REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Dragnea nu se duce joi la DNA. Avocata liderului PSD rupe tăcerea

Dragnea nu se duce joi la DNA. Avocata liderului PSD rupe tăcerea

Replica API 3 ianuarie 2019 | 02:26 489

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a anunțat miercuri că liderul PSD nu se va prezenta, joi, pe 3 ianuarie, la DNA.

Avocata liderului social-democrat a explicat la Antena 3 că procurorii l-au informat pe Dragnea că este chemat în sensul „predării unor documente și atât” și că pentru acest lucru nu este obligatorie prezența acestuia. „Merge un avocat în acest scop”, a spus avocata.

„Nu (este obligatorie prezența lui Dragnea - n.r.), de aceea are avocat. Dânsul respectă toate drepturile si obligatiile pe care le are”, a spus aceasta.

Liderul PSD și-a delegat deja atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților pe întreaga perioadă a lunii ianuarie.

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut, la finalul anului trecut în Monitorul Oficial.

De altfel, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat recent că s-a gândit să facă experimentul de a nu merge la Parchetul General, în cazul în care va fi citat şi să invoce ca motiv „o vizită de stat în Vaslui”.

„Să nu mă duc (dacă este citat – n.r.). Vizită de stat în Vaslui. Păi şi acum sunt (răcit – n.r.). Totuşi este un drept al unul om să nu vină. Nu ştiu dacă mă cheamă, dar am înţeles că mă cheamă Uncheşelu (procuror DNA - n.r.)”, a spus acesta.

Surse judiciare susțin că Liviu Dragnea va fi chemat pe data de 3 ianuarie, pentru audieri în dosarul Tel Drum, alături de alți inculpați din acest dosar, informează Antena 3.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in loc slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, ministrul Tudorel Toader face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Toader "a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii". Asa se slabeste si distruge o tara, asa grupul infractional organizat aflat la putere face din Romania o tara tot mai mica, irelevanta, la marginea Europei
0
0
ESTE FIUL MIEU. LAM FACUT CU BOMBONEL
3
1
de lins se ocupa nevasta ta , care face un preludiu excitant , apoi o suge calma si pofticioasa . Nu fii suparat , noi o platim , sper ca te intretine , jegos puturos !
2
5
Trimeteti pe cei 4 teroristi sal aduca,cand fura nu era frica,sa mearga in fata Judecatorului,sau numai smecheri de politicieni au doua coae si sunt aparati.La puscarie cu voi hotilor.
10
2
L-a sleit de vlaga irinuca zilele astea.A epuizat livulica tot stocul de viagra.Si irinuca tot mai intreaba de aia patru tineri gigoloi,pardon,asasini!
12
2
Si care e problema. Nu se duce, apoi aia il trimit in judecata chiar daca refuza sa se prezinte. Il pot condamna la judecata si duca-se. Parnaie placuta si desigur lunga.
20
6
Daca si asa statul perpendicular vrea sa te bage la brutarie precum si pe Tary inainte sa va umfle dati si voi o OUG in care sa-i aduceti prin micsorarea salariilor cu piciarele pe pamant.Sa va ajute Valcov ca se pricepe si-l vor si pe el la zdup!Macar sa nu fiti luati de fraieri!
12
9
Vezi CA te cheama ,,AIA cu coasa,,adica moartea,cred CA ti-a sosit timpul.dar sa lasi,averea,lu flaminda Irina,sa aibe si ea cu CE sa se distreze cu golanii ei..Mai satana,du-te la puscarie,condamnatule,Mai vierme,Mai pedofilule,meriti la puscarie ptr pedofilie,rusine,porcule
20
8
si gelu si ala cu dreptatea lui dorel imi luati mie cacatul la lins. Caca-ma-s pe fetzele voastre de pesedei platiti cu 50 de bani postarea. Muie dragnea, muie pesede !!!
15
11
Dictatura reinstaurata de Dragnea are picioare scurte. Norocul nostru are legatura cu ghinionul vecinilor de la nord. Pozitia noastra geografica este esentiala pentru americani. Ei vor fi cei care se vor ocupa de Dragnea. Noi nu stim cum.
22
10
Avocatul rupe tacerea, Dragnea rupe tot ce prinde si apoi se scapa. Ca poate.
9
11
Dorel sa-mi ia coaiele la box...ziar de cacat.
9
11
Trebuie sa ii dai o limba in cur lui dragnea si una la georgeta carmen care suge puli din poseta.Ai dreptate sa il capturati pe Dragnea si sa ii sugeti pula. PTR CACATUL DE SUB MINE MAI BINE VA EDUCATI FAMILIA SI COPII DECAT SA VA DOARE IN CUR DE ALTII. ZDRENTELOR FASCISTE !!!
9
21
escrocul trebuie arestat si confiscata averea
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212