REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Dragnea îşi mai asigură un vot în CEx: Organizaţia de Pensionari susţine conducerea PSD

Dragnea îşi mai asigură un vot în CEx: Organizaţia de Pensionari susţine conducerea PSD

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:56 303

Liviu Dragnea

Organizaţia de Pensionari a PSD, structură cu drept de vot în CEx, îşi exprimă susţinerea faţă de Liviu Dragnea, cu o zi înainte de şedinţa care poate hotărî soarta liderului partidului.

"Membrii Biroului Executiv Central al Organizației Pensionarilor Social Democrați, ca structură internă a Partidului Social Democrat și președinții organizațiilor județene ale OPSD, cu excepția a două județe, reprezentanți ai celor 2.841 de organizații municipale, orășenești și comunale, cuprinzând peste 380.000 de membri și simpatizanți, își exprimă aprecierea față de conducerea Partidului Social Democrat și măsurile luate prin Programul de Guvernare pentru îmbunătățirea vieții persoanelor vârstnice și asigurarea unui trai decent al acestora.

Susținem măsurile luate de conducerea partidului, de către președintele Liviu Dragnea, pentru întărirea și unitatea partidului, combaterea tendințelor de dezbinare și incitarea la încălcarea prevederilor statutare.

Dorim ca problemele interne ale partidului să fie rezolvate conform prevederilor Statutului PSD, în mod colectiv, prin dezbatere în organismele sale alese", precizează preşedintele OPSD, Ion Popa.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sint pensionara dar nu pot sa sustin minciunile lui Dragnea--a scazut nivelul de trai al oamenilor in timpul guvernarii lui
0
1
VOR SA II SUGA PULA LUI LIVIU DRAGNEA SI LA TOTI PESEDISTII DIN ROMANIA JIGODIILE DE SUB MINE...NU VREAU SA II MAI SUGETI PULA SI SA IL MAI MUSCATI DE CUR LIMBIISTILOR, JAVRELOR .MUUUUIEEE ANTI PESEDE JIGODIILOR VA ESTE FOOOOOAAAMMMMEEE ?.
0
2
Asa este cand toti oamenii au posibilitatea sa comenteze.Aceat fapt are si avantajul ca poti sa-ti dai seama de cata prostie este in aceasta tara.Stiti alt partid mai bun si care a facut lucruri mai bune? Vreti instabilitate?Indicat ar fi sa-i lasam sa realizeze ce au promis si apopi sa ne revoltam sau sa-i apreciem.Vorbim ca sa ne aflam in treaba.
2
3
@ pensionar tu esti pensionar de la SRI ,politie,armata un ofticat ca pesedeul va limitat si scazut pensiile nesimtite Hai marsh de pe aici cu bhasinile tale de postari !
3
2
De vineri, indiferent de rezultatul concret al CEx-ului, in PSD nimic nu va mai fi ca inainte. Dupa ce cu adevarat greii PSD, liderii filialelor cu cea mai mare forta electorala, i-au cerut demisia intr-o coalizare fara precedent, puterea lui Liviu Dragnea s-a sfarsit.
3
3
convins, aceti pensionari care-l sustin pe acest puscarias, au fost momiti, ca de fiecare data , cu promisiuni. Dle Ion Popa nu-ti bate joc de pensionarii pe care ii reprezinti- sa iti fie rusine. Te bucuri de niste bani manjiti primiti drept mita de la un puscarias. Ai aflat cumva cum asociatia copiilor cu handicap- sau cum s-o numi- a refuzat o suma imensa , drept donatie, de la trupa Holograf- provenienta acestora avand stampila puscariasului draknea pe ei. Aveti suficiente exemple de omenie si demnitate, calitati ve va lipsesc-RUSINE
5
4
@ catto decat ai da din gura ca unul care are IQ la genunchiul broastei mai bine ai cere ca sa iasa toata lumea la vot. Boule, care esti bou Dragnea a fost condamnat politic ca ce a facut a facut pentru USR sau PSD nu a lucrat nimeni pe mosia lui Dragnea si nici nu a fost condamnat pentru coruptie ,furt ,evaziune ,ca sa priceapa un propagandist asa ca tine !Doar sa mananci cacwat ca Dragnea e rau ai probe .Bai vita proasta pensionari sunt si profesori doctori ingineri care voteaza PSD ul ,nestiutori de carte sunt astia asa ca tine care daca intra in biblioteca se scorjesc peretii !
4
4
poi cine poate sa-l sustina pe un om condamnat la puscarie ? pensionarii , nestiutorii de carte , care cu ajutorul psd sunt destul de multi , cei care au condamnari sau cei care sunt vizati ! vezi parlamentul Romaniei ! Toti senatorii si deputatii , toti oamenii politici cu functii in administratia tarii au cate o pata pe obraz ! mai mare sau mai mica , dar exista ! In cazul in care cel condamnat la inchisoare ramane in functie ca presedinte al camerei deputatilor , mare semn de intrebare pentru deputati !...
5
3
nu ne intereseaza pensionarii ... pe ei ii cumparati cu un pui si un litru d ulei ... ras de oameniii sa sustineti ca va sustin pensionarii.
7
4
Tineretul de azi loviti cu pula in gura...idioti fara scrupule si vreau sa ma cac pe ei cu bolta avand diare...nimicuri,parazitii societatii.Intreaba i cate carti au citit in viata lor si s au cacat pe ei.
5
8
@1851 pensionarul de astazi este cel care statea cu noptile la cozi ca sa mananci tu un copan din fratii petreus o cana de lapte ,sau mare minune o portocala iar ei inghiteau in sec, aceiasi care se ingrijeau sa nu mori de frig sa te schimbe cand te cifureai pe tine cand erai bolnav si tu idiotule care ai crescut ce faci pentru ei zbieri ca mai traiesc si de ce sa le platesti pensia, ca astepti sa moara ca sa le iei si bruma de avere care a ramas dupe ce te-a tinut prin scoli Ii condamni ca sarcia i-a silit sa ia un pui sau ajutoare .Tu ce ai facut pentru ei? Doar ii umilesti gratuit
8
10
ce rezolvati?De la un om trecut prin viata,adica pensionar,te astepti sa gandeasca;da ce ma mir cand unii dintre voi s-au caciulit la Mazare pentru un pui si un kil de ulei si zahar.Asa v-a prostit si Dragnea sa-l sustineti.Pe nesimtitii cu pensii de o suta de milioane lunar ai inteleg oarecum-ca sunt lacomi-dar mai sunt o gramada care luati pensie simbolica.Sau aveti impresie ca a adus Dragnea banii ''de acasa''si va da;nuuu banii sunt produsi de noi cei care va tinem in spinare cotizand la bugetul Romaniei devalizat de sleahta psd.Sa va fie rusine ba.
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272