REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Elev de liceu, folosit drept intermediar, pentru trafic de droguri de mare risc. Video

Elev de liceu, folosit drept intermediar, pentru trafic de droguri de mare risc. Video

A.F. 13 octombrie 2023 | 17:41 2223

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a comercializat droguri prin intermediul unui elev pe care l-a şi şantajat.

Elev de liceu, folosit drept intermediar, pentru trafic de droguri de mare risc. Video

"Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, inculpatul a comercializat în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), inclusiv prin intermediul unui minor, elev al unui liceu din municipiul Satu Mare.

De asemenea, l-a ameninţat în mod repetat pe minor cu exercitarea unor acte de violenţă, constrângându-l astfel să-i remită o sumă de bani pe care pretindea că i-o datorează dintr-o activitate anterioară de intermediere a comercializării de droguri.

Presiunile efectuate în mod constant asupra persoanei vătămate minore i-au inspirat acesteia o stare de puternică temere observată de un profesor consilier din cadrul unităţii de învăţământ, care a sesizat Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Elev de liceu, folosit drept intermediar, pentru trafic de droguri de mare risc. Video

În cursul zilei de ieri, bănuitul a fost prins în flagrant delict după ce a primit, din partea unei persoane, 1.500 de lei pretins datorată de victima minoră.", informează Poliția Română, într-un comunicat de presă.

Asupra sa au fost găsite, de asemenea, și o cantitate de droguri de mare risc (3-CMC), precum şi suma de 2.000 lei. A fost ridicat şi un cântar electronic de mare precizie, cu urme de substanţă albă cristalină.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

"Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare.

Video:

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, precum şi de cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română", mai arată comunicatul citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Cine vinde cristal 30 de ani puscarie,asa ceva distruge consumatorul pana la dteriorarea tegumentului facial,gauri pe obraz.Distruge dantura si sistemul nervos rapid.Dependenta foarte puternica si cu efecte adverse grave ce duc la dedublarea personalitatii.Occidentul e plin de asa ceva ,sunt pe strazi si vorbesc singuri,tipa in gura mare,se cearta cu personaje imaginare dupa ce dispare efectul(48-70 h fara somn),dependentii de cristal.CINE VINDE CRISTAL TREBUIE SA NU MAI IASA DIN PUSCARIE
1
0
Parca zici ca e scenariul unui film cand se termina
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407