REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Elevii sosiți în vacanță, în Costinești, de vorbă cu polițiștii și cu specialiștii antidrog

Elevii sosiți în vacanță, în Costinești, de vorbă cu polițiștii și cu specialiștii antidrog

Replica API 26 iulie 2019 | 03:31 415

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog -C.P.E.C.A. Constanța, la data de 24 iulie a.c., au susținut activităţi informativ - educative pentru grupuri de elevi sosite pe litoral, în stațiunea Costinești.

Polițiștii au abordat teme privind formele de manifestare pentru comportamentele delincvente în rândul minorilor, dar și implicațiile legale, sociale și de sănătate asociate consumului de tutun, alcool și droguri.

Activităţile desfășurate au avut scopul de a creşte nivelul de informare, educare şi conştientizare a preadolescenţilor, adolescenţilor şi tinerilor cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a dispariţiilor acestora, a manifestărilor violente în rândul minorilor, dar și riscurile asociate consumului de substanțe interzise.

Întâlnirea polițiștilor constănțeni cu tinerii turiști a fost cuprinsă în Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și Proiectul „Vacanță în siguranță fără droguri”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O colega de-a ta a venit la mine si mi-a cerut sa renunt la plangere. Nu mi-a dat sa aleg daca vreau sa renunt sau nu vreau. Asa va invata? Sa vedeti daca civilul se lasa prostit sau nu? Va alegeti doar cu respectul nostru. Va dati seama militienilor, ca va respect si mai mult acum.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212