REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Două eleve constănțene, premiate la olimpiada de științe socio-umane

Două eleve constănțene, premiate la olimpiada de științe socio-umane

Replica API 8 aprilie 2018 | 00:30 609

Elevele Alexia Dumitru și Alexis Gheorghie, din clasa a-VII-a, de la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga” din Constanța, s-au întors sâmbătă de la olimpiada națională de științe socio-umane cu premiul al -III-lea. Olimpiada s-a desfășurat în săptămâna 2-6 aprilie 2018 la Iași, iar în concurs au participat 38 de echipaje din toată țara. Elevele au avut de rezolvat în cadrul subiectului, elaborarea unui proiect prin care și-au propus rezolvarea situațiilor în care dreptul copilului la protecție împotriva oricăror forme de violență, vătămare sau abuz fizic și mental nu este întotdeauna respectat în școală. Lucrarea celor două eleve a fost evaluată cu 9.30, fiind a treia notă din concurs.

,,A fost o experiență foarte frumoasă, fiind prima noastră participare la o olimpiadă națională. Ne-a făcut plăcere să facem parte din ,,lotul olimpic”. Vrem să-i mulțumim doamnei profesoare Ștefan Mariana pentru timpul investit în pregătirea noastră. Subiectul a fost destul de ușor, ne așteptam la ceva mai greu. La Iași totul a fost bine organizat, am vizitat multe locuri interesante. Deschiderea și premierea s-au desfășurat în niște locații deosebite. Anul viitor sperăm să ajungem iar la națională și, de ce nu, să obținem locul I ”, au precizat cele două eleve.

”Sunt mândră de performanța celor două eleve, însă în spatele acestui rezultat au stat multe ore de pregătire suplimentară. Cele două eleve au fost foarte serioase, implicate, au cooperat, au format cu adevărat o echipă pentru a obține un rezultat frumos. Cu siguranță această experiență va fi de neuitat pentru ele și va contribui la dezvoltarea lor personală”, a menționat profesorul Mariana Ștefan.

,,Performanţa celor două eleve ale Liceului Teoretic Lucian Blaga care au obţinut premiul al III-lea la Olimpiada de cultură civică este un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate şcolară şi pentru cea locală. Elevele noastre sunt un model de urmat pentru colegii lor deoarece au demonstrat că prin muncă, dăruire, ambiţie pot reuşi să obţină rezultate foarte bune! Doresc să le felicit pe Alexia Dumitru şi pe Alexia Gheorghie pentru seriozitatea dovedită şi pentru munca depusă, pe doamna profesor Mariana Ştefan pentru dăruirea pe care o demonstrează an de an în pregătirea elevilor şi, nu în ultimul rând, doresc să le mulţumesc părinţilor care îşi susţin copiii în traseul lor educaţional”, a spus Iuliana Linea, directorul școlii.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as da in ea
0
2
e tiganca borata! mai mult ca sigur a luat diploma ca e etnica!!! nicidecum pe ce are in cap !!! astia, ca si machidonii, se baga in seama in toate domeniile de activitate ale societatii! moarte tiganilor! moarte machidonilor !
1
4
Wow! Pui mana pe carte, inveti, obtii rezultate cel putin egale cu ale ei, si poate te accepta....
2
2
Ce frumoasa e tipa roscata :X
1
2
Bravo! Felicitari!
2
2
Felicitari!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102