REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.1° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

El este românul ținut ostatic de teroriștii din Gaza de două săptămâni

El este românul ținut ostatic de teroriștii din Gaza de două săptămâni

Ana Maria LIPAN 22 octombrie 2023 | 16:41 2042

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat că cetățeanul român, cu domiciliul în Israel, a fost capturat de teroriști pe 7 octombrie. Bărbatul se afla la festivalul Nova.

El este romanul tinut ostatic de teroristii din Gaza de doua saptamani

”Bărbatul este în momentul de față dispărut. Ar fi fost răpit și dus cel mai probabil în Fâșia Gaza. Nimeni nu știe în acest moment absolut nimic de el.  Ca el, mai sunt alți patru români care sunt în continuare dați dispăruți, dar și alte câteva sute de persoane de aici, din Israel, persoane care au fost răpite, fie nu au fost identificate până în momentul de față. Anunțau autoritățile israeliene că sunt peste 200 de ostatici în Fâșia Gaza.

Oamenii din Israel pun afișe peste tot, pe ziduri, în locurile publice, în locurile extrem de importante, cu cei dragi despre care nu mai știu absolut nimic pentru ca în momentul în care fie autoritățile, fie oameni simpli au date concrete despre ceea ce se întâmplă să încerce să-i contacteze”, a transmis Laurențiu Rădulescu, corespondent Antena 3 CNN, din Israel.

Bărbatul cu dublă cetățenie ar fi fost prezent la festivalul de pe 7 octombrie și figura pe lista persoanelor declarate dispărute. Însă, conform Ministerului Afacerilor Externe, acesta a fost semnalat printre ostaticii luați în Fâșia Gaza. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma p**a mica si bleaga, lea dat bani la imputiti aia de arabitoi nespalati si au cumparat pamantul. Dupa ce au papat banii, acum vor pamantul inapoi. O sa pape si pule, exact ca si tine si ca si tiganii borati de la noi din tara si din toata lumea. Sa se stie ca tiganii sunt din palestina veniti!
1
0
Mai duten p**a mea. Ce sa zic, il recunosti tu... Va place sa va dati mari credinciosi, da voi va dati nevestele la produs si va vindeti copii. Mars javra ordinara!
1
0
el cu urechile mai prinde ceva, da tu cu p**a mica, nu prinzi nimic sa f**i. O f*t alti pe nevasta-ta. hahahaha
1
0
ce roman e asta bai nene. e un jidan nascut, crescut in israel care are o cetatenie romana de pa urma bunica-su-lui, care la randul lui era tot un jidan care trait in Romania probabil. Nu are nici o treaba cu ROMANIA.De ce ne bagam ca chilotu-n cru???
4
0
Si cum il cheama pe roman? itzic?
3
0
Desi nu-i simpatizez pe arabi , de data asta au dreptate ! Israel a crescut si sa dezvoltat pe un teritoriu furat de la Palestinieni, ca va place , ca nu va place , asta-i adevarul !!! In cardasie , la furat...au fost englezii si americanii ! Nici nu se putea altfel...
6
2
Are dreptate Radu daca te duci in Izrael , imputitiibaia cu palarii si perciuni impletite nici nu vorbesc cu tine... Nici macar nu il recunosc pe Isus ca fiul lui Dumnezeu. Bravo Radu nu asculta ghioarlele vagaboante
3
1
Radule, esti p rost ca noaptea
2
4
Pentru Radilule esti p***t ca Noaptea
2
6
Cu urechile alea sigur prinde bulgarii.
5
1
Sunt in zona araba
4
1
Asta e vreun evreu habotnic care vrea sa conduca lumea… cica ei sunt poporul ales de Dumnezeu. Bine ca i-am aruncat acolo in desert, am scapat de ei. Astia au 9 vieti daca au scapat si de gazare
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407