REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ESCROACA DIN VALU CARE ȘI-A ÎNCURAJAT FIICA DE 15 ANI SĂ RĂMÂNĂ GRAVIDĂ, CERȘEȘTE DIN NOU. ACUM VREA CASĂ MOCA

ESCROACA DIN VALU CARE ȘI-A ÎNCURAJAT FIICA DE 15 ANI SĂ RĂMÂNĂ GRAVIDĂ, CERȘEȘTE DIN NOU. ACUM VREA CASĂ MOCA

Replica API 3 august 2018 | 00:21 2743

Minte că are copii minori și nu poate merge la serviciu

Minte că are copii minori și nu poate merge la serviciu

Magda Elena Alexăndroaie își spune acum Gheorghe (ca nume de familie) și și-a reactivat tacticile de escrocherie, pe internet. A părăsit județul Constanța pentru că aici treburile îi erau compromise, alegând să fraierească și locuitorii din Iași și împrejurimi. Deja a trecut la treabă, și-a făcut cont de Facebook și, cu 'Doamne ajută' la înaintare nu cere decât o… casă. Dar să aibă și curte și să nu plătească nici chirie. Că doar e mamă singură, se chinuie cu 5 copii minori, pe care nu-i poate lăsa singuri… Ceea ce este FALS. Fata cea mare are 18 ani și va împlini 19 în decembrie, iar bebelușul din imagini este al scesteia. L-a născut când avea 15 ani, fotografiile nemaifiind actualizate de atunci. Unde mai punem că este și bărbatul cu care a făcut copilul. Prin urmare, cel puțin două persoane ar putea avea un serviciu fără probleme.

'Povestea' familiei este una mai veche și ar putea fi comparată în fel și chip, însă nu e de glumit pe această speță întrucât minorii chiar au de suferit. Pe lângă faptul că sunt supuși unui trai lipsit de multe beneficii doar pentru că adulții nu au chef de muncă, mai sunt și plimbați din județ în județ. Ajung ba în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ba se reîntorc la domiciliu, audieri, stres…

Mai exact, în anul 2011, Magda şi-a pierdut toţi cei 5 copii, ei fiind luaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Ulterior, după ce a făcut dovada că are un venit stabil, minorii s-au întors la domiciliu. Dar minunea nu a durat şi, la scurt timp, femeia a renunţat la serviciu și s-a apucat să cerșească pe Facebook, băgând la înaintare povestea lacrimogenă că e mamă singură, cu 5 copii...

Presa centrală a mediatizat cazul în 2014, iar individa, care stătea în Valu lui Traian și avea și ajutor social de la Primărie, s-a trezit cu bani în cont, cu mobilă, produse electrice și electrocasnice, plus haine și rechizite pentru copii. Numai că a început să le vândă, fapte confirmate de toți cei care o cunosc. Mai mult decât atât, și-a încurajat fiica cea mare, care avea doar 14 ani, să aibă o relație cu un tânăr de 21, cu care a făcut și un copil, în 2015. În luna martie 2015, cotidianul ”Replica” a dat lucrurile pe față, pe fir intrând reprezentanții de la Protecția Copilului, dar și de la Primăria Valu lui Traian, care au declanșat o anchetă.

Bărbatul cu care fata cea mare are un copil, condamnat la 8 luni cu suspendare!

La scurt timp, tânărul cu care fiica cea mare a Magdei a făcut un copil a fost trimis în judecată pentru actul sexual cu un minor (art.220 NCP) al 1 cp, dosarul fiind înregistrat la data de 19.06.2017. Pe 11.01.2018, Valentin Truță a fost condamnat la 8 luni cu suspendare, iar decizia nu a mai fost contestată. ”Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

În temeiul art. 93, alin.2 lit.b) C. pen. impune inculpatului obligația de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probațiune. Potrivit art. 93 alin.3 C. pen., pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Valu lui Traian / Consiliul Local Valu lui Traian pe o perioadă de 80 zile”, potrivit minutei judecătorești. Însă, până ca ziarul Replica să publice adevărul despre mama cerșetoare, ea continua să ceară pe Facebook și să-și îndemne copii să ceară bani și mâncare locuitorilor din Valu lui Traian. În momentul în care informațiile reale au fost publicate, Magda a contactat redacția amenințând cu judecata.

S-a mutat în Iași și cere bani și casă! Atenție la escrocheria ei…

Numai că femeia a ales varianta să plece din județ și să se apuce de cerșit pe un 'teren' nou, acolo unde mulți nu-i prea știu trecutul. Zis și făcut. A plecat și s-a stabilit în Iași. În luna iulie anul curent și-a făcut o nouă pagină de Facebook (Magda Elena Gheorghe) și a început să posteze mesajul: ”Numele meu este Gheorghe Magda Elena, sunt mama copiilor, cresc singură 5 copii, toți sunt minori, tatăl copiilor plecând de lângă noi, stau împreună cu copiii cu chirie, nu avem casa noastră, cine dorește să ne sprijine oferind o casă la curte pentru a nu mai plăti chirie, mă poate contacta la numărul de telefon: 0721.087.101 sau în contul deschis la banca BCR: Gheorghe Magda Elena :RO35RNCB0176153933740001. Orice sprijin din partea oamenilor cu suflet bun și nobil este binevenit. Copiii merg la școală, sunt mici, nu am cum să îi las singuri, trebuie să am grijă de ei, trebuie supravegheați mereu. Orice sprijin din partea oamenilor cu suflet este binevenit.

Mulțumesc tuturor celor care ne sprijină în momentele grele, cred în noi, ne citesc și ne distribuie mai departe povestea noastră de viață. Doamne ajută! Domnul să vă binecuvânteze”, spune ea.Doar că… mai totul e fals. Se mai încurcă în poze, în informații, ce mai contează… Cum stau, de fapt, lucrurile? Magda Elena Alexăndroaie, fostă Gheoghe, are 5 copii. Numai că fata cea mare, al cărei bebeluș din poze este, mai are puțin și împlinelte 19 și trăiește cu un bărbat de 24 de ani, toți alături de individa care postează mesajele lacrimogene. În una din poze chiar se observă că sunt 6 copii.

De menționat este și faptul că, în unele poze a ales s-o scoată pe fiica cea mare și să-i lase pe cei mici, pentru a demonstra că sunt minori. Menționăm și faptul că imaginile sunt vechi, întrucât bebelușul acela ar trebui să aibă acum cam 3 ani. Asta doar dacă fata de 18 ani nu a mai făcut vreunul. Reprezentanții DGAPSC Constanța au declarat, pentru Replica, faptul că au declanșat anchete sociale însă, întrucât individa s-a mutat din județ încă de anul trecut, au fost anunțați reprezentanții de la Protecția Copilului de acolo.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua eu sunt tatal fetitei Mici am Fist la protectia copilului si am depus plingere in potriva lui alexandroaie magda elena si nu se ia nico masura eu vreau sa imi iau copilu acasa cu toate ca am suspendare si munca in folosu camunitati eu imi vreau binele la copilu meu alexandroaie magda elena este o mama depravata
5
1
Moldovence care se fut pe 20 de lei
7
9
Nu e prost cine cere, prost e cine da! De asta au succes metodele astea de cersetorie in Ro, pentru ca sunt destui creduli care dau bani fara sa isi puna cea mai simpla intrebare despre cei care cersesc. Iar o alta cauza este legislatia pro lene promovata si sustinuta in special de psd, care astfel isi asigura voturile celor care primesc fel de fel de ajutoare de la buget, fara sa munceasca macar 1 minut in viata lor. Deci, M.U.I.E psd FARA NUMAR! Aceeasi urare si puturosilor sustinuti de acest partid de kkt.
5
3
A ajuns sa cerseasca si pe grupurile de romani din strainatate!
5
2
Ce a facut draga replica, nu ai citit din romana in romana ca mama si-a expus familionul pe facebook, cu tot cu mesaje si poze ?????? Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul
8
1
Ba in gati matii , aia este o escroaca care a supt la bani fara 1 zi de munca!1 te bagi tu in seama limbricule.
12
3
cine stie cine o fi in spatele ei, alti escroci mai mari care-i iau din bani
5
4
cum e posibil sa puneti pozele copiilor? daca ar avea bani ar trebui sa isi ia avocat sa va dea in judecata. Este inadmisibil chiar si pentru voi replica sa faceti asa ceva. Si femeia asta probabil s-a certat cu vreunul dintre voi sau ati primit ordin sa tot scrieti de ea. Pac un articol la gazeta, parca nu stim cine porunceste. Neetic, nedeontologic si inuman ceea ce faceti.
6
17
... Care se fut ca iepuroaicele in calduri !...
15
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108