REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

După ce a fost infectată cu COVID, Simona HALEP dă cărțile pe față

După ce a fost infectată cu COVID, Simona HALEP dă cărțile pe față

Replica API 26 decembrie 2020 | 21:48 3599

Simona Halep a declarat că s-a temut de coronavirus încă din luna martie şi că s-a protejat foarte mult, însă totuşi s-a infectat. Ea sfătuieşte pe toată lumea să se protejeze cât mai mult.

"Mie mi-a fost teamă de acest virus încă din martie, m-am protejat foarte mult, am încercat să mă izolez cât am putut de mult, am stat în casă, chiar şi la Constanţa am fost mai rar, dar din nefericire l-am luat. Mi-a fost teamă vreo 10 zile, dar apoi am văzut că totul e ok. Sfatul meu ca toată lumea să se protejeze pentru că nu se ştie cum acţionează de la om la om. Eu mă bucur că nu am avut simptome mari", a declarat Halep într-un interviu la Digisport, potrivit stiripesurse.ro

În 31 octombrie, Halep a anunţat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

La 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de Covid-19, a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ce mare lucru de KAPU ei? Stie sa dea cu un lemn intro besica umflata cu aer!! DA E BREAZA RAU!!!
1
0
Halep. Neam de makidoni scarbosi. hoti ordinari ca tiganii
1
0
Mie imi e scarba sa ii rostesc numele, pe bune si daca totusi se intampla sa o fac, ma spal pe dinti imediat dupa.
2
1
ce a realizat? norocul ei ca a prins marile campioane sarapova si serena la final de cariera si tot au batuto pe unde au prinso si apoi a prins o perioada cu jucatoare mediocre altfel nu era in primele 10 a castigat 2 grandslemuri chinuit cu adversare mediocre campioanele adevarate nici nu mai tin minte cate grandslemuri au castigat amaratii castiga si ei o data la 30 de ani si se agita toata viata noi inca be mai "mandrim" cu fosilele nasty si ciobanul tiriac
4
2
cu peria de wc sa se spele animalele,dar o sa o strice si pe aia.Cat de nenorociti puteti sa fiti mai jigodiilor?Ce aveti ma cu fata asta?In viata voastra nu o sa realizati cat a facut fata asta pentru Romania in doar o zi.Puneti voi prezervativ ca sa nu va mai inmultiti.Ordinarilor!!!
2
7
Halep este un nume cunoscut in toata lumea,un merit castigat cu multa munca si sacrificii...voi care sunteti no-name plini de frustrari ,mai bine spalati-va pe dinti ininte sa ii rostiti numele
7
7
Parca avea hernie da disc kakaoash in plisc!! HALEPRA-HALEPUTZA KAP DE OYTA cu MUYAN DE KAPRITA CU ROCHITA si FUNDITA si BENTITA!! NASPARLIE RASA!!!
8
2
Eu i-as da altceva pe fata. De mai multe ori. Dimineata la pranz seara si putin noaptea.
4
3
Dar cine este Simona Halep?
6
4
fiindca n a folosit prezervativ
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407