REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ea este femeia care a înlocuit-o pe Andreea Bălan! Tiberiu Argint, topit după o superbă brunetă

Ea este femeia care a înlocuit-o pe Andreea Bălan! Tiberiu Argint, topit după o superbă brunetă

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 2296

Tiberiu Argint a dispărut o perioadă de câteva luni din lumina reflectoarelor, după ce el și Andreea Bălan au pus punct poveștii de iubire pe care au încercat să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că un detaliu neașteptat ne-a sărit în ochi și putem spune că afaceristul este gata de atac, mai vigilent ca niciodată!

Tiberiu Argint

La ce ne referim? La o superbă brunetă care pare să-i fi luat locul Andreei Bălan din viața lui Tiberiu Argint, cel puțin la capitolul aprecieri. Bărbatul nu ratează nicio imagine pe care bruneta o postează pe rețelele de socializare, dar asta nu ne miră!

Lavinia Ciută

Află mai multe despre el: Cine este și cu ce se ocupă Tiberiu Argint

Tânăra, pe numele ei Lavinia Ciută, este o brunetă super sexy, care locuiește la Londra. Lucrează peste hotare, unde a reușit să ducă un trai foarte bun, având în vedere viața de lux pe care o duce. Imaginile în costum de baie nu lipsesc de pe contul său de Instagram și de acolo, în mod evident, nu lipsește nici Tiberiu Argint, care o copleșește cu inimioare.

Tiberiu Argint, topit după o româncă din Londra?

Nu se știe dacă există ceva mai mult între fostul Andreei Bălan și tânăra care îi stârnește interesul, nici măcar dacă se cunosc sau nu. Nu există niciun detaliu care să indice vreo apropiere între ei, însă un lucru e cert: Tiberiu Argint nu ratează nicio fotografie și e țintă pe contul de Instagram al focoasei brunete.

Cel mai probabil mintea îi stă la ea și își alină setea cu ajutorul imaginilor postate de Lavinia.

Tiberiu, fratele Soniei Argint, este manager la o companie daneză de lux care se ocupă cu proiectarea și producția mai multor aparate electronice. A studiat Arhitectura și are o afacere în domeniu designului de interior, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din silicon in silicon.
0
0
Bravo Tiberiu! E superba bruneta. Bine ca ai scapat de balanca.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272