REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

E OFICIAL! Numiri surprinzătoare la șefia Administrației Canalelor Navigabile

E OFICIAL! Numiri surprinzătoare la șefia Administrației Canalelor Navigabile

Replica API 26 martie 2018 | 00:00 840

Liberalul Cupșa și secretarul de stat Titea au sărit din schemă

Liberalul Cupșa și secretarul de stat Titea au sărit din schemă

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța (CN ACN) are de puțin timp un nou Consiliu de Administrație (SA), cu personaje interesante. Atrage atenția dispariția din scenă a liberalului Ovidiu Cupșa, aflat mult timp la conducerea companiei de stat, dar și a secretarului de stat social-democrat Dragoș Titea. Au venit, în schimb, fostul șef al Autorității Feroviare Române (AFER), dar și o avocată din Teleorman, sora unui deputat ALDE.

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la ACN a decis, în ședința de pe 16.03.2018, revocarea administratorului Virgil Dragoș, secretar de stat PSD în Ministerul Transporturilor Titea. În aceeași ședință a fost instalat un nou CA, alcătuit din membri provizorii, între care nu se mai regăsesc Ovidiu Cupșa (care era și președintele CA) și nici Georgeta Bumbac, adusă în ACN în ianuarie a.c. Noul CA de la Canale Navigabile este alcătuit acum din Ion Laurențiu Voicu, Sorin Lucian Ionescu, Cristian Mircea Blede, Voicu Cheța- toți prezenți și în precedentul CA, cărora li s-au alăturat Victor Badea, fostul șef al AFER și Alina Luminița Cațan.

Fratele deputat, soțul șef de poliție

Cea mai interesată este aici figura Alinei Luminița Cațan. Avocată din Alexandria, Cațan era vicepreședinte al Agenției Domeniilor Statului, iar din august 2017 era inspector de stat şef şi preşedinte al Consiliului de Conducere al Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier. Cațan a terminat dreptul la 31 de ani, este unul din liderii ALDE Teleorman și sora deputatului teleormănean ALDE Florică Ică Calotă. Soțul administratorei de la Canale Navigabile este comisarul șef George Cațan, șeful Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am construit romania si canalu casa aveti voi ce fura acum .
1
0
Cernavoda comentarii IOC ? De ce !? Comisioane !? Nu cred ?
0
0
Toti cu stea in frunte Traiasca P S D
2
0
Cupsa ca Cupsa fraierilor dar pe Georgescu, omul adevarat de la butoane cine il are in vizor? Cuscru de cumatru vitreg cu madam Servil trupa Mazare comp. ca aveti voi grija PSDragnea sa ii scapati de puscarie! Constanteni de doi bani!
5
1
De Ceronav sa nu va atingeti!!! Cupsa Pisica si toti dracii PDlisti se simt minunat!
9
1
De multe ori Sorin Lucian Ionescu lucreaza undeva si e platit de altundeva, pentru PSD
25
1
fara cupsa ... se scufunda lumea ,,, ce ne-om face fara el ???
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367