REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ei sunt şefii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa: LISTA COMPLETĂ!

Ei sunt şefii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa: LISTA COMPLETĂ!

Replica API 3 martie 2018 | 00:00 2456

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a trecut prin schimbări în ceea ce privește șefii de secții și servicii. În timp ce unele funcții de conducere au fost ocupate prin concurs, la altele vorbim despre împuternici.

Astfel, în momentul de față, șef al IPJ Constanța este Constantin Dancu, pe când adjuncți sunt Mircea Vizitiu și Ciprian Sobaru. Secția 1 Poliție este condusă de Răzvan Traian Mocanu (împuternicit), Secția 2: Liviu Lazăr, Secția 3: Laurențiu Carp, Secția 4: Marius Ghiță, Secția 5: Aurelian Boboc (împuternicit), iar la stațiunea Mamaia: Iulius Neamțu (împuternicit).

Șeful Poliției Municipiului Constanța este Ion Chiru (împuternicit), Poliția Mangalia: Cristian Popescu, Poliția Medgidia: Adrian Sebastian Dumitrașcu (împuternicit), Poliția Ovidiu: Laurențiu Mădălin Făget (împuternicit), Poliția Eforie: Gabriel Coteanu, Poliția Hârșova: George Marcu, Poliția Năvodari: Ivan Anane, Poliția Murfatlar: Marius Blănuță, Poliția Cernavodă: Costel Tîrsănoagă (împuternicit), Poliția Băneasa: Vasile Cristian Olaru (împuternicit), Poliția Negru Vodă: Ionel Mitu, Poliția Techirghiol; Nicolae Grosu.

La Secția 2 Rurală Mihail Kogălniceanu: Iancu Tudoruș, Secția 3 Rurală Mangalia: Daniel Pană, Secția 4 Rurală Medgidia: Adrian Cătălin Gheorghe, Secția 5 Rurală Cogealac: Sorin Nicolae, Secția 6 Rurală Cernavodă: Cristian Nicolae Topliceanu, Secția 7 Rurală Crucea: Vasile Zelca.

La Serviciul Cabinet din cadrul IPJ Constanța: Gheorghe Ciocan (împuternicit), Serviciul Ordine Publică: Constantin Stoian (împuternicit), Serviciul Resurse Umane: Dumitru Didel Alexandru, Serviciul Comunicații și Informatică: Ștefan Preda (împuternicit), Serviciul Criminalistic: Sinan Musledin, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative: Marcel Ciubotariu, Serviciul Financiar Contabilitate: Liliana Agbaș, Serviciul Logistic: Carmen Șerbănescu (împuternicit), Biroul Control Intern: Ovidiu Tudorel Zamfir, Centrul de Reținere și Arest Preventiv: Cristian Laurențiu Manolache (împuternicit), Biroul Juridic: Teodora Dobrilă (împuternicit), Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității: Cătălina Popa (împuternicit). Precizăm că urmează să fie împuterniciți șefi și pentru: Serviciul Rutier, Secția 1 Rurală Constanța, Serviciul de Investigații Criminale și Secția 8 Rurală Băneasa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia din constanta treb. desfiintata asta deoarece orasul este condus in totalitate de interlopi ..machidoni ..si mafia tigarilor de contrabanda ..politisti sunt platiti de populatie doar ptr. asi lua spaga ..restul e desertaciune ...
17
0
Saguna sa traiasca ! Pepiniera de cadre ! Cine stie cunoaste !
11
0
De pol romana sincer
6
0
Hopa numai este stoica la cogealac l-au lasat si-a facut casa sa aranjat si acum sigur sa pensionat co pensie nesimtita
4
0
De la dobrescu si popartac adevarata fata a militiei
6
0
... ca si-a uns mostenitorii si pe Serbaneasca, la comenzi si butoane ! Mai e o saptamana si face 57 ani . Record de longevitate in M.A.I. Sau poate va fi uns chestor acum , de ziua Politiei sa stea pana la 65 ani ?!?
11
1
Lista completa este fix INCOMPLETA.
8
0
politiei romane care protejeaza miile de proxeneti din acest judet. Aceste persoane ar trebui sa raspunda ptr traficul de carne vie din jud.Constanta.
9
0
Care i stirea?Ca se numesc sefi?Ca nimeni nu avanseaza?Tre sa fii agreat sa prinzi o functie! Valori, competente astea ce sunt? Un fleac....Partidu decide baaaaaa, peste tot.Asa ca politist sau orice alceva cu carnet de membru se face treaba!Suna cunoscut???
14
0
Cu mici exceptii, baieti care au vazut si batut 4 ani curtea Academiei. Bravo ! .:
9
2
Ai scris cu creierul sau cu muschii? Adevarul este ca muschiulosii nu gandesc, ei doar lovesc, nu?
3
3
Traiti!La ordin!
3
1
Majoritarea niste papalapte fricosi si de umbra lor. nu mai exista profesionisti in domeniu.
9
0
Majoritatea imputerniciti. Asta pentru ai avea la mana, daca nu esti cu partidul vina scadnta la 6 luni.
13
1
RIDU SORIN SEF DE PERSON.. ESTE ? ZIP ESCORT ..COLONEL MOSU..
7
1
LA POLITIA COSTINESTI PE CAND SCHIMBARE ? ACEST RACARU NU MAI POATE FI SEFUL POLITIEI ATATA TIMP CAT ESTE MANJIT,ACAPARAT DE INTERLOPI INCLUSIV DE PRIMARUL ALCOOLIST CU CARE BEA COT LA COT SI DUPA ACEEA PLEACA FIECARE CATRE CASELE LOR CONDUCAND AUTOTURISMELE PROPRII.HALAL SEF DE POST CORUPT !S-A INVECHIT SI NU MAI ARE SCRUPULE.
11
0
aici se comenteaza mai rau ca la sifonariile dintre drogati si pesti
7
17
in teritoriu sunt ofiteri destul de bine pregatiti care ar putea ocupa aceste functii dar nu au loc de o gasca nou formata care isi schimba functiile intre ei la un interval de 6 luni in ideea ca vor reusi sa faca fata, asta e mizeria din MAI in acest moment
24
3
Principiul pe baza caruia se ocupa functiile de conducere in politia constanteana si nu numai,se pare ca este imputernicirea.Din pacate,nu prea mai sunt ofiteri de cariera si vad,cum unii fosti soferi, au ajuns sefi de serviciu,asa ca,bravo lor!
19
1
A fost inlocuita militia spagara, cu alta militie, doar ca aceasta e si mai avida de spagi.
14
5
Ati vazut lista smecheriilor din IPJ jnde am eu spate?.Omori prostimea si esti free ...liber.Asa a procedat si tatal meu a dat spaga si a scapat.Noi suntem de nesm criminali liberi.Traiasca justitia care ne apara in aceasta tara.Ai parai ai de toate...de nu la haules.
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218