REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Drulă: USR va iniţia o moţiune de cenzură, dacă premierul îşi asumă răspunderea pentru creşterea taxelor

Drulă: USR va iniţia o moţiune de cenzură, dacă premierul îşi asumă răspunderea pentru creşterea taxelor

Victor ROTARU 24 august 2023 | 16:23 665

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţă că partidul pe care îl conduce va iniţia o moţiune de cenzură dacă premierul Marcel Ciolacu îşi va asuma răspunderea "pe creşterea taxelor".

Drula: USR va initia o motiune de cenzura, daca premierul isi asuma raspunderea pentru cresterea taxelor

Potrivit lui Drulă, USR nu se va alia cu AUR în acest demers.

"De aproape trei luni, Marcel Ciolacu este premierul vorbelor. Anunţă acţiuni spectaculoase, doar pe vorbe. Dacă avea curaj să desfiinţeze sinecurile şi să oprească risipa o făcea până acum, dar nu are. Presiunea din partea clientelei de partid e prea mare. A anunţat sesiunea extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, dar nu a făcut-o pentru că nu îndrăzneşte să supere privilegiaţii", a declarat Drulă, potrivit unui comunicat transmis joi de USR.

El a informat că moţiunea "va reuni toate forţele democratice din Parlament, fără implicarea partidului extremist AUR".

"Vom face evident tot ce ţine de noi să ne opunem creşterilor abuzive de taxe. Dacă va exista această asumare de răspundere, vom chema alături de noi toate forţele democratice din Parlament pentru o moţiune de cenzură. USR nu se va alia cu AUR pentru o moţiune de cenzură", a adăugat Cătălin Drulă.

Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală şi cele pentru combaterea evaziunii, a declarat, joi, premierul Marcel Ciolacu, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468