REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

După corvete, luăm și submarine! Dîncu: „Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult“

După corvete, luăm și submarine! Dîncu: „Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult“

Replica API 11 mai 2022 | 00:05 941

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat, marţi seară, că România ar trebui să achiziţioneze submarine, deoarece Marea Neagră s-a aglomerat şi ”este plină de rechini”. Dîncu a explicat că este important ”să ai lucrul tău”.

Vasile Dîncu

Vasile Dîncu a declarat, marţi seară, la Realitatea Plus, că România are un singur submarin-şcoală.

”Delfino e singurul submarin-şcoală. Sperăm ca în viitor să şi producem în România submarine, dar deocamdată trebuie să achiziţionăm submarine pentru că Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult, este plină de ”rechini” şi este nevoie de asta”, a declarat Vasile Dîncu.

Ministrul Apărării a subliniat importanţa faptului de a avea ”lucrul tău”.

”Pentru moment, fiind membri NATO, există o umbrelă care chiar funcţionează. Unii au spus că e bine, alţii au spus că nu e bine, să oprim de la zbor MIG-urile, MIG 21 Lancer. Au fost atâtea accidente, au fost 26 de accidente în ultimii 30 de ani. Au murit oameni şi încrederea în Armată a scăzut în acele momente. (...) Reuşim cu ajutorul şi străinilor să avem un optim pentru apărare, însă este nevoie, cum spunem noi, ardelenii, să ai lucrul tău”, a declarat Dîncu, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aici ai mare dreptate,la cca 3-4 milioane bucata,daca luam in loc de corvete de 1,4 miliarde de euro , faceti un calcul simplu cam cate drone putem sa cumparam????!!! Buna gandire si nici nu mai avem nevoie sa le dam salarii babane la sute de marinari de kakat din marina militara !!!
0
0
ba inteligentule,ia mai bine drone bayraktar sau faceti.le singuri,si rachete!o drona iti da la fund fregatele,desteptule,si.ti desface tancurile scumpe ca pe niste cutii de conserve.welcome in 2022!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212