REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

După Vrabie, şi PSD Medgidia a început campania electorală pentru 2020

După Vrabie, şi PSD Medgidia a început campania electorală pentru 2020

Replica API 19 mai 2018 | 00:00 312

PSD Medgidia duce războiul cu primarul Valentin Vrabie într-o nouă direcţie: cea a sfaturilor privind potenţialele investiţii în municpiu. Din acest exerciţiu de imagine, PSD Medgidia chiar ar putea contribui la dezvoltarea urbei. Condiţie esenţială: primarul Vrabie să şi ia în considerare proiectele expuse de social-democraţi, ceea ce este greu de crezut. Bunăoară, PSD Medgidia a anunţat că este nevoie de un eliport la Spitalul Municipal.

„Domnule primar Valentin Vrabie, Spitalul Municipal Medgidia are nevoie imediată, printre multe alte necesităţi, şi de un ELIPORT - aeroport de dimensiuni reduse, amenajat pentru decolarea şi aterizarea elicopterelor şi de o cale de acces corespunzătoare care să deservească acest eliport, fapt pentru care grupul consilierilor PSD Medgidia vă solicită să ţntreprindeţi imediat demersurile necesare pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii.

Un astfel de obiectiv de investiţii se cifrează în jurul sumei de 700,000.00 de lei incluzând toate etapele de la studii şi proiectare la execuţie şi dotare corespunzătoare”, se arată în comunicatul PSD Medgidia.

totodată, pesediştii nu au omis să amintească alte chletuieli ale primăriei, girate de Valentin Vrabie, şi care ar fi fost, în comparaţie cu un eliport, „inutile”.

Dar, în afară de acest comunicat, tot parte a „războiului” cu Valentin Vrabie, şi viceprimarul Luminiţa Vlădescu a fost prezentă, vineri seara, îtr-o emisiune televizată. Unde, evident, a vorbit despre administraţia publică locală, greşeli şi aşa mai departe, situaţie care ne îndreaptă spre următoarea variantă: Vlădescu, viitoarea candidată a partidului la primărie. Sau... nu!, după cum susţin anumiţi reprezentanţi ai PSD. „Dacă găsim o variantă mai bună de candidat, atunci vom opta pentru acela. Ar putea fi o surpriză”, au comentat social-democraţii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si psd si vrabie ar trebui scosi cu suturi in kur din oras.Sunt doua rele mai mari decat a avut Medgidia vreodata.
4
0
Oricare dintre candidati la viitoarele alegeri indiferent de partidul din care fac parte vor fi cu siguranta cu mult mai buni si mai pregatiti decat analfabetul si incompetentul Valentin Vrabie care nici macar nu este din Medgidia si probabil din acest motiv nici nu-i pasa de medgidieni, ci de propria imagine si cam atat. O rusine si o dezamagire pt noi toti acest asa zis primar. Un golan alcoolic.
8
1
Ce e ala ELIPORT ?
2
1
PSD Medgidia are deja un candidat mai bun pentru 2020, decat Vladescu. Este consilierul judetean Adrian Beres, pe care presa nu prea il baga in seama.
4
5
Cine mai voteaza PSD PNL Pro Romania si alte gaselnite inseamna ca si a turnat rahat in loc de creier !
5
1
Astia de la PSD , ca si motostivuitorul Vasilica si tramvaiul Olguta , sunt analfabeti functional , adica total . Saracii , in lipsa de creier , gandesc cu secera si ciocanul . Heliport , bei ! Heliport , nu Eliport ! Jegosilor ...
11
0
Daca madame Vladescu, cea care nu face rau nimanui, doar depune plangeri la DNA, va pierde procesul cu ANI, candidatul PSD Medgdia va fi chiar persoana care a mai incercat sa ii ia locul la sefia organizatiei la inceputul lui 2016. Aliatul ei de astazi se incalzeste pe margine de muuuulta vreme, acum sunt prieteni, insa personajul nu va ezita sa ii ia capul cand ii va fi lumea mai draga. Si atunci va plange si va cere sprijin prin diverse birouri asa cum a facut si in 2016... nu degeaba psd ct i-a oferit sprijinul politic si financiar cerut pentru a se lupta cu Vrabie
9
2
Muieeeeeee psd hotiiiiii
12
5
chelului tichie de margaritar ii ipseste! doamna viceprimarita,lasa razboiul,trezeste-te si fa ceva pt oras.in afara de scandal, nu faci nimic.asa il criticai si pe iordache,acum ti-ai dat arama pe fata:de mahala.Vrabie,pe buna dreptate poate refuza acest Eliport. orasul are nevoie de altele.dar tu ai un singur scop:sa devii primar.NEVERRR!!!
11
3
S-a dat startul la spalare de creiere cu promisiuni marca PSD. Aceasta infectie sociala in frunte cu acest sarpe veninos numit Luminita Vladescu, care uita ca policlinica a ajuns in paragina din pricina piedicilor ei si a consilierilor din jurul acesteia, la fel cum o va face si-n madatul actualului primar. Am curaj sa pariez ca se vor depune contesatii...sesizari...etc., astfel incat pana la alegeri policlinica sa ramana tot i paragina. Un om sanatos la cap si cu o viziune asupra viitorului copiilor lui nu va "pune botul" la acestui grup infractional bine organizat numit PSD.
14
3
ARE si IONESCU la HARSOVA SPITAL astfel de proiect dar ramane de vazut ca iaca 2 ani i-au trecut si kariciu numai MINCIUNI mai aducem si firme DE PAZA ca de ACOLO ESTE SPAGA MAAAREEEE RUSINE MINCINOSULE CARE te-am VOTAT
1
0
Nu ca acum chiar m-am convins ca vladeasca asta si toti colegii ei de breasla plus bonus toti angajatii primariei samd sunt niste handicapati,retardati,debili mintal. Alte probleme nu au ramas in Medgidia,toate sunt bune si frumoase si la locul lor ,numai heliportul lipseste. Faceti baaa policlinica din aia 700.000 lei,renovati spitalul ca mai are putin si cade,pe sectia de interne mai au putin si te mananca gandacii,sau tu pe ei ca mancarea din spital e jalnica. Vai de capul tau Luminita Vladescu,mi-e mila de tine de cat de tampita esti.
15
3
Se scrie heliport,ziaristi cu doua clase!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614