este Mădălin 5GANG, așa îi spun eu lui, că așa îi spun eu. Și vrem să facem un mini prank, dar nu ne chinuim foarte tare că ne-a rupt vloggul ăla de ieri. Vreau să îl enervez pe Mădălin 24 de ore și o să încercăm să râdem un pic așa de el, cât se poate, nu foarte tare.

El își filmează vlogul ca șofer pentru Dorian Popa, iar eu o să îl transfer într-un șofer sclav ca să fie ceva funny că altfel nu are cum să fie.”, a transmis cântărețul.

În luna martie s-a aflat că Dorian Popa a rămas fără permis trei luni. Artistul a fost prins de poliție pe o autostradă din România circulând cu o viteză peste limita legală. Astfel, Dorian Popa a rămas fără carnetul de conducere 90 de zile și a primit și o amendă.

„Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat.”, a declarat artistul de la volanul mașinii lui.

Dorian Popa a spus că va da examen pentru a-și recupera mai repede dreptul de a șofa, el spera că în aproximativ 30 de zile va putea fi din nou la volan. Legislația a suferit modificări, dacă un șofer dă examen pedeapsa e redusă de la 90 de zile la 60, nu la 30, cum era înainte. Așadar, în cazul în care trece cu brio de examen, peste 60 de va putea conduce din nou. „Problema e următoarea: Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: Nu, Dorian. Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60”, a explicat la momentul respectiv artistul, scrie libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mars ma de aici
0
0
Si mie mi se rupe PaWLA da el si DA MIYANU LUI!!
0
0
Si mie mi se rupe PaULA de el si da MUYANU LUI!!
0
0
un pizdificat care cica e celebru .
1
0
Ce mi se rupe pAula de el si problemele lui!
0
0
Cel mai p*****l tip
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212