REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ema de la Survivor România, găsită plină de sânge și întinsă pe jos

Ema de la Survivor România, găsită plină de sânge și întinsă pe jos

Replica API 4 mai 2020 | 21:12 1544

Situația a scăpat de sub control la Survivor România. Una dintre concurente a fost găsită plină de sânge și întinsă pe jos. Este vorba despre Ema din echipa Războinicilor. Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu aceasta în toiul nopții.

Emanuela Carmen Huruială

În ediția de duminică seara, Războinica Ema este găsită plină de sânge si întinsă pe jos. Toată lumea se sperie. Competiția se încinge, iar diseară se duce cea mai importantă luptă pentru imunitate. Concurenții trag tare pentru a demonstra că își merită locul în cel mai tare concurs de supraviețuire. Un episod șocant îi lasă înmărmuriți pe toți. Faimoșii se trezesc noaptea din cauza unor zgomote puternice. În imaginile din promo telespectatorii o văd pe Ema întinsă pe jos, cu sânge la cap și pe mâini. Mai mulți concurenți de la Survivor sunt pe lângă ea și încearcă să o ajute, potrivit Wowbiz, citat de libertatea.ro.

Cine este Ema de la Survivor

Emanuela Carmen Huruială a ieșit în evidență la Survivor România prin calitățile sale sportive. Contabila din Reșița și-a testat limitele fizice și rezistența psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii și a arătat telespectatorilor că nu doar un sportiv poate să se descurce de minune pe traseele din Republica Dominicană.

”Particip la Survivor România în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi, sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor”, a declarat Ema Huruială pentru Kanal D la plecarea în Republica Dominicană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fake ca sanii lu' Mantea si ca sexul lu' Michael Obama sau Michelle who the hell knows
2
0
O mascarada de concurs. Un teatru ieftin manevrat de turcii de la Kanal D.
3
0
Ce mai este si cacatul asta de emisiune?
5
0
SURVIVOR a devenit o emisiune de prost gust. Echipele pierd la comanda si tot la comanda sunt eliminati concurentii competitivi. De asemenea castigatorul va fi cel agreat de organizatori si nu cel mai performant.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212