REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Dragu: Certificatul digital de vaccinare, un bilet către revenirea la viaţa de dinainte de pandemia de COVID-19

Dragu: Certificatul digital de vaccinare, un bilet către revenirea la viaţa de dinainte de pandemia de COVID-19

Replica API 23 martie 2021 | 23:57 1600

Certificatul digital de vaccinare, proiect propus de Comisia Europeană, reprezintă "un bilet" către revenirea la viaţa de dinainte de pandemia de COVID-19, a declarat, luni, preşedintele Senatului, Anca Dragu, scrie stiripesurse.ro.

Anca Dragu

"Noi considerăm că este exact un bilet către o libertate, către revenirea la viaţa de dinainte de pandemie. Nu. Nu este o discriminare, tocmai pentru că oferă oamenilor posibilitatea să aleagă modalitatea prin care arată că nu sunt infectaţi cu acest virus şi ca atare îşi pot continua activitatea sau concediul aşa cum şi-au dorit. Acest certificat este foarte important pentru muncitorii care lucrează în diferite ţări din Uniunea Europeană, pentru turism, pentru companii aviatice. Deci, eu cred că ne apropie de viaţa de dinainte de pandemie", a afirmat Dragu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ana Pauker?
1
0
guuuuitzzzz!!! guiiiiitz!!! declaratia de presa
1
0
Sa te vaccinezi tu cu neamurile tale si cu guvernul tau,daca vreti sa fiti cobai nu aveti decat!Stai tu acasa mai prostule vaccinat de la 7:42
2
0
Cei vaccinati sa nu mai fie obligati sa faca si testul PCR, ca asta e discriminare. Cei nevaccinati sa stea acasa.
1
6
Anca Diliu Draqul!
5
1
Sa ma pis pe pasaportul vostru.... Futuva in gat... Intoarceti lumea cu fundul in sus doar pentru ca niste evrei se cred Dumnezei... Pisamas in gura lor de jidani spurcati..
10
2
Guit....Guit....
7
2
Hai sa ma sugi la sosete,vaccinati-as plua-n gat de scroafa.asta este mai proasta ca Viorica.fmm de vaccinatii pluii.
13
2
Femeia asta abereaza imediat ce deschide gura. 1. Vaccinarea nu garanteaza lipsa infectiei la cel vaccinat -ci doar o forma usoara de boala- si nu garanteaza ca virusul nu poate fi transmis la cei nevaccinati. 2. UE nu poate impune un astfel de document de vaccinare in conditiile in care in unele tari au mai putin de 10 la suta populatie vaccinata. Se creeaza discriminare astfel. 3. UE a propus un certificat verde in vederea liberei circulatii in care sa se treaca rezultatul testului negativ, vaccinul sau dovada ca persoana a trecut prin boala. Dna Dragu minte prin omisiune.
12
2
Nu spuneati voi ca nu este obligatoriu sa te vaccinezi?Cum adica nu este discriminare ?Nu spun specialisti ca .nici vaccinul nu asigura imunitate totala ?Ce vreti sa faceti cu noi?
14
1
sa umble purcica asta cu certificat de vaccinare
14
2
Bilet de dat la muie for u.e
10
2
iarasi scroafa asta de miss pighy,libertatea de a purta botnita pe mai departe
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212