REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

El este găinarul care se dă mare interlop pe rețelele de socializare!

El este găinarul care se dă mare interlop pe rețelele de socializare!

Replica API 12 februarie 2022 | 01:05 14050

Bilent Sali a fost condamnat definitiv. Va sta după gratii 4 ani, însă este interesant de știut câte ceva despre el. Se dă mare interlop, mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde pozează în mare gangster. Însă, cunoscut fiind cu antecedente penale (fiind condamnat atât în țară cât și în străinătate), el a urmărit și atacat un vârstnic de 88 de ani, pe stradă, ziua în amiaza mare și i-a furat geanta. Apoi s-a schimbat de geacă, să nu fie recunoscut de Poliție. Numai că oamenii legii, urmărind imaginile de supraveghere, au zărit, pe lângă semnalmentele generale, încălțările. Astfel, având idee despre cine e vorba, au dat un search pe Facebook. Și, ce să vezi? Interlopul nostru avea aceleași încălțări în poze. De precizat este și faptul că el era cunoscut ca și consumator de substanțe psihoactive.

Sali Bilent

Bilent Sali a fost condamnat la 4 ani cu executare de către Judecătoria Constanța, pe 19.10.2021, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Constanța, pe 11.02.2022, când i-a fost respins apelul.

Bărbatul nu este căsătorit, nu are ocupație și nici un loc de muncă stabil, și are un istoric de consum de substanțe psihoactive, conform biletului de ieșire din spital din data de 19.07.2021. Totodată, acesta este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, atât ca minor, cât și ca major, astfel cum rezultă din fișa de cazier. Fapta de față a fost comisă în stare de recidivă postexecutorie. A fost eliberat din închisoare, la termen, la data de 28.02.2020, ulterior suferind o condamnare în străinătate pentru infracțiuni contra patrimoniului, în cursul anului 2020.

Interlop de tinichea: Am revenit, tablagiilor

Pe Facebook pozează în mare interlop. Îi place să se compare cu “Nașul” și transmite mesaje precum: “Cine credea că am căzut, am revenit tablagiilor”. Acest mesaj a fost postat, cel mai probabil, după eliberarea din închisoare.

Însă, chiar dacă se dă mare interlop, iată că Bilent Sali a tâlhări un vârstnic de 88 de ani, ziua, la ora 12.00, în zona Tomis Mall. Bătrânul locuiește la un bloc de lângă Biserica Adormirii Maicii Domnului, iar când să intre în scară (fusese la magazinul Orange din zonă pentru a plăti o factură), a fost acostat de Bilent. Acesta a tras de geanta victimei, care a căzut la sol. Agresorul s-a apucat să-l calce pe mână și astfel a reușit să fugă cu bunul. Victima a avut nevoie de 2 – 3 zile de îngrijiri medicale. Infractorul a fugit și, fiind conștient de faptul că, în zonă, sunt camere de supraveghere, s-a schimbat de geacă, tocmai să nu fie recunoscut.

Sali Bilent

Identificat pe Facebook după încălțări

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, precum și în urma unor activități specifice muncii de poliție, organele de poliție au stabilit că autorul infracțiunii de tâlhărie în dauna persoanei vătămate prezintă aceleași semnalmente, respectiv constituție, înălțime și culoarea tenului (măsliniu) cu inculpatul Bilent Sali, persoană condamnată anterior pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

Fiind efectuate verificări în mediul online, organele de poliție au stabilit prin procesul verbal întocmit în acest sens la data de 11.05.2021 că inculpatul are postate pe rețeaua de socializare Facebook mai multe fotografii în care se află încălțat cu perechea de încălțăminte tip sport în culorile portocaliu, albastru (zona șiretului) și verde (zona călcâiului), articol de încălțăminte identic cu cel purtat de autor în data comiterii faptei. Tot cu această ocazie s-a stabilit că inculpatul prezintă păr facial dispus sub formă de barbă, aspect ce este evidențiat și în capturile de imagine cu autorul faptei ce sunt atașate proceselor verbale de vizionare a înregistrărilor video întocmite de către organele de poliție.

L. I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tzigan borat ! Sapunnn !
9
0
de la varul lui are de fumat etnobotanice
4
0
Ati observat ca toti au aceiasi fata? Borati, maslinii, ceafalati si o nucsoara de creier...
24
0
arbeit macht frei!
31
1
Sa sune cineva la descarcerare sa l scoata din mocsii aia ca i s au lipit de talpi
30
0
Adevarati mari interlopi ii gasiti printre uni oameni de afaceri,politisti si politicieni.
24
5
Nu e gainar, e GAINAT de pasare!
40
0
acest individ si altii ca el,vor asigura pensiile celor ce au muncit cinstit...sa ne bazam pe ei acestia sunt viitorul tarii..atentie...este doar...inceputul...
36
0
cand ies din parnae o iau de la capat si tot asa !drepturile omului, dar ei numai sunt oameni!
41
1
Astia sunt buni de muncit la calea ferata si canal. Sa dea toata ziua la tarnacop
50
0
am trecut pe langa el prin centru in fatza unui centru de vanzari telef si va zic ca este un imputzit de tzigan care se parfumeaza cu produse cumparate de la metro...
49
1
Un borit nespalat.
53
0
Asta de la 10 ani e in puscarie. Era o casa rapanoasa in spatele bisericii care colcaia cu carcalaci din astia ca el, inclusiv el. Din aia care stau cu calul in casa. I-a mutat in Henry Coanda, dar din melancolie face fapte tot pe unde a copilarit. Hai bilnent draga, hai putin la cusca de nevinovati sa iti mai largeasca baietii rozeta
51
0
Alti smekeri cartonati , din India.
45
1
pe yt, SINGUR IMPOTRIVA LOR. cu interlopi,bombardieri,lucratori m a i
5
12
Este o retea de zlinosi tuciurii ce bantuie pe Stefan cel mare , De la Posta mare la Tomis Mall. Urmarescposibile victime si comunica intre ei sa atace. Militia trage masina in spate la Buserica si doarme in masina.
49
5
Un rapanos cu batba
46
0
Asa i cand vrei sa faci pe interlopu da nu ai bani de mai multi adidasi
43
1
Tuciurii astia pe vremea lu Ceasca, lustruiau pantofii. Maaaxim. Acu sunt interlopi.
68
0
Interlopii sunt protejati de sistem.Oamenii muncii care nu dau SPAGA la sistem sunt trecuti pe linia a doua.
46
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614