REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

El e polițistul care s-a sinucis pe mormântul fiicei sale

El e polițistul care s-a sinucis pe mormântul fiicei sale

Virgil STOIAN 30 noiembrie 2023 | 12:02 6888

Un poliţist a fost găsit mort, astăzi, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani. Numele acestuia este Cristian, și avea o fată pe nume Andreea, care s-a stins la numai un an. Bărbatul a fost încadrat drept polițist din 1996 și se număra printre polițiștii activi ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

El e politistul care s-a sinucis pe mormantul fiicei salePolițistul care și-a pus capăt zilelor

 Un bătrân, care voia să aprindă o lumânare, a făcut descoperirea şi a sunat la numărul de urgenţă 112. Bătrânul a mers, în această dimineaţă, la cimitirul din Vlăsineşti şi l-a găsit pe poliţist fără suflare, pe o alee. El a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Botoşani.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa poliţistului în vârstă de 47 de ani. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a avut o fetiță decedată la 1 an, înmormântată în Vlăsinești.

Cristian a fost găsit cu o plagă împușcată la nivelului capului, iar anchetatorii au stabilit că a folosit arma din dotare. La intrarea în cimitir, colegii lui Cristian au găsit și mașina lui de serviciu, cu care a mers până la locul unde și-a pus capăt zilelor.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Botoșani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Cel mai probabil avea depresie…aici in romania nicio boala mintala nu se ia in serios, mai ales cand cel care sufera de este un barbat.
28
1
foarte probabil era depresiv o boala grava pe care cei mai multi o ignora convinsi ca o pot duce pe picioare ptr ca simptomele sunt greu de recunoscut si confuze mai sunt si prejudecatile foarte puternice la noi care ii impiedica pe aproape toti sa ceara ajutorul unui psihiatru si convingerea falsa ca tratamentul face rau si drogheaza; are efecte dure e adevarat care pot speria dar adesea nu are efect decat pe termen scurt si boala este greu sau uneori imposibil de tratat
19
2
Numai familia știe de ce.
10
1
MILITIANU și NICU: doi handicapați
10
10
MILITIANU si NICU, sa nu va inmultiti niciodata, sa ramaneti la voi. Este deja plin pamantul de oligofreni care traiesc degeaba. Analfabeti nihilisti ce faceti umbra pamantului !!!
15
3
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, si pe el si pe fiica lui. Pentru cei care comenteaza aiurea, Nicu si Militianul, la o asemenea tragedie, ce sa spun....oameni fara credinta in Dumnezeu, fara scoala,fara educatie, care fac umbra Pamantului si taie frunza la caini.
42
1
La milițieni ca la milițieni, un spagar mai putin, o lume mai libera
3
64
sa-ii odihnească.
21
4
cerea shpaga de la morti. si daca tot era in cimitir... i-au dat motiv sa stea acolo.
1
70

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407