REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Drogat din București, încătușat după ce a făcut circ în sediul poliției din Ovidiu

Drogat din București, încătușat după ce a făcut circ în sediul poliției din Ovidiu

Replica API 2 decembrie 2019 | 09:59 324

Condamnat la plata unei amenzi penale pentru trafic de droguri

Condamnat la plata unei amenzi penale pentru trafic de droguri

Drogurile i-au luat mințile! Un tânăr din București, asupra căruia polițiștii din Ovidiu au găsit mai multe droguri, a fost obligat de judecătorii constănțeni la plata unei amenzi penale, după ce a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. El a ajuns pe mâna oamenilor legii după ce un localnic a sesizat că individul se poartă ciudat, c[ a intrat în curtea vecinului său și amenința că se sinucide. În sediul poliției, tânărul a fost încătușat și internat, apoi, la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, după ce a făcut circ și în secția de poliție.

În august anul trecut, în urma unui apel telefonic 112, polițiștii din Ovidiu s-au deplasat la un localnic, reclamând că un bărbat a pătruns în curtea vecinului său, prezintând un comportament dubios, fiind posibil să fi consumat substanțe psihoactive. Lucrătorii de poliție l-au căutat prin zonă pe tânărul respectiv, găsindu-l au observat că ceea cea declarat localnicul se confirmă. Acesta avea un limbaj incoerent, afirmând că are probleme cu iubita lui și că vrea să se sinucidă. Individul le-a mai spus polițiștilor că nu cunoaște locul unde se află și nici cu ce mijloc de transport a ajuns în zonă. După mai multe insistențe, a urcat în autovehiculul Poliției, fiind condus la sediul Poliției Orașului Ovidiu. În timp ce se deplasau cu autoturismul spre sediul poliției, a devenit agitat, solicitând o țigară ca să se calmeze. Oamenii lgii au dat de urma autoturismului său undeva abandonat pe câmp, cu portiera stângă-față larg deschisă și sistemul de iluminare în poziția aprins, fără să prezinte urme de forțare ori avarii. În mașină, pe scaunul din partea dreaptă-față, au fost găsite droguri.

Ajunși la sediul poliției, bărbatul a început să se lovească cu capul de biroul aflat în camera de așteptare, spunându-le polițiștilor că va sparge geamul unei uși de acces în sediul poliției, fapt pentru care a fost încătușat și s-a solicitat intervenția unui echipaj al ambulanței. În urma primelor investigații medicale, s-a stabilit că acesta a consumat cannabis, însă din cauza stării de agitație a acestuia, medicii au decis internarea la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, rămânând internat o săptămână. Individul a fost trimis în judecată pentru trafic de droguriA fost condamnat la plata amenzii în cuantum de 2400 lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma.ta mai suge pula pe centura ? Mai bine se kk la gard , decat nastea un avortin mintal.
1
0
Fara pensionari la stat,,, lege urgent
1
1
condamnat penal la plata unei amenzi nu este tot una cu o amenda contraventionala. invata sa faci diferenta. judecatorul te amendeaza doar in materie penala. politistul te amendeaza doar contraventional. fapta penala egal infractiune prevazuta de CP iar fapta contraventionala egal amenda contraventionala fapta fiind doar incalcarea unui articol de lege, lege care nu echivaleaza cu prevederile codului penal. ti s-a aprins becul??
2
1
Nu-i mai dati drumul.
4
0
... autoturismului ! Deci prescurtarea la cuvantul politisti ... asta este ?!? Un articol de jumatate de pagina avand ca subiect un drogat care a fost sanctionat contraventional ! FASCINANT !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212