REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dorinela Irimia, desemnată preşedinte al Asociaţiei pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie Constanţa

Dorinela Irimia, desemnată preşedinte al Asociaţiei pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie Constanţa

Replica API 31 octombrie 2017 | 00:00 425

Primarul comunei Saraiu,

Primarul comunei Saraiu,

Dorinela Irimia

Primarul din Saraiu, Dorinela Irimia a participat la întâlnirea ADER – Asociaţia pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie, unde s-au luat mai multe decizii la nivel naţional. Una dintre acestea este înfiinţarea filialei de la Constanţa, unde edilul din Saraiu a fost pus în fruntea acesteia.

Asociaţia, care îl are în frunte pe Neculai Onţanu, a avut întâlnirea consiliului director pe 26 octombrie. În cadrul Reuniunii Consiliului Director ADER au fost discutate şi aprobate două categorii de probleme: prima priveşte activităţiile de organizare şi planificare pentru lunile noiembrie şi decembrie, iar cea de-a doua se referea la reuniunea de toamnă a ADER. La primul punct, au fost discutate: demersurile care le vor face la ministere şi ambasadele ADER unde există filiale, aprobarea Programului activităţilor departamentelor centrale ale ADER.

Pe lângă multe altele, pe plan intern s-a luat decizia înfiinţări filialei ADER Constanţa şi desemnarea în funcţia de preşedinte a Dorinelei Irimia. De precizat că scopul Asociaţiei ADER îl constituie: conceperea, organizarea, promovarea şi desfăşurarea de activităţi şi proiecte de educaţie formală şi nonformală în România şi în străinătate ce urmăresc pregătirea, formarea şi dezvoltarea continuă a tinerilor şi a adulţilor la nivel personal şi profesional, în vederea atingerii obiectivelor personale şi profesionale propuse de către aceştia.

Asociaţia promovează valorile care ţin de egalitatea de şansă a membrilor comunităţii şi, în acelaşi timp, promovează activităţi de combatere a excluziunii sociale Asociaţia susţine iniţiativele inovative în învăţământ şi cercetare, încurajarea excelenţei în educaţie, realizarea de programe destinate elevilor şi studenţilor, consilierea studenţilor privind dezvoltarea carierei şi sprijinirea integrării proaspeţilor absolvenţi în mediul socio-economic.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multe lozinci goale de continut.Sustinem, organizam, promovam, etc, etc. Ceva concret? Sau...facem un ONG , apoi il transformam in partid si... ne inscaunam sefi.
0
0
SA INTELEG CA ACESTA ESTE DE FAPT NOUL UNPR VOPSIT
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369