REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dumitru Jeacă, prefect cu acte în regulă! Acum se caută jurist pentru al doilea post de subprefect

Dumitru Jeacă, prefect cu acte în regulă! Acum se caută jurist pentru al doilea post de subprefect

Replica API 4 august 2018 | 00:00 596

Judeţul Constanţa are un nou prefect! Vineri, 3 august a.c., în Sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ a avut loc ceremonia de investire în funcția de prefect al județului Constanța a lui Dumitru Jeacă, numit prin Hotărârea de Guvern nr. 580/02.08.2018, publicată în Monitorul Oficial nr. 675/02.08.2018. În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și şefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

“Din noua poziție de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în programul de guvernare și voi depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul primarilor și implicit al locuitorilor din județul Constanța. Mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată și îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să pot spune că am putut contribui la schimbarea în bine a administrației locale”, a declarat prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă.

Menționăm că Dumitru Jeacă, a deținut, până în prezent, funcția de subprefect al județului Constanța. Acesta a fost membru PSD ieşind ulterior din partid pentru a ocupa această funcţie. El a declarat că cele mai multe probleme se înregistrează la departamentul fondului funciar din cadrul Prefecturii Constanţa. De asemenea, actualul Prefect al judeţului Constanţa a mai precizat că va avea o foarte bună colaborare cu presa.

De la preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, prefectul a primit sfatul să colaboreze cât mai bine cu deconcentratele şi a promis că va căuta şi o soluţie pentru Serviciul Paşapoarte, aceasta din urmă fiind şi cererea Secretarului de Stat, Mihai Dan Chirică.

O altă problemă a noului prefect va fi deblocarea posturilor din Prefectură, aşa încât să poată fi făcute angajări şi, de asemenea, să fie numit şi un al doilea subprefect. Amintim că judeţul Constanţa are “alocate” două posturi de subprefect. Un post este ocupat de Levent Accoium, cu sprijinul minorităţilor, iar al doilea post de subprefect ar urma să fie ocupat de o persoană susţinută de PSD.

Întrebaţi pe cine ar propune pentru funcţia disponibilă, social-democraţii, dar şi noul prefect au declarat: „Trebuie neapărat un jurist”.

VIDEO:

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Babu este jurist, nu? Sau are 8 clase?
3
0
Acum se cauta jurist...cata vrajeala...totul a fost impartit intre mafiotii astia scarbosi. Schemele de furt sunt deja planificate, mai nou legiferate...totul se duce de rapa in Romania. Cu o viteza extrem de mare...urmeaza criza! Tot prostii vor plati nesimtirea si iresponsabilitatea acestor asa zisi, guvernanti! Pregatiti-va! Bagajele, cel mai bine!
2
0
Constanteni, hai ca ne-am scos : Jeaca avem, ceva Cafteala cunoastem, Babu-inii cresc in copacii de la Primarie, Racii colcaie in ape tulburi, e sezon si sunt pe val - Armanlu nu chiara !
3
4
Mai citeste, inca o data, cu atentie, ce a scris 09.12 !!!
2
0
Sa vina Tintile Mintile la Primarie,, cu oile, si sa le amenajeze tarcuri in audiQ7 ca sa arate cat de importanti sunt si ce averi au dobandit, , ca la bun simt, spirit civic, respect si corectitudine sunt zero barat.
7
4
daca si moga e machidon atunci si dragnea, tariceanu, mazare, nastase etc tot machidoni sunt si ei...fmm de ratat
5
4
Sa vina Babu de la primarie. Bun ca el nu gasiti.
8
2
Dintre toti cei mentionati mai sus doar primarul a fost ales de cetateni, restul numiti de cine stie cine... Sigur nu de noi!
6
2
fratia makidoneasca a reusit sa impuna un cipan la prefectura. cipan sekurist. normal ca jigodia sekurista tradatoare tutuianu il agreaza, ca si el a semnat colaborarea. moga il lauda ca e makidon hot ca si el insusi. stroe si dumitrache tac putin ingrijorati ca a mai aparut un sekurist mai nou decat ei. fagadau e si el bucuros ca asta e si sekurist si cipan, ca si
11
4
ce inaltime are nenea Jeaca? 1.60? sau 1.70? si ce umeri stramti are, micutul de el, un post cam mare pentru un micutel ca el
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614