REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Edi Iordănescu, noul antrenor al FCSB. Anunțul făcut de Gigi Becali

Edi Iordănescu, noul antrenor al FCSB. Anunțul făcut de Gigi Becali

Replica API 18 august 2021 | 23:25 1081

Gigi Becali susține că Edi Iordănescu a semnat cu FCSB. După ce a anunțat că acesta este pe cale de semna cu echipa roș-albaștrilor, latifundiarul din Pipera a revenit cu o nouă declarație, potrivit căreia Iordănescu este deja antrenorul oficial al FCSB.

Edi Iordănescu ar fi semnat deja cu FCSB, potrivit spuselor lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor susține că antrenorul a acceptat contractul propus și l-a semnat.

„Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro, citat de spynews.ro.

Totodată, patronul FCSB a menționat că la Iordănesu va fi prezent la antrenamentul de miercuri de la Berceni și a precizat că îl va lăsa pe acesta să ia deciziile și nu se va mai implica.

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis «Băi Edi, știu ce îți dorești. Deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate! Numai tu. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează.

Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun «Băi, începe o nouă eră! Începe era dictaturii militare!». Până acum, la FCSB a fost democrație. Acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum comandă, face, taie, spânzură”, a spus Becali potrivit sport.ro.

Gigi Becali a făcut anunțul

Pentru a antrena echipa, Edi Iordănescu ar fi solicitat ca în contract să existe o clauză prin care patronul să fie împiedicat să intervină. dacă încalcă această clauză, va fi nevoit să-i achite antrenorului suma de 500.000 euro.

Iordănescu și-a încheiat contractul cu CFR Cluj în vară, după ce a câștigat campionatul. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj, fiind și interimar la FCSB.

Anunț prematur din partea lui Gigi Becali?

Aceeași siguranță cu care a anunțat că Edi Iordănescu va antrena echipa, a avut-o Gigi Becali și când a spus că Marius Șumudică va fi antrenorul FCSB, însă acordul a fost rupt după nici 24 de ore.

În mai, latifundiarul afirma că Șumudică va veni la FCSB și că acordul era la un pas de a semna. Marius Șumudică a cerut câteva zile pentru a se gândi și a venit cu un răspuns negativ la final. Până acum, Iordănescu nu a confirmat că a semnat cu FCSB.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era berbecali antrenor...
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272