REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ea este tânăra UCISĂ în TERIBILUL accident rutier de la Ovidiu!

Ea este tânăra UCISĂ în TERIBILUL accident rutier de la Ovidiu!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 09:43 578

Roxana C., în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul autoturismului marca Hyundai, care a fost izbit frontal de un Mercedes ML, în seara de miercuri, 21 noiembrie. Atât tânăra, cât și mama sa, care se afla pe scanului din dreapta față, dar și fetița în vârstă de 3 ani, aflată într-un scaun special pe bancheta din spate, nu au avut nici o șansă la viață. Impactul a fost atât de puternic încât trupurile lor s-au amestecat cu fiarele contorsionate. La spital a ajuns doar sora Roxanei, care a suferit mai multe traumatisme, dar a cărei viață nu este pusă în pericol. Precizăm că femeile se îndreptau către Tulcea, acolo unde locuia femeia în vârstă de 61 de ani. Soțul Roxanei lucrează în străinătate, iar vestea că, efectiv, și-a pierdut familia, l-a lovit ca un trăznet!

Amintim că totul s-a petrecut în seara de 21 noiembrie, pe DN2A. Ionuț Mane conducea un autoturism marca Mercedes, dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stângă față, autoturismul marca Hyundai, condus de o femeie de 31 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismului marca Mercedes s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unei minore de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei. Toate din autoturismul marca Hyundai.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a reușit să iasă din mașina răsturnată și a văzut consecințele impactului frontal! Fiare contorsionate, sânge, chiar unele dintre victime fiind proiectate pe carosabil. Atunci a ales să părăsească locul faptei, fiind prins ulterior, sub pod, de către oamenii legii, dar, chiar dacă emana halenă alcoolică, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. A fost reținut și propus spre arestare.

L.C.

Citește și: Șoferul care a provocat CARNAGIUL de la Ovidiu a REFUZAT să fie testat pentru alcoolemie! A FOST REȚINUT!

VIDEO cu șoferul care a OMORÂT 3 oameni în accidentul de la Ovidiu!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce prostie ai scris , ar trebuii sa fi izolat de restul lumii ,,sau daca totusi vrei sa faci ce ai spus ,, dute dupa ea ,,pentru ca oricum nu meriti sa fi printre oameni ,,respiri aerul degeaba .
3
0
Cred ca era buna tulceanca.....i as da un pic la curulet.
2
11
Legile foarte blande incurajeaza comportamentul unor prosti si marlani incurabil. Cand astia de se urca bauti la volan stiu ca in caz ca sunt prinsi scapa ieftin,isi asuma treaba. Daca omoara pe cineva,nu e crima,ci accident,omor prin imprudenta,cu toate ca faptiutorul stia ca alcoolul la volan e ca jocul la ruleta ruseasca,aia cu glontul din butoiasul pistolului. Ai baut,ramai pe viata pieton,asta ar trebui si gata.Cu vaicareli,alea-alea,o lege specifica mentalului actual este absolut necesara. Sunt mai multi dilii decat normali pe strazi cu masinile,sa recunoastem.
7
1
dumnezeu sa i odihneasca in pace.
7
0
Nu conteaza ce masina ai , din ce oras esti! Nu conteaza ca esti barbat sau femeie la volan !!! NU ITI SA NIMENI DREPTUL SA IEI VIATA CUIVA ! Te urci ca un dobitoc la volan mort de beat si furi viata unor oameni care circula regulamentar ! Iti doresc sa ai parte de puscarie cat mai multa si baietii din puscarie sa afle ce ai facut si sa iti faca zile amare ! Jegule !!
16
1
Viata nedreapta...Dumnezeu sa i odihneasca in pace!
9
1
din respect pentru victime, sper ca politia sa se autosesizeze la comentariile jignitoare aduse de niste necunoscuti. sa isi spuna parerea si in fata autoritatilor daca ii tine
9
1
LA FEL SI NI HARSOXA PRIETENE MURIM OMORATI DE TIGANII SPOITORI FARA PERMISE DE DROGATI DE OUATI DROGATI SI II DOARE IN PULA RUSINE PULITIA ROTIORA SA MURITI DE ACCIDENTE CU TIGANI mwwwwwiieeeeeeeee
6
2
Vreau sa vad din partea BOR ca isi respecta cetatenii in mod egal.Toti cetatenii Romaniei sunt romani.La cele trei mari evenimente din viata : botez,nunta,inmormantare sa fie prezent tricolorul.De cand hotaraste biserica cine e mai roman si cine nu? Altfel biserica va sluji doar ptr prietenii lor,nicolae si alina binder,niste ilustri impostori,carora preotii li se fac pres.D-aia nu a iesit poporul la referendum,preotilor!
8
0
Accident soldat cu trei morti,patrundere pe contrasens,fuga de la locul accidentului,probabil si conducere sub influenta alcoolului sau a substantelor interzise,pe putin ar trebui 20 ani cu executare fara eliberare conditionata,dumnezeu sa ierte victimele
21
1
Da-o pe ma-ta in judecata ca te-a facut prost !
11
1
Bai oameni buni in ce lume traiti.Tu ala care ai probleme cu muierea la volan sau tu ala ca era masina de Bg sau tu ala de vinzi aragazul sau tu ala ca sotul e plecat la munca in strainatate cand ati facut un control la medic.Ma crucesc de ce citesc.Voi realizati ca au murit trei persoane nevinovate.Ca cineva le plange pentru ca un neica nimeni a urcat baut la volan.In tara asta au ramas doar curve si boschetari?
17
3
Va spurcati cu injuraturi la un articol unde nu trebuia sa fie niciun comentariu.Trebuia sa fie un mesaj de condoleante din partea bisericii pentru ca au pierit fara de vina 3 cetateni ai acestei tari.
19
1
Dumnezeu sa ii ierte!
18
1
De ce au elefantii ochii rosii? Sa se ascunda in cires. Ati vazut vreun elefant intr-un cires? Nu! Vedeti ce bine se camufleaza? Apropo de accident...ala mare idiot...dar totusi parcae OK ca am scapat de o tulceanca proasta cu nr de BG. In rest....cine a fost la Creed 2?
4
23
daca te stii cu musca pe caiula ,ca nevastata da cur la altul ,sau ai vazut la mata in casa curvari sarind pe ea cand tactu era plecat la munca prapaditul de el ,crezi ca toate femeile cu barbati plecati sa faca bani nu putori de aici din romania sunt curve te inseli ,mai ales decand a aparut drogul violului ghb femeile se feresc sa bea de la persoane straine
12
5
esti bolnav la mansarda, du-te si controleaza-te !!
12
1
lasa-i dai dracu de putori ,daca si femeia asta mai era de invidiat!? barbatsu era legal la munca sa faca si el un ban cinstit ,adevarul ca hyundai e cam proasta la test crash cand este sa te duci ,ai vazut te tuci si langa casa ,asta ia fost soarta ,probabil a fost invidiata de vreo curva
7
10
Bai retardati avortati de tarfe nenorocite, cum dracu puteti da vina pe acea femeie care circula corect iar despre dejectia cu ML-ul nu aveti nimic de spus? Va doresc la toti sa va crape cineva din familie in aceleasi circumstante sa vedem ce-o sa mai ziceti dupa despre cel care v-a nenorocit familiile?!
30
3
Sa ma cac pe toti cei de sub mine.
5
9
Sa ii ia dracu pe toti astia care le dau permis de conducere la toti cretini!! Nu avem legi cum trebuie ptr toti betivi si drogati, tocmai de asta sunt atatea tragedii. Ei nu mor, omoara pe altii nevinovati ! Cei care comenteaza femeia care si-a pierdut viata sunt niste retardati !!!! Maine ar putea fi ei cei omorati!
22
2
Tulceanca proasta curva penala cu nr de BG...am zis de ieri ca e vina ei. Pacat de ML. Vand aragaz 3 ochiuri.
8
54
ne mai trebuie 1000 de ani in Romania sa evoluam la o mentalitate de om decent. momentan nu suntem departe de evul mediu. sa va fut in gura pe toti care va urcati la volan bauti . sper sa muriti in primul copac
17
6
proasta plus rabla de Bulgaria, combinatie letala.
8
38
Nu avem efective de politie care sa faca fata... odata la luna cu chin si vai se aduna toti gaborii si fac o razie de ochii lumii ... Nu este destula politie , cu destula motorina , cu destul spirit civic , cu destula responsabilitate fata de ceea ce inseamna a fi politist si nu spagar ... degeaba avem radare neinscriptionate daca ele se cunosc , degeaba avem radare daca ele nu stau pe drumuri , degeaba suntem in UE daca nu avem radare fixe si nemituibile , degeaba suntem in 2018 daca riscam de fiecare data cand plecam cu masina de acasa ...sa nu ne mai vedem familiile niciodata , degeaba....
19
3
omule..ai inclinatii sado-masochiste...adica iti place sa fii injurat si penetrat..ia-l de mana pe criminalul asta si ..la cusca cu voi! acolo o sa te simti in apele tale, bulangiule!
26
6
Daca barbasu era plecat afara sigur femeia avea pe altul asa ca nu a pierdut mare lucru.
8
54
Pacat ca,ma-ta nu te-a inghitit sau taica-tu a fost un dobitoc si nu a folosit un prezervativ in loc sa te faca!!! Dumnezeu sa le ierte! Condoleante familiei!
33
6
Politia circulatie este absenta in Ovidiu . Pe unde dorm acestia , ca nu-i vezi pe nicaieri . Sa patruleze pe Nationala , sa verifice macar o data pe saptamana soferii cu etilotestul . Eu unul i-am vazut de zile bune .Poate apar acum pentru o perioada .
17
9
trebuiau sa-l execute sub pod si sa-l arunce in canal spunand dupa aceea ca s-a aruncat singur!
31
5
Ala de la 15,24 pun pariu ca-i machidon si are zer in cap...muie machidonilor!
27
11
Sa i iau mortii in pula lu ala cu numele..ce privire senina are.s o vad pe mata si pe fita in locul persoanelor decedate
32
8
tu ala de la ce privire senina are, mai retardat ca tine nu am pomenit. Au murit trei oameni nevinovati din cauza unuia beat si asta gasesti potrivit sa comentezi? Vai de capul tau !
43
6
Ai comentat fix ca un misogin onanist si retardat
49
5
cand a vazut ML-ul venind spre ea, a ramas zen. Asa se intampla cand dati carnet la toate femelele
9
76
Din pacate , zilnic auzim si vedem ca se intimpla nenorociri de genul acesta si nu numai. Eu cred ca cei care fac legile le fac in favoarea infractorilor . Degeaba alearga politia sa ii prinda pentru ca judecatorii sunt de partea acestor nemernici . Cu siguranta nu trebuie sa se intimple astfel de drame , dar ...numai daca li s-ar intimpla lor asa ceva ar intelege ...Legile care nu sunt legi ...Daca ii puneai pe puscariasi sa isi faca ei legile ...nu si le faceau asa de bine in favoarea lor.
22
6
Cine ii poate gasi circumstante atenuante acestui ucigas este la fel de nemernic ca si el!
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468